Har handlet et par gange før hos Skovlunde Dyrehandler og det er altid supersød, god og professionel service, men får der. Kan kun anbefale at kigge forbi den hyggelige butik med det gode udvalg.
Consulta las opiniones de los clientes
Dejligt med en fysisk, imødekommende dyrehandler, dem er der ikke mange tilbage af. Super hjælpsomt personale, med både gode råd og hurtig service :-) Klart et sted jeg vil handle til mine katte noget... Ver más
Anmeldelse af Skovlunde Dyrehandel Vi købte i dag et guldhamster i julegave til vores datter, og oplevelsen kunne simpelthen ikke have været bedre. Medarbejderen, der ekspederede os, var både h... Ver más
God Butik - ikke kun blot for lokale, men også værd at køre til hvis man ikke bor i ballerup/skovlunde som jeg gør. God forretning bredt udvalg masser af muligheder inden for hver genre i både ud... Ver más
Información sobre la empresa
- foderboxen.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ekstraordinær service
Ekstraordinær service.
Personalet var ekstraordinært hjælpsomme med at finde foddermus til min slange.
Jeg har handlet der nogen gange før, og hver gang har det været en god oplevelse.
Det er altid en fornøjelse
Det er altid en fornøjelse, at komme i "Foderboxen - Dyrehandler", da personalet er smilende, service mindede, kompetente og stor viden omkring div. dyr.
Jeg kan varmt anbefale stedet..
Super service.
Super service.
De er nogle dejlige ærlige og inødekommende.
Får altid en fantastisk service
Får altid en fantastisk service, kvittering på mail og generelt altid smil på læben og gode råd, når man kommer i forretningen. Vi bor i Hvidovre og har kolonihave i Skovlunde. Vi handler dog selv i vintermånederne, hos foderboxen, hvor vi ellers bor i Hvidovre
God betjening i hyggelig butik
Første besøg i butikken. Fik hurtig og god betjening af sødt personale. Kan varmt anbefales.
Her er der tid og gode råd at hente
Her er der tid og gode råd at hente. Tak for den, igen, gode oplevelse og service
God service 🐕
jeg plejer at handle på nettet
jeg plejer at handle på nettet , men denne gang, valgte jeg at køre ned i forretningen. her mødte jeg en smilende og hjælpsom expedient, jeg kommer igen
Vidunderlig
Vidunderlig, så mange gode råd der er så klare at man må smile, selvfølgelig et det sådan man træner sin hund.
Har følt os så velkomne og inspireret af den store viden og erfaring vi får del i i foderboxen.
10 stjerner hvis 5 er max😊
Altid god service og som bonus gode råd
God kundeservice
God kundeservice.
Med lidt dyre, jeg købte 4 pakker frosne røde myggelvarver, til 100 kr, der plejer jeg, at få 5 pakker, for 100 kr, i Ballerup.
God betjening og altid humør
God betjening og altid humør. Hun har tid til at forklare, hvad der bedst for dit kæledyr
Et godt sted at handle dyreartikler
Altid god og venlig betjening. Gode råd til valg af produkter.
Altid sød
Altid sød, venlig og prof vejledning og så oven i købet fornuftige priser :-)
God og venlig betjening
Rigtig god oplevelse
Vores lille terrier er blevet klippet og vasket af Alma hos Foderboxen. Rigtig god oplevelse og jeg fik samtidig købt forskelligt foder, og andre gode sager.
Stort og godt udvalg og venlig og hjælpsom personale.
Som sædvanlig en god service
Som sædvanlig en god service. God butik. Rent og pænt
Altid fin service og deres viden er…
Altid fin service og deres viden er stor.
Høflig og god betjening.
Imødekommende medarbejdere
Imødekommende medarbejdere, altid god service og vejledning.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.