Har handlet et par gange før hos Skovlunde Dyrehandler og det er altid supersød, god og professionel service, men får der. Kan kun anbefale at kigge forbi den hyggelige butik med det gode udvalg.
Consulta las opiniones de los clientes
Dejligt med en fysisk, imødekommende dyrehandler, dem er der ikke mange tilbage af. Super hjælpsomt personale, med både gode råd og hurtig service :-) Klart et sted jeg vil handle til mine katte noget... Ver más
Anmeldelse af Skovlunde Dyrehandel Vi købte i dag et guldhamster i julegave til vores datter, og oplevelsen kunne simpelthen ikke have været bedre. Medarbejderen, der ekspederede os, var både h... Ver más
God Butik - ikke kun blot for lokale, men også værd at køre til hvis man ikke bor i ballerup/skovlunde som jeg gør. God forretning bredt udvalg masser af muligheder inden for hver genre i både ud... Ver más
Información sobre la empresa
- foderboxen.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service. Altid glad og smilende personale, der er gode til at hjælpe og vejlede
Altid god og venlig betjening.
Jeg fik gode råd hvad jeg skulle købe…
Jeg fik gode råd hvad jeg skulle købe til mine dyr, jeg vil være glad at købe flere ting eller dyr hos dem, jeg vil jo sig det videre til andre om butikken, hvordan de holder sig godt med dyrene, varene og kunderne👍👍
Holder af jer
Havde et godt besøg
Havde et godt besøg, og dejligt at i var så imødekommende. Kom hjem med en masse lækkert til min kanin. Hun blev rigtig glad.
Har dog en lille anmærkning, for kunne se at i solgte majskolber til kaniner, og det kan de ikke tåle.
Super service - og fint sortiment - dejligt med personale, det ved hvad de taler om :)
Altid god service 😀
Fin betjening jeg vil bruge…
Fin betjening jeg vil bruge forretningen fremover
Altid god service med et smil
Fantastisk sted at handle ind til sine…
Fantastisk sted at handle ind til sine kæledyr. Billige priser i forhold til de større dyrehandel butikker :) - smilende personale - 5 stjerner :-)
Så fin service
Så fin service - også når det er lige før lukketid.
Dygtige medarbejdere
Dygtige medarbejdere.
Som giver en profesionelle rådgivning.
De er flinke og opmærksomme
De er flinke og opmærksomme - en god oplevelse.
Fin og kompetent betjening
Fin, venlig og kompetent betjening.
Lyver lidt for at opnå et salg.
Ved meget om dyr og hunde i særdeleshed, men lyver lidt for at opnå et salg.
Eksempel, - hundelejetøj, som meget overbevisende, oplyses at være solidt og konstrueret til store hunde med kraftigt bid (Kr. 236,-), holdt kun 10 minutter hos vores 7 år gamle schæfer. – Så være kritisk i butikken, salgsgas kan forekomme.

Respuesta de Skovlunde Dyrehandler med Dyr & Akvariefisk
Et stort udvalg i butikken og en god…
Et stort udvalg i butikken og en god service. :)
Kan klart anbefales
Dejlig ansatte der smiler og hilser når…
Dejlig ansatte der smiler og hilser når man træder ind i butikken. Og der er altid tid til en sludder om kæledyrene. Fin service, jeg er meget tilfreds ;-)
Rigtige venlige og med masser af…
Rigtige venlige og med masser af erfaring. Fik rigtig nyttigt information vedrørende foder og vitaminer til min nymfeparakit, Pelle. Vil helt sikkert handle der igen.
Rigtig god dyrehandel
Rigtig god dyrehandel, altid hjælpsom og imødekommende.
Kan klart anbefales
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.