Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik leveret to kæmpenavne på Præstø Sejlerskole samt to mindre ord til vores skolebåd. Jeg havde vanskeligheder med det ene store "Ø", men fik i dag med det samme kontakt med Nicolai i telefonen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nem hjemmeside at bruge. Fine skrifttyper at vælge imellem. God forklaring ift. størrelse på skrifttyper og det færdige resultat. Jeg skulle bestille navn til vores båd og bestilte om onsdagen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot produkt. Der manglede en folieskraber i kassen da jeg modtog den, men den blev sendt omgående efter jeg ringede, så bestemt NO HARD FEELINGS herfra. Jeg kommer helt sikkert igen mange gange fre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nem hjemmeside når man designer og bestiller, omgående kvittering for bestilling, ordren lynhurtig færdigbehandlet og afsendt ..... og MULTI FLOT kvalitet i de færdige bogstaver..... Kort sagt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de pegatinas
  2. Servicio de impresión digital
  3. Tienda de grabados y letreros
  4. Imprenta
  5. Proveedor de productos promocionales
  6. Tienda de letreros

Escrito por la empresa

FoliePartner.dk er et online skiltefirma, som sælger alt inden for print og folie. Vores produkter har mange anvendelsesmuligheder, eksempelvis: - Printede klistermærker - Storformatprint - Foliebogstaver - Klistermærker til båd - Bilreklame - Design-selv-wallstickers - Office branding til kontoret - Udsmykning af butiksfacader og vinduer - Grafisk arbejde Du kan let bestille igennem vores online designer, som samtidig beregner prisen for din ønskede folie. Står du med en større opgave, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende og skarpt tilbud - eller blot for professionel rådgivning omkring mulige løsninger.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Er skuffet over jeres leveringstid.

Er skuffet over jeres leveringstid.
I Markedsfører jer med hurtig levering på 1 -3 dage.
Hvilket ikke er i nærheden af min oplevelse.
Bestilte en ordre søndag d 1/6
I afslutter behandlingen af min ordre tirsdag d 3/6 og gør den klar til forsendelse.
Jeres valgte forsendelsespartner PostNord sender mail d 4/6 og orientere om at pakken bliver 1 dag forsinket.
Har så lige modtaget en mail d. 6/6, at PostNord nu har modtaget min pakke, og via Track&trace kan jeg se at jeg vil modtage den i morgen.
Mit problem er blot at min bestilte ordre skal bruges til et bryllups skilt der skal monteres i aften, og være klar i morgen tidlig.

Tænkte at når der var 5 arbejdsdage, og i sagde 1-3 for levering, så var vi på den sikre side.
Vil mene i skal have opdateret jeres markedsføring til noget realistisk.
Dette er endt ud i en rigtig dårlig oplevelse.
Vil gerne slutte med, at rose jer, for hurtig reaktion. om der var jeres spark til Post Nord, der fik dem til at levere hurtigere end de ellers havde varslet skal jeg ikke sige.

6 de junio de 2025
Opinión espontánea

Hej Lars :)

Mange tak for anmeldelsen og de tre stjerner!

Jeps 1-3 hverdage så bestiller man en søndag kan man forvente den senest om onsdagen. Der kan dog ske fejl ved os eller postnord som kan give forsinkelser.

Som du skriver sidst i anmeldelsen, så fik vi den leveret inden for vores lovede leveringstid , så der var ingen ko på isen ;)

Super

30 de mayo de 2025

Hej Jørgen :)

Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner!

Super

Hurtig levering.

30 de mayo de 2025

Hej Tommy :)

Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og professionel vejledning

Jeg lavede en bestilling hos Foliepartner.dk, og de ringede hurtigt til mig for at stille et par spørgsmål og sikre, at alt var, som det skulle være. Det viste sig, at min bestilling nok ikke helt gav mening, og det var virkelig rart, at de tog sig tid til at ringe og hjælpe mig på rette vej.
Vi fandt en løsning sammen, og jeg kunne uden problemer sende rettelser på mail – alt blev ordnet hurtigt og effektivt.
Jeg oplevede rigtig god service og føler mig tryg ved at handle hos dem igen!

1 de mayo de 2025
Opinión espontánea

Hej Oliver :)

Det var så lidt! Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ok levering

Hej Ivan :)

Mange tak for anmeldelsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid super service og hurtig levering

Altid super service og hurtig levering.
Mvh Michael

1 de abril de 2025

Hej Michael :)

Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner! glad for at høre vi lever op til dine forventninger

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god handel og hurtig levering

Rigtig god handel og hurtig levering. Produkt helt som forventet. Klar anbefaling herfra.

Hej Leif :)

Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner! glad for at høre varen kom hurtigt frem

Hurtig og god service!

Hurtig og god service!! kan klart anbefales

1 de abril de 2025

Hej flemming :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skilt med hjemhavn til båd

Sikker levering. Varen kom til tiden. Fin hjemmeside

Hej :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.