Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik leveret to kæmpenavne på Præstø Sejlerskole samt to mindre ord til vores skolebåd. Jeg havde vanskeligheder med det ene store "Ø", men fik i dag med det samme kontakt med Nicolai i telefonen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot produkt. Der manglede en folieskraber i kassen da jeg modtog den, men den blev sendt omgående efter jeg ringede, så bestemt NO HARD FEELINGS herfra. Jeg kommer helt sikkert igen mange gange fre... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nem hjemmeside når man designer og bestiller, omgående kvittering for bestilling, ordren lynhurtig færdigbehandlet og afsendt ..... og MULTI FLOT kvalitet i de færdige bogstaver..... Kort sagt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de pegatinas
  2. Servicio de impresión digital
  3. Tienda de grabados y letreros
  4. Imprenta
  5. Proveedor de productos promocionales
  6. Tienda de letreros

Escrito por la empresa

FoliePartner.dk er et online skiltefirma, som sælger alt inden for print og folie. Vores produkter har mange anvendelsesmuligheder, eksempelvis: - Printede klistermærker - Storformatprint - Foliebogstaver - Klistermærker til båd - Bilreklame - Design-selv-wallstickers - Office branding til kontoret - Udsmykning af butiksfacader og vinduer - Grafisk arbejde Du kan let bestille igennem vores online designer, som samtidig beregner prisen for din ønskede folie. Står du med en større opgave, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende og skarpt tilbud - eller blot for professionel rådgivning omkring mulige løsninger.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt leveret og varen var præcis som forventet

30 de abril de 2024

Hej Pernille

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fik det jeg bestilte,og er tilfreds

Fik det jeg bestilte,og er tilfreds, men i er en smule dyr.

29 de abril de 2024

Hej Lasse :)
Det er vi kede af du synes, hvis du kan finde foliebogstaver i samme kvalitet billigere et andet sted matcher vi gerne de priser.

Bedste hilsner Nikolaj Fauerby

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brugervenlig hjemmeside og flot resultat

Super nem hjemmeside at bruge. Fine skrifttyper at vælge imellem. God forklaring ift. størrelse på skrifttyper og det færdige resultat. Jeg skulle bestille navn til vores båd og bestilte om onsdagen og kunne hente det lørdag formiddag i vores Spar. Vi har sat navnet på båden og det levede helt op til vores forventninger. Vil helt sikkert anbefale Foliepartner.

20 de abril de 2024

Hej Britt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Let at sætte på.

1 de abril de 2024

Hej Marianne :)

Hurtig og fint arbejde

Hurtig og fint arbejde, fra indtastning ig bestilling til modtagelse max 3 dage er min erfaring med mærker til både…en enkelt fejlsending, men det blev rettet omgående og modtaget det rigtige dagen efter, et firma der får mine bedste anbefalinger…

2 de abril de 2024

Hej Arne

Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner! på trods af vores lille fejlleverance :O

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og en virkelig flot…

Hurtig levering og en virkelig flot vare. Er yderst tilfreds og handler meget gerne hos firmaet igen.

1 de abril de 2024

Hej Claus

Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner! Glad for at kunne hjælpe dig ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, de tjekkede endda, da de mistænkte mig for at bestille den forkerte type klistermærke, så jeg kunne rette min onlinebestilling. Tak.

21 de febrero de 2024

Hej Rob

Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner! Glad for at kunne hjælpe dig ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg brugt blå foil til mine antik…

Jeg brugt blå foil til mine antik sengeborde som vil nok være syndt at male så er selvklæbende foil perfekt til opgaven uden at udlæg folk arve antik.

5 de febrero de 2024

Hej Christina

Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner! fedt at høre folien var den bedste løsning for dig ;)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God kvalitet leveret hurtigt

God kvalitet leveret hurtigt. Havde værdsat, hvis der havde været en skraber med til påsætning.

1 de febrero de 2024

Hej Søren

Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner! Vi sælger folieskraberne på siden, og grunden til de ikke følger "gratis" med er at de er ret dyre for os :(

Navne ti postkasse

Alt Ok, både levering og forsendelse

30 de enero de 2024

Hej Preben

Godt udvalg af skrifttype

Godt udvalg af skrifttype, let at bestille og beregne størrelse. Hurtig levering. 😊😊

29 de enero de 2024

Hej Søren

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot bogstavs klistermærke til min bil

Flot bogstavs klistermærke til min lille bil, hurtig behandling og afsendelse af ordren, rigtigt fint med en ultra kort men præcis og forståelig vejledning til montage, alt i alt en rigtig god oplevelse.

27 de enero de 2024

Hej Jørgen

god kvalitet

god kvalitet

2 de enero de 2024

Hej Anders

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mega dårligt

Mega dårligt, falder af med det samme og har ikke nogle klisterefekt

11 de enero de 2024

Hej Christina :)

Det er jeg ked af at høre, vi sælger rigtig mange foliebogstaver og det er førstegang jeg hører de falder af. Du må meget gerne sende os en mail med billeder af problemet så finder vi en løsning på problemet :)

Mvh Nikolaj Fauerby

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.