Masser af stjerne til Folieshoppens Sabine. Havde et problem med en varer, og det blev en kort og nem korrespondance over mail, og alle kr refunderet. Ikke sidste gang jeg vil bruge folieshoppen. K... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Neeeej. Danmarks største shop for solfilm holder SOMMERFERIE LUKKET???!?!?! det er jo dybt godnat. I øvrigt tvinger shoppen mig til at lave storkøb - mindste bestilling er en rulle på 5 meter til... Ver más
I ordered some film from them that did not fit, I initially struggled to figure out a fix. Then I received some very supportive and extraordinary customer service (which can often be quite rare in D... Ver más
Fantastisk nem hjemmeside at navigere rundt i. De har rigtigt mange produkter, og kunne oploade mit eget foto på et stort folie, til en pris, (i forhold til andre vildt dyre sider) der gør, at det ikk... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig afsendelse
Hurtig afsendelse, havde varen dagen efter bestilling.
Bestilling af tilskåret efter mål
Nem bestilling, perfekt pasform og nem opsætning.
Købte en rulle klar folie på mål
Købte en rulle klar folie på mål, og skrev en mail til shoppen om at jeg havde brug for en helt klar folie til et vindue. Men det er ikke helt klart, man kan ikke se tydeligt igennem det.
Kunne godt have haft brug for at man skrev det på hjemmesiden eller i mailen.
God kvalitet på klistermærkerne
God kvalitet på klistermærkerne, og hurtig service
God service og godt produkt.
Ualmindelig dårligt firma
Ualmindelig dårligt firma. Amatøragtigt.
Bestiller folie på special mål men det formår firmaet ikke en gang at levere korrekt.
Bestiller 3 stk i special må men modtager 4 stk.
Bestiller 6 stk i special mål men modtager 4 stk.
Bestiller 1 stk i special mål og YES modtager 1 stk. korrekt.
Men hva’ det er jo også en stor ordre til blot en lille husstand.
Træls men hvad kan jeg forvente når jeg bestiller på special mål hvilket koster mere end blot på standard.
Hvilket firma skal jeg mon bestille fra fremover.
Tilføjet efter folieshoppens svar.
Arrogance som folieshoppens svar skal man lede længe efter. Det er folieshoppen som firma der ikke formår at levere en korrekt ordre.
Og ja jeg vil altid som kunde påpege hvis noget ikke er som det skal være.
Hvis folieshoppen formår at effektuere en ordre så burde de kigge på hvad der skal gøres anderledes for at undgå lignende og så lægge sig fladt ned og erkende at det er dem der har lavet en fejl.

Respuesta de Folieshoppen
Fin personlig hjælp ved bestilling
God hjemmeside med foliebestilling efter mål
God hjemmeside med foliebestilling efter mål. Havde dog en udfordring med at forstå illustration af sokkelfolie med børstet alu look, hvor børstningen vender på det forkerte led.
Alt ok.....
det gik hurtigt
Alt som forventet
Super produkt
hurtig levering tag for det
La experiencia Trustpilot