Jag har varit kund länge och aldrig haft några problem att använda tjänsten, varken telefoni eller internetuppkoppling. Kundtjänst/personal är väldigt serviceinriktade och har ett trevligt bemötande.... Ver más
Johan gav intryck av att ringa från min operatör Tele 2 eller ett bolag knutet till Tele 2. Han ville erbjuda ett billigare abonnemang då jag för två år sedan blev 75. Johan var väldigt trevlig. Abonn... Ver más
Lurat mina föräldrar till abonnemangsavtal och vägrar avbryta abonnemanget trots dålig täckning på hemadressen. Även störningar som gör att de inte kan ringa eller nås. Hur gör man då i en nödsituati... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi utmanar den svenska tele- och bredbandsmarknaden med smidiga lösningar för mobiltelefoni, fast & mobil kontorstelefoni, mobilt bredband och IP-telefoni.
Box 477, 751 06 , Uppsala, Suecia
- 0771-150515
- kundservice@fonia.se
- fonia.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Tack för bra och snabb service
Tack för bra och snabb service.
Erik på kundtjänsten lyssnade och var väldigt noggrann med att allt blev som jag önskade.
Jag fick ett bra bemötande I telefonen!
Varning !!!
Varning !!!! Bluffbolag bara interesserade att lura äldre min mor fick ingen faktura p.g.a posthanteringen företaget skickade inte ens en påminnelse hon skickades direkt till inkassobolag. De följer inte lagen om att skicka ut 3 påminnelser före de skickar till inkassobolag hon var bortrest och på mindre än en månad hamnade hon hos kronofogden.
Mailat 3 gånger till kundtjäns.
Mailat 3 gånger till kundtjäns.
Första gången ville jag säga upp abonnemanget och fick då veta att det var 10 månader kvar på abonnemanget. Sedan har jag mailat 2 gånger till dom och frågat när abonnemanget upphör utan att kundtjänst har svarat. Se upp med det här företaget och tänk till innan ni binder er med dem.
Nu var det då att min surfmängd var förbrukad o detta gjorde mig lite orolig. Kan detta bara lösas på bästa sätt.är jag självklart nöjd. Får väl se var vi landar. Snabbt och enkelt , Glad
Proffsigt och bra bemötande.
Jag behövde mer surf
Jag behövde mer surf,
På detta sättet blev det bra.
Trevligt och bra bemötande
Bästa kundtjänsten
Längesen man fick uppleva bra service på riktigt. Otroligt hjälpsamma och trevliga.
Tack för ett mycket trevligt bemötande…
Tack för ett mycket trevligt bemötande och ett riktigt fint erbjudande
Rekommenderas varmt
Det har fungerat bra i kontakten med…Fonia
Det har fungerat bra i kontakten med er. Det var några små saker som inte fungerade inrökande då jag tog ert abonnemang men som har åtgärdats. Så jag är nöjd nu med att allt är ok! Janet W
Det är bra service och bra pris
Det är bra service och bra pris. Även bra teckning.
Super nöjd
Funkar precis som förväntat, snabba kötider och en trevlig kundtjänst.
Aldrig varit med om så snabba kö tider!
Toppen kundtjänst med supersnabba kötider!
5 minuter kötid är ingenting!
Väldigt stor skillnad kontra andra operatörers kötider.
Hälsa chefen på kundtjänst att hans anställda gör ett toppenjobb!
Alltid Vänligt mottagande och snabb…
Alltid Vänligt mottagande och snabb service !
Behövde extra G för att kunna ladda elbilen som de fixade på några minuter .!
Trevligt bemötande
Jag vill framhålla ett mycket trevligt bemötande av er telefonsupport.
Blev kund hos Fonia för ca 3 månader…
Blev kund hos Fonia för ca 3 månader sen. Fick mycket bättre täckning än vad jag hade tidigare.
Stort tack till Johan på kundtjänst som hjälpte mig på kundtjänsten idag och som tog god tid på sig att förklara lugnt och tydligt hur saker och ting fungerar.
Ruffel o båg ren dynga.
Bara lurendrejeri av äldre, otroligt att det får förekomma
Men med slappa twittrande, facebookande politiker ,vad skulle man kunna vänta sig.
Más información sobre otros tipos de reseñas.