Fonus - Herrljunga Opiniones 14

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Storgatan 18, 52430 Herrljunga, SE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Personen som tog hand om oss på kontoret här i Herrljunga var väldigt go och gav oss mycket respons och genomförde gravsättningen på ett mycket värdigt sätt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionell personal, lagom personlig. Guidade oss genom hela processen på ett så behagligt sätt. Flexibla till våra speciella önskemål.

Jätte trevligt o varmt bemötande.Kunde fråga om allt.Tack

1. Funeraria

Escrito por la empresa

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

4,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jätte trevligt o varmt bemötande.Kunde…

Jätte trevligt o varmt bemötande.Kunde fråga om allt.Tack

21 de octubre de 2025

Respuesta de Fonus - Herrljunga

Hej Ann, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Bra och snabbt

Det vart bra med info och jag fick snabbt återkoppling.

23 de abril de 2024

Respuesta de Fonus - Herrljunga

Hej! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Rekommenderas

Trevligt och varmt bemötande. Fin uppföljning genom hela prosessen.

5 de febrero de 2024

Respuesta de Fonus - Herrljunga

Hej Anna, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Monica på Fonus

Tacksam

Tacksam! Nöjd!

3 de enero de 2024

Respuesta de Fonus - Herrljunga

Vad härligt att läsa ditt fina omdöme!
Stort tack!
Patrik på Fonus

Vänligt bemötande.

6 de noviembre de 2023

Respuesta de Fonus - Herrljunga

Hej Marja, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Berith på Fonus

Lugn och tillmötesgående

Fint välplanerat möte som passade oss bra, bra upplägg på allt.

30 de octubre de 2023

Respuesta de Fonus - Herrljunga

Hej Kamilla, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mkt proffsigt och varmt bemötande genom…

Mkt proffsigt och varmt bemötande genom hela processen

1 de octubre de 2023

Respuesta de Fonus - Herrljunga

Tack Anders för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar,Maria på Fonus

Bra bemötande

20 de agosto de 2023

Respuesta de Fonus - Herrljunga

Hej Viveca, tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus.

Tack Helena!

26 de febrero de 2023

Hej Anita,
Tack för ditt fina omdöme.
Ha en fin dag.
Vänligen
Petter på Fonus

Värdighet

Värdighet, respekt och kompetens genomsyrade kontakterna med Fonus.

14 de noviembre de 2022

Respuesta de Fonus - Herrljunga

Hej! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.
Patrik på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket proffsig och kompetent…

Mycket proffsig och kompetent rådgivning!

7 de julio de 2022

Hej Tommy!
Tack för din återkoppling, så skönt att höra att du fått den hjälp som behövdes i stunden.
Med vänlig hälsning
Eva på Fonus

Skulle varmt rekommendera Fonus

Skulle varmt rekommendera Fonus!
Har fått ett så fint mottagande och verkligen fått all hjälp vi behöver!

12 de abril de 2022

Respuesta de Fonus - Herrljunga

Vad härligt att läsa ditt fina omdöme! Stort tack! Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.