Fonus - Munkfors Opiniones 29

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Smedsgatan 9, 684 30 Munkfors, SE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionell och vänlig bemötande på Fonus Munkfors. Kommunikationen via mejl är också bra och betryggande. Allt som allt en positiv upplevelse trots sorgen. Tack Fonus Munkfors.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra bemötande, förslag på olika saker bla blommor. Saker som vi inte tänkte på men som är viktigt. Jättenöjda alla inom familjen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande, goda personer, bra och fin service och ett lugnt o fint avslut på det sorgliga man är med om.

1. Funeraria

Escrito por la empresa

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

4,5

Omhändertagande

Hjälpsamt och professionellt

12 de enero de 2026

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Pia och tack för ditt omdöme. Det betyder väldigt mycket att du känt dig professionellt och hjälpsamt bemött hos oss.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Bra bemötande och omhändertagande

Bra bemötande och omhändertagande

10 de diciembre de 2025

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Jan-Åke, stort tack för dina fina ord - det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda med vår hjälp.
Vänliga hälsningar, Frida på Fonus

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Alldeles för hattigt

Bra första och eventuellt andra kontaktperson men sedan blev skickad till en tredje som aldrig varit med om en begravning i den kyrkan förut och det flaggades på full stång och var skyltar uppe om att begravningsgästerna ej fick komma in och prästen sade inget av det jag skrivit och inem hörde vad han sade.

22 de junio de 2025

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej, vad tråkigt att du har upplevt ett dåligt bemötande från vår sida. Vår målsättning är att skapa trygghet för de anhöriga och ge dem ett fint sista avsked. Om du har haft en dålig upplevelse vill vi gärna att du i första hand vänder dig till det kontoret du varit hos. Om ni inte kommer fram till någon lösning är du välkommen att mejla oss på info@fonus.se. Vänliga hälsningar, Wilma på Fonus.

Begravning

20 de febrero de 2025

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Lars, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Allt va så fint och rekommenderar Fonus Munkfors

Allt va jättefint, underbara Elisabeth som fanns för en genom hela processen, gjorde jättefint när jag fick se min sambo sista gången, jättefin begravning och hade man frågor efter vägen både under o efter allt med begravning så fanns Elisabeth och hjälpte till. Rekommenderar verkligen henne ❤️❤️

24 de enero de 2025

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Jessika, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Bemötande

Topp Bemötande, profft, smidigt

9 de diciembre de 2024

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Dan, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Personalen tar sig tid

Vänlig personal, inte påsäljande som är oerhört jobbigt i den situationen man befinner sig i. Tog sig tid

28 de octubre de 2024

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Birgitta, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett personligt bemötande omtänksam…

Ett personligt bemötande omtänksam personal.

14 de julio de 2024

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Susanne, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Väl mottagen

Väl mottagen, lyhörd för önskningar och funderingar

13 de junio de 2024

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Lars, Stort tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada att läsa detta! Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Begravning

Väl omhändertagen

7 de abril de 2024

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Jan Gunnar , tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus.

Bra bemötande

25 de febrero de 2024

Respuesta de Fonus - Munkfors

Tack för ditt fina omdöme.
Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde.
Vänliga hälsningar, Kicki på Fonus

bra bemötande

bra bemötande, bra service, lyssnande

29 de enero de 2024

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Pia, tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus.

Vänligt bemötande

Vänligt och respektfullt bemötande i en sorglig situation.

31 de octubre de 2023

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Leif, tack snälla för dina varma och fina ord! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till i en svår stund. Vänligen Berith på Fonus

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra!

Bra bemötande, bra personal

30 de octubre de 2023

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Jörgen, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Att det gick lugnt och fint till

Att det gick lugnt och fint till, kunde bara släppa allt , kände mej trygg med att Fonus fanns där.

16 de julio de 2023

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Ingela, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss och kände dig trygg genom processen. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Medmänsklighet

Ett mycket varmt och trevligt bemötande i en svår stund

1 de abril de 2023

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej Eva, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Bra respons

Lätt att ta kontakt och snabbt svar

22 de noviembre de 2022

Respuesta de Fonus - Munkfors

Hej! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.