Fonus - Nacka Opiniones 87

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Nya Gatan 11, 131 04 Nacka, Nacka, SE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra och hjälpsam begravningsentreprenör, som gjorde oss förberedda och visste vad som skulle hända. Hade varit jättebra om samma person hade varit närvarande i stället för en helt ny person. Bra om... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Valde att ta hjälp av Nils von Sydow på Fonus Nacka vid två tillfällen. Nils är förstående, trevlig och lugn. Han har varit så hjälpsam och tagit hand om allt genom hela processen. Man har känt sig... Ver más

1. Funeraria

Escrito por la empresa

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

4,7

1 estrella

Helheten var jättefin

24 de abril de 2026

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Inger, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Bra och hjälpsam…

Bra om man hade fått veta att man kan använda kyrkans kök och husgeråd gratis till minnesstunden efteråt.

18 de marzo de 2026

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Marianne, Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Det är värdefullt för oss att höra vad du tycker. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är så tacksamma för all hjälp och…

Vi är så tacksamma för all hjälp och stöd till våran sons begravning. Våran son fick en sån fin begravning, den blev som vi ville återigen Tack.

4 de febrero de 2026

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Anna, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Alla jobbar med hjärtat.

Alla jobbar med hjärtat.
Förstår att vi anhöriga är sårbara och
Bär den tunga sorgen.
Empati och förståelse.

28 de enero de 2026

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Gunnel och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.

Bra bemötande

Bra bemötande, det som kändes så svårt blev så mycket enklare. Allt flöt på, snabba svar när jag hade frågor.

14 de enero de 2026

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Stefan! Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack för allt, ni var otroliga!

Allt var perfekt från första samtalet. Allt genomfördes med stor professionalitet. Ceremonin var ljus och vacker. Den finaste begravning jag närvarat vid. Prästen Göran flätade ihop min mosters liv på ett vackert sätt som jag vet att hon hade älskat. Minnesstunden var fin och med utsökt förtäring. Ett stort Tack till Fonus och framförallt Kristina! Tack för att du är den du är, för din enorma medkänsla, värme och för att du skapade ett sådant fint avsked för min moster.

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Veronica. Varmt tack för det fina omdömet. Det värmer verkligen att läsa det du skriver - jag ska hälsa det vidare så att Kristina får veta hur nöjda ni var med hennes hjälp.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick.

Vi är mycket nöjda med den hjälp och det bemötande vi fick. Från första kontakten till dess att allt var avslutat möttes vi av professionalism, lugn och stor empati. Begravningsbyrån tog sig tid att lyssna, var tydliga i all information och såg till att allt genomfördes på ett värdigt och respektfullt sätt.

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Ove, stort tack för dina fina ord - det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda med vår hjälp och att allt blivit som ni önskat.
Vänliga hälsningar, Frida på Fonus

Fonus i Nacka

Ett fantastiskt bemötande där man kände sig trygg och vägledd i hela processen, från första samtal till begravningen med trevlig ceremonivärd. Att lätt kunna få kontakt vid frågor som dök upp under vägen.

1 de octubre de 2025

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Margareta, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.

Har stor erfarenhet

Fonus är bra och kan möjligtvis bli ännu bättre.

8 de octubre de 2025

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Sten, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Fint bemötande

Fint bemötande, väldigt hjälpsamma och kunniga

5 de octubre de 2025

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Elisabeth! Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Trygghet och omtanke

Kontakten med Nils har varit bra rakt igenom. Han var engagerad och kunnig och visad delaktighet som kändes naturlig.

2 de octubre de 2025

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Birgitta, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.

Fantastisk service och bemötande från Fonus i Nacka

Allt var bra. Tydligt och mycket trevligt bemötande. Fantastisk service från Fonus i Nacka – professionella, omtänksamma och väldigt hjälpsamma genom hela processen. De tog sig tid att förklara allt på ett lugnt och respektfullt sätt, vilket gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Det märks att de verkligen bryr sig om både människor och detaljer, och deras stöd betydde mycket för oss i en svår stund. Vi är mycket tacksamma för deras värme, engagemang och professionalism.

Vår kontakt, Nils, var särskilt fantastisk – lugn, tydlig och med ett genuint engagemang som verkligen gjorde skillnad.

28 de septiembre de 2025

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Chris, tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde i en svår stund. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Att vi hade tänkt efter före blev…

Att vi hade tänkt efter före blev grunden till en fin begravning. Vita arkivet är ett mycket bra hjälpmedel. Fint bemötande från personalen.
En svår stund underlättas av trevliga människor.

21 de agosto de 2025

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Lennart , tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus.

Thoughtfully streamlined treatment

The FONUS people have done this so often that they know what to do and when to do it. That's extremely useful, considering the state the grieving family is in at the time. It couldn't have been any easier. What a relief!

27 de agosto de 2025

Respuesta de Fonus - Nacka

Dear Nancy! Thank you for your kind words. It means a lot to us that you shared your experience. Best regards David at Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack för ert trevliga och vänliga…

Tack för ert trevliga och vänliga bemötande! Ert engagemang och snabba återkoppling.
Ett särskilt tack till Nils von Sydow på Fonus Nacka och vår officient Per Schröder
Vänligen My med familj

28 de julio de 2025

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej My. Tack för det fina omdömet. Det värmer verkligen att läsa det du skriver - jag ska hälsa det vidare så att Nils och Per får veta hur nöjda ni var med deras hjälp.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Allt blev enligt önskan

Allt blev enligt önskan
och lite bättre

6 de mayo de 2025

Respuesta de Fonus - Nacka

Hej Kent, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.