Fonus - Staffanstorp Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Bråhögsplatsen 8, 24531 STAFFANSTORP, SE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket fint bemötande av Linda Rosenberg som hade hand om begravningen av vår mamma - seriös, vänlig och tillmötesgående. Ceremonin blev också över all förväntan med en ton och stämning som kändes hel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick otroligt fint stöd och bemötande av alla vi mötte på fonus i Staffanstorp. Allt innan, under och efter begravningen blev så fint och jag känner en stor tacksamhet till alla som var med och hjälpt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt bra bemötande av personalen, lugnt och värdigt upplägg. Kändes bra trots i den svåra sorgen. Fonus levde verkligen upp till den professionalism som man förväntar sig från första mötet til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Åsa var proffsig, varm och mycket bra och vi är så nöjda med att vi valde Fonus i Staffanstorp. Stort tack för respektfullt och genuint bemötande.

1. Funeraria

Escrito por la empresa

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

53 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1613 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Tillit

Kände mig omhändertagen i min stora sorg. Lugnt o behagligt möte. Kände mig lugn o behövde inte sitta och vara orolig att något skulle glömmas för personalen hade full koll❤️

29 de agosto de 2022

Respuesta de Fonus - Staffanstorp

Tack Carola för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Jennie på Fonus

Fantastisk

Linda Rosenberg var fantastisk på alla sätt och vis, både vad gäller planeringen och genomförandet av minnesceremonin efter vår mammas bortgång. Hon fick hela den tunga processen vi hade framför oss att kännas lättsammare.

20 de septiembre de 2022

Respuesta de Fonus - Staffanstorp

Hej Anna, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada över att Linda kunde hjälpa Er och att ni känner Er nöjda. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Fantastiska

Tack för allt ni gjorde, ni är fantastiska på alla sätt

30 de agosto de 2022

Respuesta de Fonus - Staffanstorp

Tusen tack Eva-karin för ditt omdöme!
Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått.
Elisabethpå Fonus

Omtänksam

Omtänksam, trevlig, saklig och varm personal

7 de julio de 2022

Hej Christel!
Tack för att du tagit dig tid att svara.
Så fint att höra att du blivit väl bemött när du kom till oss.
Med vänlig hälsning
Eva på Fonus

Allt var helt fantastiskt , tack för allt stöd /hjälp

Allt var helt fantastiskt , hjälpsamt, tröst, förståelse.
Även ett stort tack till Åsa, du var så naturlig, kändes så trygg.
Tack till även ni som var med på begravningen.
Är så nöjd med avslutet, ett fint minne.
Kram

28 de junio de 2022

Respuesta de Fonus - Staffanstorp

Hej Sonja, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till så ni fått ett fint minne.
Varma hälsningar, Josefin på Fonus

Så omtänksamma och stöttande

Ett underbart mottagande

12 de abril de 2022

Respuesta de Fonus - Staffanstorp

Hej Eva, och stort tack för dina varma ord! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har varit väldigt nöjd med bemötande

Har varit väldigt nöjd med bemötande, fick bra hjälp med planeringen av mammas begravning.

15 de marzo de 2022

Respuesta de Fonus - Staffanstorp

Hej Jessica, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är mycket nöjd och tacksam med…

Jag är mycket nöjd och tacksam med Fonus. Trevliga, lyhörda, empatiska och professionella personer.

10 de marzo de 2022

Respuesta de Fonus - Staffanstorp

Hej Ana , tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus.

Jag kan varmt rekommendera Fonus

Jag kan varmt rekommendera Fonus! Deras profesionella bemötande, omhändertagande av mig som kund mitt i all sorg och villrådighet. Någon som lyssnar och förstår. Man blir varm i hjärtat. 🙏❤️

3 de febrero de 2022

Hej Britta!
Tack för dina värmande och fina ord. Det betyder mycket för oss!
Hälsningar
Eva på Fonus

Bra o vänligt bemötande

Bra o vänligt bemötande
Stor o bred erfarenhet inom området

27 de enero de 2022

Respuesta de Fonus - Staffanstorp

Hej, tack för ditt omdöme! Vi uppskattar att du tagit dig tid att ge oss din återkoppling. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Familjen o jag är mycket nöjda med all…

Familjen o jag är mycket nöjda med all service av Fonus i Staffanstorp! Tack!❤️

31 de diciembre de 2021

Respuesta de Fonus - Staffanstorp

Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått från kollegorna i Staffanstorp. Vänliga hälsningar, Hans på Fonus

Överlag bra!

Nöjd men tycker det är hutlösa priser! Att det ska kosta så mycket för att få ner en anhörig i jorden tycker jag är skandal!

12 de noviembre de 2021

Tack för ditt omdöme!
Med vänlig hälsning Eva på Fonus

8 consejos para escribir buenas reseñas.