4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Godt produkt

Dejlig hårolie, som jeg brugte til mit hår. Mit hår er blevet så blødt og dejligt samt at det er blevet tykt og glansfuldt. Alt det oplevede jeg på blot 2 måneder.
Super tilfreds kunde herfra og kan klart anbefales!

5 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk produkt kan stærkt…

Helt fantastisk produkt kan stærkt anbefales, oplevelsen har været fyldt med en masse glæde og nydelse. Håret har aldrig følt stærkere, hovedbunden har virkelige nydt plejningen og kan mærke den er mere åndbar. Har brugt olien både til skæg og hår og det er helst bestemt noget jeg forsat kommer til at bruge samt købe. Topklasse produkt!!!

16 de julio de 2025

Top klasse

Jeg har haft fornøjelsen af at købe dette produkt fra Forest Care, og jeg er allerede utrolig begejstret for det. Det er blevet varmt anbefalet af flere, der har haft gode erfaringer med det, og jeg ser virkelig frem til at opleve dets fulde effekt.

1 de junio de 2025

Top produkt

Fantastisk olie til at holde skægget sundt og fyldigt. Har brugt olien i cirka 2,5 måneder nu og kan allerede se forskel. Jeg vil fortsat blive ved med at bruge olien.

Kan helt klart anbefales. Fantastisk produkt!!

16 de abril de 2025

Fantastisk produkt

Jeg har brugt olien i 2 måneder, og jeg kan tydeligt se forskel. Skægget er blevet mere fyldigt og sundt. Den dufter også godt.

Fantastisk produkt!

1 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Brugte og bruger fortsat olien til hår…

Brugte og bruger fortsat olien til hår og skæg. Håret har jeg set en kæmpe hjælp med selv uden derma roller. Jeg klippede håret godt for gode 2 måneder siden og har allerede fået en kæmpe længde tilbage igen. Mange familiemedlemmer og venner har lagt mærke til det.

Dufter også godt, ikke den dårlige typiske olie lugt.
Stærkt anbefalet herfra

30 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan tydeligt mærke fremskridt efter…

Jeg kan tydeligt mærke fremskridt efter at have brugt Forestcare! Mit hår er begyndt at vokse ud igen, og det ser både sundere og stærkere ud. Produktet virker virkelig, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Kan helt klart anbefale det til andre, der ønsker sundere og stærkere hår!

12 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker olie med naturlige ingredienser…

Lækker olie med naturlige ingredienser og skånsomt for miljøet. Der er lagt meget tanke bag 💕🌱 det var også lidt som jule aften at modtage olien for den var simpelthen så fint og professionelt pakket ind det var en stor fornøjelse og det underbyggede bare hele oplevelsen af at det er noget lækkert noget. Menneskene bag firmaet er desuden utroligt søde, der er super service og de er værd at ville støtte. De har mine varme anbefalinger.

11 de marzo de 2025

Super oplevelse!

Jeg har haft fornøjelsen af at prøve produkter fra Forestcare, og jeg er virkelig imponeret. Deres fokus på naturlige ingredienser og bæredygtighed skinner tydeligt igennem i både kvalitet og effekt.

Fra den første brug af deres hårolie mærkede jeg en forskel. Produkterne efterlader mit hår blødt, skinnende og velplejet uden at være tungt eller fedtet. Jeg sætter også stor pris på, at de undgår unødvendige kemikalier og syntetiske stoffer, hvilket giver en tryghed i brugen.

Desuden er emballagen både elegant og miljøvenlig, hvilket er et stort plus. Forestcare formår at kombinere effektiv hårpleje med en ansvarlig tilgang til naturen.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Forestcare til alle, der ønsker at forkæle deres hår med kvalitetsprodukter, der samtidig er skånsomme mod miljøet. En sand perle i hårplejeverdenen!

10 de septiembre de 2024

10/10

Har prøvet dette produkt i 2 ugers tid og kan allerede tydeligt mærke forskel ved mit skæg havde næsten intet inden og nu har jeg lidt og har fået mine høje tændinger til at få baby hår kan klart anbefales

12 de septiembre de 2024

Overraskende hurtige resultater

Jeg har brugt Forestcares hårolie til mit skæg de sidste par måneder, og jeg er yderst tilfreds med resultatet indtil videre. Mit skæg er blevet langt fyldigere, sammenlignet med før- brug af olien. Fantastisk produkt!

7 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en meget slem isse

Jeg havde en meget slem isse, Og mine tændinger var gået helt tilbage, så jeg havde ikke ikke andet valg end at klippe mig skaldet, for jeg kunne simpelthen ikke lave en fade. Fire måneder senere har jeg ved hjælp af hårolien fået mit hår tilbage og jeg kan nu lave en fade igen. Denne olie har reddet mit udseende og min selvtillid.

3 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg brugte denne olie da jeg grundet…

Jeg brugte denne olie da jeg grundet tørklæde og graviditet har fået meget tyndt hår. Jeg oplevede blot efter få ugers brug en masse baby hår der kom frem. Olien har formået at gør mit hår tykkere samtidig med at den har givet den smukkeste glans! En virkelig dejlig olie!!!!

1 de julio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.