Toppen! Inget att klaga på bra support med hyffsat snabba svar på mail. Leveransen gick hyffsat fort ungefär 4 dagar och hade önskemål om att få det skickat till ett specifikt ombud som jag skrev i... Ver más
La empresa ha respondido
Förutom att mejlet till den här sajten gick ut innan produkten levererats är Forever flora ett toppen bolag. Mosstavlan jag beställde var över förväntan, super snygg, bra färger. Handgjord i Sverige.... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiskt fina växer jag köpte. Var först lite tveksam till att köpa just torkade växter på nätet. Mina farhågor besannades INTE. Växterna var finare än de jag sett i butiker. De var också bra fö... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde en box med evighetsrosor på en fredag kväll och på måndag ringde en trevlig kille från Forever Flora och erbjöd sig att köra hem boxen till mig samma dag. Rosorna är jättefina och mottagaren... Ver más
La empresa ha respondido
Torkade och konserverade blommor, samt mossväggar och växtväggar, är vår passion! Sedan vår start 2019 har Foreverflora strävat efter att leverera torkade blommor av högsta kvalitet, vilket ger dig möjlighet att uttrycka din unika kreativitet, stil och personlighet. Vår expertis och engagemang inom dessa områden gör oss till ditt självklara val för allt som rör blommor och växtinredning. Vi är ett ständigt växande företag som sätter kundservice i främsta rummet. Vårt mål är att göra det både enkelt och roligt att handla hos oss, med en smidig och inspirerande köpupplevelse från början till slut. Vi värderar varje kund och arbetar hårt för att säkerställa att dina behov och önskemål alltid möts på bästa möjliga sätt. Låt Foreverflora hjälpa dig att skapa vackra, hållbara och kreativa miljöer med våra torkade blommor och växtväggar. Oavsett om du är en entusiastisk hemmafixare eller en professionell inredare, står vi redo att förverkliga dina idéer och visioner. Välkommen till Foreverflora – där din kreativitet blomstrar!
Kärragatan 8, 431 53, Mölndal, Suecia
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas

Respuesta de Forever Flora
Mycket vackra torkade blommor och väl förpackat. Snabb leverans.

Respuesta de Forever Flora
Två mycket dekorativa gröna växter, passade så otroligt bra i mina krukor i fönstret. Mycket nöjd med mitt köp.

Respuesta de Forever Flora
Bra pris och snabb leverans. Den torkade växten jag köpte var väl förpackad och i perfekt kondition när den kom fram till mig.

Respuesta de Forever Flora
Snabb leverans,bra inpackat.Blommorna i fint skick.Mycket att välja på.

Respuesta de Forever Flora
Bra bemötande efter en miss Forever Flora gjort. Snabb leverans .

Respuesta de Forever Flora
Snabb leverans o fina grena ormhassel toppen🤗

Respuesta de Forever Flora
Jag beställde grön bollmossa från Forever Flora, som skulle vara "naturlig" färg. När den ankom var den så skrikande grön att jag kunde tro den var radioaktiv, dessutom färgade mossan av sig något oerhört på allt den rörde. När jag ville returnera produkten var de trevliga och tillmötelsegående, men däremot godtog de endast retur via företagspaket som då kostar lika mycket som själva produkten hade kostat! Med andra ord är det inte möjligt att returnera produkterna utan att betala minst 300kr. Var försiktiga då färgerna på bilderna åtminstone på den produkt jag köpt inte alls reflekterade dess verkliga utseende.

Respuesta de Forever Flora
Otroligt fina eterneller. Jättebra packat. Så fin kvalitet på allting. Tack!!

Respuesta de Forever Flora
Otroligt välbevarade blommor med snabb och effektiv leverans! Riktiga proffs!

Respuesta de Forever Flora
Bra kundservice dessutom. Stark rekommendation!

Respuesta de Forever Flora
Väldigt bra och proffsigt bemötande!!Fick nya trollhassel utan extra kostnad och de var så fina, väldigt nöjd med all hantering av mitt ärende, Stort Tack!! 🥰

Respuesta de Forever Flora
Más información sobre otros tipos de reseñas.