Door een foutje was er in mijn paketje een foutief hemd aanwezig. Contact opgenomen met klantendienst en hemd terug gestuurd gratis . Twee dagen erna was het juiste hemd aan huis geleverd met hún e... Ver más
Ik had dezelfde afwerking verwacht als tijdens mijn vorige aankoop van de hemden. Meerbepaald de kraag die niet kan vastgemaakt worden. Gevolg deze gaat ploeien, wat minder fraai is. Tweede: De kno... Ver más
Tevreden over de pasvorm van de hemden in grote maten 45/46 aangekocht in de winkel Nieuwpoort (zeer vriendelijk) en nu uitzonderlijk on line. Misschien in de winkel een foldertje leggen: hoe kan ik... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Formen specialiseert zich in herenkleding en is fier een Belgisch merk te zijn. Onze winkels en webshop zijn altijd gevuld met een mooi aanbod kwalitatieve hemden, polo's, pulls, broeken en accessoires. Formen, dé hemdenspecialist, brengt zowel tijdloze ‘never out of style’ klasse als stijlvolle en sportieve mode met een overtuigende prijs-kwaliteitsverhouding. De sterkste troeven voor onze klanten zijn de zorgvuldig uitgekozen weefsels van het fijnste katoen en… de zalige strijkbaarheid van onze overhemden! Daarnaast leggen wij ons met veel creativiteit toe op leuke, kwalitatieve pulls. Het Formen gamma wordt aangevuld met accessoires zoals strikjes, sjaals, petten, sokken, boxershorts en andere originele geschenkideeën.
Online bestellen = snel in huis !
Gratis levering vanaf €85
Meensesteenweg 449, 8501, KORTRIJK, Bélgica
- +3256362644
- info@formen.be
- formen.be
Ha contestado el 62% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Hatte im Septemberurlaub verschiedene…
Hatte im Septemberurlaub verschiedene Artikel von FORMEN in Ostende eingekauft. Sehr gute Passform und Qualität. Jetzt im Internet bestellt und innerhalb zwei Tagen war das Päckchen bei mir in Deutschland. Perfekte Organisation, Information und wieder top Qualität. Gerne wieder!
Na sluiting van de winkel in sint…
Na sluiting van de winkel in sint niklaas, alternatief via online shoppen.
Geen bevestigingsmail gekregen van…
Geen bevestigingsmail gekregen van aankoop en toen ik daarover mailde, heb ik geen antwoord gekregen op mijn vraag.

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit. Heel tevreden. Koop voor mijn man altijd hemden van Formen.
Gemakkelijk te bestellen en vlugge…
Gemakkelijk te bestellen en vlugge levering en degelijk material
supersnelle levering en superieure…
supersnelle levering en superieure kwaliteit/prijsverhouding
Zeer vriendelijke bediening en snelle…
Zeer vriendelijke bediening en snelle bezorging.
Prima verloop van online bestelling.
Niks op aan te merken, goede communicatie en snelle levering.

goeie service
Kwaliteitsvolle kledij
kwaliteit van de kledij (hemden en pulls)die verkocht wordt bij Formen is uitstekend!

Respuesta de FORMEN
Zeer onbeleefde en ondankbare mevrouw…
Zeer onbeleefde en ondankbare mevrouw kassa medewerker bij het vragen om hulp word er bot gereageerd en word men zo ge discrimineert dat men zelf de winkel wilt verlaten !!!!!!

Respuesta de FORMEN
Perfecte info over levering Steeds…
Perfecte info over levering Steeds prachtige kwaliteit
Formen : mijn vaste hemden-leverancier
Formen : mijn vaste hemden-leverancier !
ruim aanbod ,degelijke kwaliteit tegen redelijke prijzen ( zeker in Sale), prima service
een probleem ? ; bel de Klantendienst en er komt meteen een oplossing

snelle levering
Beste,
het was de eerste keer dat ik on line bestelde. Eén artikel werd verkeerd geleverd maar na telefonisch contact werd dit direct in orde gebracht.

Respuesta de FORMEN
Zoals steeds mooie artikelen en…
Zoals steeds mooie artikelen en correcte levering.
Más información sobre otros tipos de reseñas.