Banner for Fortum Norge

Fortum Norge Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fortum er uredelige når man forsøker å si opp strømavtale. Fakturerer for brudd kostnad når det framgår av avtalen at dette ikke er avtale brudd. Det tar flerfoldige uker å få refundert uriktig brudd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fikk hjelp av ej som var både hyggelig å blid og som forstod irritasjonen min, fordi jeg fikk en purring på forrige faktura, fordi jeg hadde endret beløpet fra 1.100,- til kr 100,-😇 Jeg ble ir... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hei. Vi er fornøyd med Fortum. Ved Johan Kofstads besøk på "Power" (han er 91 år), har han, uten å skjønne det, gått med på å bytte leverandør. Han forsøker nå å bruke angrefrist hos Elettra Energy... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grunnen er at ål kraftverk har skiftet til dalane kraftverk. Jeg har meldt at jeg likte det dårlig. Jeg har vært professisjonell strømkjøper i ca 15 år med årlige volum på 200 til 300 gwh så jeg har l... Ver más

Información sobre la empresa

5. Empresa de gas
  6. Equipos y soluciones de energía
  7. Proveedor de energía renovable

Escrito por la empresa

Fortum er et nordisk energiselskap og en av Norges største strømleverandører. Vi tilbyr strømavtaler og energiløsninger til privat- og bedriftskunder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

79 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fortum forlangte å forvalte mine penger.

Jeg betalte a-konto. Beløpet jeg hadde på konto vokste hele tiden, og likevel bestemte Fortum at jeg skulle HEVE det månedlige beløpet. Da jeg hadde femsifret beløp på konto og ba om avdragsfri måned, svarte de NEI. De gjorde krav på å forvalte MINE penger, og var fullstendig avvisende til at jeg skulle bestemme over egne penger. Avdragsfri måned fikk jeg en gang, men da det fremdeles sto over 10.000 kroner på min konto, nektet de meg å la være å betale. Da byttet jeg leverandør.

6 de noviembre de 2025

Ikke-ønsket bytte av el-leverandør

Hei.
Vi er fornøyd med Fortum.
Ved Johan Kofstads besøk på "Power" (han er 91 år), har han, uten å skjønne det, gått med på å bytte leverandør. Han forsøker nå å bruke angrefrist hos Elettra Energy AS på å komme tilbake til Fortum. Litt pussig: Fortum ber oss be EE å ordne opp. EE ber oss be Fortum ordne opp. Veldig irriterende.

17 de noviembre de 2025

Svindel

Svindel . Avtalen sier igen gebyr for å bytte selskap eller bindingstid. !!!! Men på slutten 12 måneders løpende bindingstid !!! . Eg vart fakturert for 32 000 kwatt i brudd gebyr . Etter å ha våre kunde i 3 år.

17 de noviembre de 2025

Good customer service

Er seriously, good customer service,for me important to be able to physically talk to one person and not a robot.I also believe that it's a stable El company compared to many of the different operaters

7 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fortum får stryk- karater!

Oppdaget nå at det i forbindelse med flytting til ny bolig for over 1 år siden har blitt lagt til hele seks tilleggstjenester til strømregningen. Dette er tjenester som jeg ikke med vitende og vilje har bestilt, ikke har ønsket og heller ikke har benyttet. Til sammen utgjør dette over kr 500,- pr måned! Fortum påstår at det er jeg selv som har bestilt dette. De sier jeg har fått tilsendt opplysninger på sms som jeg har bekreftet at jeg skal ha. Dette finner jeg ikke i min sms- logg. Da jeg ber dem sjekke lydopptaket av samtalen med kundebehandler i forbindelse med dette, sier de at lydopptaket er slettet. Jeg har nå sendt dem en offisiell klage og ber om å få pengene tilbakebetalt. Avventer svar.

4 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blid og hyggelig på kundeservice!!

Jeg ble irritert fordi Strømleverandøren skylder meg penger (ca 3 mnd strømforbruk) fordi jeg har betalt inn litt mere, hver mnd i flere år.
Da blir jeg irritert og ringte å ba de om å betale tilbake ALT jeg har betalt for mye!

3 de noviembre de 2025

Dere bare roter

Dere bare roter, sender purringer og inkasso før faktura kommer. Bare rot. Jeg har sluttet som kunde hos dere og valgt en annen leverandør.

Mvh

Reidar Molthe

27 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det tar for lang tid å komme gjennom …

Det tar for lang tid å komme gjennom til rette vedkommende og i mitt tilfelle gav ikke appen et fornuftig svar. Samme hva jeg trykket inn på, fikk jeg svar at Norgespris ikke var noe Fortum var ansvarlig for. Kom til slutt frem til en person som sa han ville legge inn manuelt at jeg ikke flere ganger skulle få henvendelser på om jeg ville bytte abonnement på nøstet. Ba også om at dere la inn adresse på hvilket abonnement henvendelsen gjelder.
Mvh Jonny Tvedt, Nattlandsfjellet 106/Myrlandslie 39/Nøst Grimseidsveien

28 de octubre de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.