Jeg har jobbet i teknologi i 20 år så det skal litt til for å imponere meg. Men både mini reise kameraet jeg har kjøpt imponerer. Og kundesevice er helt rå! Jeg har hatt Arlo før og Foscam sin kundese... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Alle gode gange 3. Efter en dårlig oplevelse med 2 andre kamera (app relateret), så krævede det lidt mere research. Hvis budgettet ikke skulle sprænges, gik anbefalingerne på et Foscam kamera. Jeg be... Ver más
La empresa ha respondido
Alt ok god kvalitet hurtig levering, ja sendt 1 min. efter bestilling nemt at opsætte god sikkerhed da man både skal vælge brugernavn og adgangskode. Dog har kameraet lige efter denne anmeldelse... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan kun anbefale Foscam.dk. Udover de har gode produkter, har de en super service. Telefonisk support med kompetente medarbejdere der hjælper kunden ned i mindste detalje. Modsat konkurerende... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Foscam.dk er Danmarks eneste autoriserede Foscam forhandler med salg af IP-kameraer & tilbehør.
Información de contacto
Værkstedsvej 24C, 4600, Køge, Dinamarca
- mail@foscam.dk
- foscam.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Billigt og hurtig levering
Jeg bestilte 4 web-kameraer til nettets billigste pris og fik dem leveret dagen efter.

Respuesta de foscam.dk
ok hurtig levering men software duer ikke.
ok. men softwaren dyrer ikke. dårlig manual.

Hurtigt, med hurtig på
Bestilte et kamera hos jer, 1time efter jeg havde trykket send på jeres hjemmeside, fik jeg en SMS om at det nu var sendt, dagen efter fik jeg det med posten, det kan vist ikke gøre hurtiger.

Respuesta de foscam.dk
Kunne ikke levere den lovede vare
Skrev til foscam.dk og spurgte efter en linse til et overvågningskamera, det ugeaviser kig på, fik jeg at vide, at der passede på mit kamera, men da jeg fik varen, passede den ikke. De kunne heller ikke levere den vare jeg havde efterspurgt.

hurtig levering
de er hurtige til at levere varen som de har på lager jeg vil varmt anbefale deres produkter.

Fantastisk service og support
Jeg havde købt 2 indendørs IP-kameraer igennem et andet firma, hvor der ikke var telefon support. Det kan jeg ikke anbefale.
Jeg fandt oven i købet ud af, at jeg kunne have fået kameraerne 200 kr. billigere hos FoscamDanmark.
Jeg fik problemer med opsætningen af de 2 kameraer og forsøgte at løse problemerne via mail korrespondance med firmaet, som jeg havde købt dem af. Det var meget besværligt og langsommeligt og jeg kontaktede derfor alligevel FoscamDanmark, som faktisk var så hjælpsomme at guide mig videre selvom jeg ikke havde købt kameraerne hos dem.
Jeg købte så 2 udendørs kameraer hos FoscamDanmark.
Det viste sig så, at det ene af de indendørs kameraer jeg havde købt hos det andet firma var defekt og FoscamDanmark tilbød uden beregning at forsøge at reparere det. Da dette ikke kunne lade sig gøre sendte FoscamDanmark mig et nyt uden beregning. Det kan man da kalde service:)
Jeg har naturligvis varmt anbefalet FoscamDanmark til alle kolleger, familie og venner som alle også er meget imponeret over hvor godt kameraerne virker.
Mvh. en meget tilfreds kunde.

Respuesta de foscam.dk
Levering som lovet og ønsket
IP Kameraet som jeg har fået installeret, kan netop det som specifikationerne lover - jeg er meget godt tilfreds.
Mvh Eth

Respuesta de foscam.dk
Mine bestilte varer blev leveret meget hurtigt. Desværre levede de ikke op til mine forventninger.

Respuesta de foscam.dk
stort udvalg og hurtig leverance
Meget stort udvalg og impressive supportsider og ikke mindst hurtig leverance :-D

Hurtig handel.
Hurtigt leveret. Korrekt udstyr. Intet at klage over.

hurtigt leveringstid
Bestilte kl 15.30 men alligevel havde jeg jeg 4x 9805 dagen efter

Alt var helt perfekt
Varen kom dagen efter bestilling. Meget fin support med opsætning af camera på PC over telefon.Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.

Super total service
Jeg kan kun anbefale Foscam.dk. Hurtig levering, god information på webside og da det trods det lykkedes mig at have udfordringer med installationen fik jeg hurtig og professionel service. Tak :-)

Hurtig og god service
Fik rigtig god support til valg og opsætning af ip kamera. Hurtig levering. Rigtig god oplevelse!

Respuesta de foscam.dk
Super god service, når man ringer, ved hvad de snakker om :-)
Kanon hurtig levering, kunne ikke være bedre.
Kan varmt anbefale dem og køber i hvert fald her igen, hvis jeg skal bruge flere af deres produkter.

Respuesta de foscam.dk
Bestilling og levering i top
Varen ankommer til aftalt tid. Alt perfekt.
Kamera FI8904W - Kameraet som sådan kan tage billeder og sende i mail, men det bliver aktiveret konstant afhængig af en sky foran solen eller lys forandringer, hvor det burde være ved bevægelse.
Sender for mange billeder afhængig af lys mængde, og det kan ikke justeres via softwaren.
Kameraet lever ikke op til forventning.

La experiencia Trustpilot