Heel erg tevreden over deze fotobooth! Contact via de mail is snel, een eigen aangepast fotokaartje, optijd klaargezet op locatie. Voor elke foto worden er twee kaartjes geprint. Na een week ook alle... Ver más
Wat een fantastische ervaring! Alles netjes klaargezet en de volgende dag opgehaald. Gasten en wij zelf hebben veel gebruik gemaakt wat meer dan 700 strips heeft opgeleverd. Na betaling hadden... Ver más
Via Google bij Fotosnap terecht gekomen, gechat met de klantenservice en uiteindelijk was alles super snel geregeld! Ze hadden een super mooie foto strip ontworpen speciaal voor de bruiloft! Alles... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Photobooth verhuur! Unieke foto belevenissen voor jong en oud! Online direct een prijsopgave #Bruiloft #Feest #Zakelijk #Maatwerk #Fotomarketing
Fluorietweg 41, 1812RR, Alkmaar, Holanda
- 0727100730
- info@fotosnap.nl
- fotosnap.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Goed geregeld!
Top! Snelle reacties, fijne partij! Al het ‘geregel’ wordt uit handen genomen.
Aanrader
Fijne communicatie en makkelijk geregeld! Levering en retourneren wordt direct met de locatie geregeld. Gedurende de avond was wel de belichting van de foto wisselend.
Top service en goede foto’s.
Goede communicatie over wanneer de Photobooth wordt gebracht en gehaald. Ondanks het winterse weer werd de photobooth op tijd geleverd. Ook het ophalen was op de afgesproken tijd. Vriendelijk geholpen en de photobooth is goed geïnstalleerd. Geen problemen mee gehad. De fotostrips kwamen er goed uit en het besproken fotoframe zag er ook mooi ontworpen uit.
Kortom heel tevreden over de service en de foto’s! Aanrader voor elk feestje.
Alles goed geregeld
Alles goed geregeld. Alleen de communicatie kan beter in bijvoorbeeld afspraak maken tijdstip brengen en ophalen.
Fantastic! Will use again!
I honestly wanted to take the time to write a review for this company. We are a large company, using them for the first time and the service was impeccable. They answered, quickly, politely, were bang on time for delivery and collection and the photobooth itself did exactly what it needed to do. We also were able to fully customize our photo strips. I would definitely recommend this company and we will definitely use them again.
Veel lol en totale ontzorging
Onze gasten hebben enorm veel lol gehad met de fotosnap. Verder waren wij totaal ontzorgd. De fotosnap stond bij aanvang al helemaal klaar en werd ook na afloop van het feest weer netjes opgehaald.
Topcommunicatie en alles volgens afspraak
Goede en enthousiaste communicatie, alles op tijd en volgens afspraak geregeld. Ons feest was door de Photobooth echt een 10! De foto's waren van goede kwaliteit en superleuk om achteraf de digitale foto's te ontvangen.
Ik wil graag even de tijd nemen om mijn…
Ik wil graag even de tijd nemen om mijn waardering uit te spreken voor de geweldige service en professionaliteit die jullie bieden. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke levering was alles tot in de puntjes geregeld. Jullie klantvriendelijkheid, snelle communicatie en oog voor kwaliteit maken echt het verschil.
Het is zeldzaam om tegenwoordig zo’n positieve ervaring te hebben met een bedrijf, en daarom wilde ik dat zeker niet onopgemerkt laten. Complimenten aan het hele team – jullie mogen trots zijn op het werk dat jullie leveren!
Super service!
Erg tevreden. Foto’s waren prachtig en goede service. Zeker aan te bevelen.
Enorm leuke toevoeging voor je bruiloft
Het is een enorm leuke toevoeging voor je bruiloft. Tijdens het feest ging iedereen op de foto en zo ontstaan er de leukste en grappigste herinneringen. Helaas waren ze de props vergeten te leveren, maar dat mocht uiteindelijk de pret niet drukken. En ze deden niet moeilijk om deze kosten eraf te halen.
De uitstraling van het apparaat kan…
De uitstraling van het apparaat kan iets beter. Maar ballonnen er voor en het was opgelost. De props kloppen niet. Het ging om een 40 jarig huwelijk en we kregen props over een verjaardag.
Verder wel vriendelijk personeel en alles werd stipt op tijd weer opgehaald.
Altijd leuk, zo'n fotobooth!
Goede service bij het reserveren en leveren van de fotobooth.
Van tevoren kun je een ontwerp laten maken voor de layout van de fotostrips.
De foto's zijn ook goed scherp. Enige minpuntje is dat het apparaat vrij langzaam was af en toe, vooral bij het maken van de eerste foto. Dan stopte het apparaat met aftellen en duurde het soms wel 10 seconden voordat er een foto gemaakt werd. Maar verder echt helemaal top! We hebben er veel plezier aan beleeft op onze bruiloft 💃
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring! De booth was goed, de service was goed. Enige puntje is: graag iets eerder contact opnemen met de locatie van plaatsing. Maar eenmaal op het feest was het fantastisch. Ze zijn zelfs de avond terug gekomen om een rectificatie te doen op de achtergrondkaartjes. Super!
Alles verliep goed
Goede ervaring!
Goede en duidelijke communicatie per e-mail. Mooi ontwerp voor de fotostrip ontvangen. We vonden alleen dat er te veel tijd zat na het aftellen en het maken van de foto waardoor niet alle foto's goed gelukt zijn.
Photobooth continue in storing
Communicatie vooraf was prima, echter hebben wij gedurende de feestavond veel problemen ervaren met de photobooth. Meerdere keren storing, waardoor we zeker 10 keer gebeld hebben naar de noodlijn, maar een structurele oplossing uit bleef. De photobooth heeft daardoor niet optimaal kunnen draaien en dat heeft veel onrust en frustratie veroorzaakt. Prijs kwaliteit niet in verhouding.
zeer tevreden
Alles is verlopen zoals afgesproken, zeer vriendelijk personeel en de Photo Booth camera werkte feilloos.
Dikke duim omhoog
Duidelijke communicatie, tijdig geleverd en weer opgehaald, gewoon niks op aan te merken.
Wat een top bedrijf
Wat een top bedrijf! Alles tot in de puntjes geregeld van het maken van het fotoframe tot aan bezorging en afhalen! Het maakte ons feest helemaal af!
Más información sobre otros tipos de reseñas.