Wir bringen dein Startup an den Markt. FounderBlocks ist ein Accelerator Programm für digitale Geschäftsmodelle.

4,0

Muy bueno

Mentors who truly care to make your dreams come true!

The FounderBlocks is the best Mentoring Program I’ve experienced.
They truly help you with all entrepreneurial up and downs I experienced, they help me validate my ideas before wasting money, they make sure we build something with impact and truly helpful!
I strongly recommend working with them, if you’re stuck somewhere on building your dream!

4 de marzo de 2026

Great team to work with!

Absolutely great company, people who know their stuff and super teamwork. A place, where each member concentrates on individual strenghts that really matter - very happy indeed to work with Founderblocks - don't hesitate contacting them to get your own impression, am sure it will be positive as well.

1 de marzo de 2026

applied for a position this company

I applied for a position in this company. Before even getting to know anyone from the team you are asked to answer questions via video. This process takes time and I got an answer within probably one hour that they dont have a position for my profile and gave zero feedback why, even though I have over half a decade experience in that field I applied for. So really, I wasted my time applying.. Please be more considerate about candidates time and energy.

17 de octubre de 2024

Jungs und Mädels, die die Extrameile gehen

Jungs und Mädels, die die Extrameile und über „einfache“ IT-Dienstleistung hinaus gehen. Habe eine umfassende Unterstützung zu meinem Startup bekommen und dank wertvollen Gesprächen mit Lasse und Johannes 4/6 Investoren von unserem gemeinsamen Projekt überzeugen können. Absolut empfehlenswert für jeden, der ROI mag. :D

26 de enero de 2024