Framkalla Europe AB Opiniones 919

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Med tanke påmatt fotot på stidentskylten varnades för dålig foto, så blev vi så glatt överraskade när den va så fin. Verkar rejäl och bra matrial med. Så nöjda Nu hoppas vi den håller som den ska m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag gillar era produkter, därför fick ni 4 stjärnor. Dock la jag beställning på fotomagneter på morgonen den 1 februari. Idag den 16 februari låg dom i brevlådan. Att det tog så lång tid gjorde ju... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bilderna var inte sådär bra som jag hade tänkt, några hade blivit konstigt avhuggna, var faktiskt ganska besviken, och jag har inte superhöga krav, men valde ändå bilder med omsorg, och jag tyckte d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick en fotobok vi inte var nöjda med. Mejlat flera gånger och första gången var innan jul, men ändå inget svar. Uppdatering: Vi hade fått svar men av någon lustig anledning hade gmail skickat sva... Ver más

1. Servicio de impresión fotográfica

Escrito por la empresa

Framkalla is a digital printing service that provides a wide range of personalized products to transform your cherished moments into tangible keepsakes. Whether it's a precious memory captured on your iPhone or a stunning image from your Instagram feed, Framkalla can transform it into a beautiful print or poster that you can display in your home. But that's not all. In addition to prints and posters, Framkalla offers the option to create personalized photobooks that showcase your memories in a stunning, high-quality format. With a variety of customization options available, you can create a book that reflects your unique style and personality. Plus, photobooks make excellent gifts for family and friends. Framkalla's user-friendly platform allows you to easily upload your photos, choose your product, and customize your order. The printing process is top-notch, ensuring that your products are of the highest quality. And once your order is complete, it will be delivered right to your doorstep, ready to be enjoyed and treasured for years to come. Overall, Framkalla is the perfect solution for anyone looking to transform their digital photos into tangible keepsakes. With a variety of products available, you're sure to find something that meets your needs and exceeds your expectations.

4,3

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tyckte tyvärr appen var buggig och…

Tyckte tyvärr appen var buggig och svåranvänd, minns den som bättre. Kundtjänst däremot toppen!

13 de octubre de 2025

Respuesta de Framkalla Europe AB

Hej Lisa, tack för att du delade med dig. Tråkigt att höra att appen strulade, vi jobbar på att göra den bättre hela tiden. Vad fint att du är nöjd med kundtjänsten i alla fall, det betyder mycket för oss! / Framkalla

Valorada con 2 estrellas sobre 5

8 vardagar efter jag lagt order har jag…

8 vardagar efter jag lagt order har jag inte hört ett ljud om hur de går med min order, men fått tre mejl om att lämna betyg.

4 de octubre de 2025

Hej Frida,
Vi beklagar att du inte fått din order ännu, hör av dig till oss på hello@framkalla.com så ska vi kika vad som hänt / Framkalla

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Försenad leverans utan uppdatering?

Jag beställde mina bilder från Framkalla för cirka två veckor sedan men har ännu inte fått någon leverans. Jag tycker det är tråkigt att det tar så lång tid, särskilt när ingen uppdatering har kommit om förseningar. Hoppas beställningen dyker upp snart.

3 de octubre de 2025

Hej Ebba,

Vi beklagar verkligen att du inte fått din beställning ännu. Vänligen hör av dig till oss på hello@framkalla.com så finner vi en lösning.

Ha en fin dag,
Linnea

Snabbt och snyggt

Behövde en födelsedagspresent med kort varsel. Var enkelt att sätta ihop en fotobok och den levererades på 4 dagar! Bra kvalitet och mycket uppskattad gåva. Rekomenderar starkt!

25 de septiembre de 2025

Respuesta de Framkalla Europe AB

Vad roligt att höra Evelina! Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback och rekommenderar oss vidare, det uppskattar vi så mycket! / Framkalla

Minnen

Lätt att sätta ihop och ett fantastiskt resultat

9 de septiembre de 2025

Vad härligt att höra Catarina! Tack snälla för betyget / Framkalla

Mycket bra kvalité!

Mycket bra kvalité!! Köpte kylskåpsmagneter och det blev superbra! Det kom också väldigt snabbt!!!

15 de septiembre de 2025

Vad roligt att höra, det gläder oss! Tack snälla för din feedback! / Framkalla

Bra hemsida

Bra hemsida, bra produkt och snabb leverans

11 de septiembre de 2025

Tack för ditt omdöme! Så kul att höra 🙏 / Framkalla

Fina och snabb leverans!

Fina och snabb leverans!

31 de agosto de 2025

Respuesta de Framkalla Europe AB

Tack så mycket för betyget, det betyder mycket för oss! / Framkalla

Nöjd

Lagom snabb leverans. Bra kvalitet även om bilderna hade kunnat vara lite mindre pixlade.

29 de agosto de 2025

Respuesta de Framkalla Europe AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd och tar med oss dina synpunkter om bilderna / Framkalla

Mycket nöjd!

Trots att bilden till studentskylten var en kopia av ett pappersfoto så blev vi väldigt nöjda. Snabb leverans!

23 de mayo de 2025

Vad kul, tack för din feedback! / Framkalla

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.