Framkalla Europe AB Opiniones 920

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Med tanke påmatt fotot på stidentskylten varnades för dålig foto, så blev vi så glatt överraskade när den va så fin. Verkar rejäl och bra matrial med. Så nöjda Nu hoppas vi den håller som den ska m... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag gillar era produkter, därför fick ni 4 stjärnor. Dock la jag beställning på fotomagneter på morgonen den 1 februari. Idag den 16 februari låg dom i brevlådan. Att det tog så lång tid gjorde ju... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bilderna var inte sådär bra som jag hade tänkt, några hade blivit konstigt avhuggna, var faktiskt ganska besviken, och jag har inte superhöga krav, men valde ändå bilder med omsorg, och jag tyckte d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick en fotobok vi inte var nöjda med. Mejlat flera gånger och första gången var innan jul, men ändå inget svar. Uppdatering: Vi hade fått svar men av någon lustig anledning hade gmail skickat sva... Ver más

1. Servicio de impresión fotográfica

Escrito por la empresa

Framkalla is a digital printing service that provides a wide range of personalized products to transform your cherished moments into tangible keepsakes. Whether it's a precious memory captured on your iPhone or a stunning image from your Instagram feed, Framkalla can transform it into a beautiful print or poster that you can display in your home. But that's not all. In addition to prints and posters, Framkalla offers the option to create personalized photobooks that showcase your memories in a stunning, high-quality format. With a variety of customization options available, you can create a book that reflects your unique style and personality. Plus, photobooks make excellent gifts for family and friends. Framkalla's user-friendly platform allows you to easily upload your photos, choose your product, and customize your order. The printing process is top-notch, ensuring that your products are of the highest quality. And once your order is complete, it will be delivered right to your doorstep, ready to be enjoyed and treasured for years to come. Overall, Framkalla is the perfect solution for anyone looking to transform their digital photos into tangible keepsakes. With a variety of products available, you're sure to find something that meets your needs and exceeds your expectations.

4,3

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Hej Britt-Mari,
Vi beklagar verkligen att du inte fått din beställning ännu. Vi har mailat dig för att kunna lösa detta så snart som möjligt. Kontrollera gärna din inkorg och skräppostmapp ifall vårt mail hamnat där och återkom till oss så vi kan säkerställa att dina varor skickas ut eller att vi hittar en annan lösning för dig. / Framkalla

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket bra service

Mycket bra service

21 de mayo de 2025

Tack så mycket, det betyder mycket för oss! 😊🙏 / Framkalla

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Okej, men inte så nöjd med tryck.

Bra service och det gick snabbt, men lite besviken på trycket, fotot var bra tryckt, men dekorationerna hade dåliga och ojämna färger.

Respuesta de Framkalla Europe AB

Tack för din feedback! Vad kul att du uppskattade servicen och fototrycket. Vi tar med oss dina synpunkter om dekorationerna och ska se över det. Hör gärna av dig till oss om du är missnöjd så hjälper vi dig vidare 😊 / Framkalla

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, bra bildkvalitet.

16 de junio de 2025

Tack! Kul att höra! 😊 / Framkalla

Snabbt och effektivt

Snabb service och leverans, enkel hemsida, god kvalitet på studentskylten. Mycket nöjd

Respuesta de Framkalla Europe AB

Stort tack! Vi blir så glada att du uppskattade både skylten och upplevelsen på hemsidan 😊 / Framkalla

Jättenöjd

Jättenöjd
Så bra och snabb leverans och vi hade det finaste plakatet. Bra kvalite som höll måttet även trots att den kom i kontakt med vatten

Tack snälla! Vad kul att höra att ni blev nöjda med plakatet 😊 / Framkalla

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Väldigt nöjd med utförandet av studentplakatet.

4 de junio de 2025

Tack snälla, vad härligt! Lycka till med studentfirandet ❤️ / Framkalla

Bara bra!

Bra kundtjänst. Snabb leverans. Fin kvalité på foto och skylt.

Respuesta de Framkalla Europe AB

Tack så mycket för ditt omdöme, Emma! Det gör oss glada att du är nöjd ❤️ / Framkalla

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande, snabba och bra kvalite.

11 de junio de 2025

Tack Hilda, vad roligt att höra! ❤️ / Framkalla

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans, superbra utförande!

4 de junio de 2025

Tack snälla för omdömet! Det uppskattar vi ❤️ / Framkalla

Lång leverans

Hej Sebastian,
Din beställning kom till oss en lördag och vi har normalt en produktionstid på 3–4 arbetsdagar för posters. Din order skickades redan på tisdagen, vilket är snabbare än vår vanliga tid. Vi kan dock tyvärr inte styra över postgången när paketet lämnat oss och beklagar om det tog längre tid än väntat i just ditt fall. Tack för din förståelse och att du hörde av dig! / Framkalla

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ultra snabb och hög kvalite

Ultra snabb och hög kvalite. Fick den 2 dagar efter jag beställde den.

Respuesta de Framkalla Europe AB

Tack snälla för ditt omdöme, det betyder mycket! Så kul att höra att allt blev bra ❤️ / Framkalla

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi fick fel studentskylt!

Vi fick fel studentskylt!

Respuesta de Framkalla Europe AB

Hej Tove, vi ber om ursäkt för misstaget! Vi har återbetalat pengarna och hoppas att det ändå löser sig inför firandet. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något mer! ❤️ / Framkalla

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.