3,7

Medio

Vi fik 2xribs

Vi fik 2xribs, men pomnes fries og en enkelt majskolbe.
Pomnes fries var virkelig gode. Men resten røg i skraldespanden. Det var uspiselig. Kødet var ikke mørt, smagen og lugten var dårligt. Majskolben var helt gennemvædet og man bed bare ned i væske. Uden tvivl det værste mad jeg nogen sinde har fået. Klart anbefale aldrig at bestille derfra.

2 de abril de 2026

Virkelig anbefalelsesværdig!!

Virkelig anbefalelsesværdig!!! Kvaliteten på alle områder helt i top. Har fået mad til Mortens aften og Nytårsaften fra Franklin, begge gange super mørt og saftig kød. Super smagfuldt mad, lækkert tilbehør og dejlig sovs. Utroligt nemt at håndtere, selv for en amatør som mig. Helt fantastisk service og prisen er også rigtig fin.
Jeg er hooked og vil til en hver tid bruge Franklin til mine større og mindre arrangementer. Du vil ikke blive skuffet.

31 de diciembre de 2025

Kan klart anbefales

Min mand og jeg bestilte 2x roast menu.
Kødet var fantastisk mørt og perfekt krydret, rødvins saucen var vidunderlig smagsfuld, og de stegte kartofler i smør var helt udsøgte. Plus salaten lige var prikken over i’et. Tak for god mad vi kommer Sten sikkert tilbage !

19 de octubre de 2025