Efter en mail til frankly insure overførte de heldigvis penge tilbage Købte en IPhone i greenmind, der skulle følge en gratis måned forsikring med fra Frankly insure. Ikke en abonnementsordning. D... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nemt at tilmelde ved køb af ny mobil. Månedlig betaling der kan afmeldes anytime. Jeg kom til at afmelde i MobilePay ved en fejl og ringede til kundeservice og fik aktiveret mit abonnement igen med de... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Frankly Insure gør forsikring nem og forståelig. Vi tilbyder digitale løsninger, der er skræddersyet til dine behov uden skjulte gebyrer eller bøvl. Vores mål er at skabe tryghed gennem ærlig rådgivning og enkel adgang til de rigtige dækninger. Hos os får du moderne forsikring med menneskelig kontakt. Tryghed kan gøres simpelt!
Información de contacto
Nyhavn 63B, 1051, København, Dinamarca
- +45 70 60 44 40
- shopper@franklyinsure.com
- franklyinsure.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fejl i kommunikation mellem virksomheder
Efter en mail til frankly insure overførte de heldigvis penge tilbage
Købte en IPhone i greenmind, der skulle følge en gratis måned forsikring med fra Frankly insure. Ikke en abonnementsordning. Det har Frankly desværre ikke forstået. De har selfølgelig at valgt at hæve penge alligevel.
Det er rent bondefangeri
Det er rent bondefangeri. Jeg køber en brugt iPad hos GreenMind. Så fifler de lidt med noget garanti, selvom købelove er gældende. I dag ser jeg, at noget der hedder Frankly Insure aps har snablen nede i min Mobilepay. Nu går det nok at har mistet lidt håndøre, men det er noget svineri!

Respuesta de Frankly Insure
Nemt og hurtig
Jeg købte en ny Samsung 25s ultra ved Reboteket i grenå, og de anbefalede mig at tegne et abonnement hos Frankly Insure, nemt og hurtigt, ingen problemer, kan stærk anbefalede dem😃
Søde og rare at tale med og med god service i at tilbyde gennemgang af forsikringer med besparelser for øje 😊
Uden værditab
Uden værditab. Udover normal periode. Ukompliceret at indgå.
Fik en computer fra Shark Gaming og…
Fik en computer fra Shark Gaming og havde forsikring med i købet. Havde et problem med computeren september sidste år, jeg fik den sendt og den var færdig efter en uge. Det bedste er det kun koster mig lidt over 30 kr om måneden.
Forsikring af bærbar computer
Forsikringen af min søns bærbare computer har flere fordele. For det første er der ikke en større ekstra udgift sammen med køb af computeren som jo i sig selv er dyr. Dernæst er forsikringen mere fleksibel fordi man betaler et meget lille beløb hver måned, i stedet for at den udløber efter fx et år. Desuden får man meget for pengene, bl.a. en lav selvrisiko
Bedste forsikringsselskab ever 🤞🏻
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Frankly Insure. De var imødekommende, tydelige i deres kommunikation og tog sig god tid til at besvare mine spørgsmål. Jeg følte mig godt behandlet og set som kunde. Elsker at være kunde hos dem, de giver mig ro. Kan varmt anbefales.
Giulia Cheika
Hurtig service og en virkelig god oplevelse!
Jeg har haft en super god oplevelse med Frankly Insure. Det hele gik hurtigt og nemt, og min reparation blev behandlet uden problemer. Jeg fik den hurtigt tilbage igen, og kommunikationen var klar og professionel hele vejen igennem.
Kan varmt anbefale dem – virkelig god service!
Nu har jeg haft Frankly insure siden…
Nu har jeg haft Frankly insure siden jeg købte min PC og jeg har intet ondt at sige tværtimod har de ringet et par gange og spurgt indtil om man er tilfreds og om man 100% ved hvad de dækker.
Frankly lever ok op til deres standard
En lille misforståelse men Frankly lever op til deres standard

Respuesta de Frankly Insure
Meget fin service.
Meget fin service.
Havde misforstået noget omkring et tilbud på gratis forsikring i en periode, som jeg ikke fik sagt op og ikke havde brug for. Er nu blevet sagt op og penge retur uden problemer. Tak for det.
Louis er sku en fantastisk mand
Louis er sku en fantastisk mand, som elsker sit arbejde. God kundeservice, og serviceminded. Kæmpe anbefaling herfra😁
Jeg har tegnet elektronikforsikring hos…
Jeg har tegnet elektronikforsikring hos Frankly Insure, og det har været en rigtig god oplevelse indtil videre. Selvom jeg ikke har haft brug for at anmelde en skade, er det rart at vide, at mine enheder er dækket, hvis der skulle ske noget.
Alt fra oprettelsen til overblikket over dækningen har været enkelt og gennemskueligt. Prisen er fair, og jeg føler, at jeg får en solid forsikring uden unødvendigt besvær.
Kan klart anbefales til andre, der gerne vil have ro i maven omkring deres elektronik!
Jeg vil stærkt anbefale Frankly Insure
Jeg vil stærkt anbefale Frankly Insure.
Jeg var kunde i blot 4-5 mdr. min mobil gik i stykke og jeg kontaktede Frankly Insure.
Jeg skulle til at meld skad online og de gjord jeg. Dagen efter ringede jeg og de ændret sagsstatus til haste sag og det hele gik ret hurtig og meget smertefrit.
Jeg anbefalet stærkt
Jeg anbefalet stærkt! De har Virkelige god og hurtige service og er hjælpsom.
Rigtig god service
Vi har oplevet, at Frankly Insure har været gode til at lytte til vores problem. Vi har følt at de var til for vores skyld. 2 gange har vi haft skade, som blev fuldt erstattet. Vi skulle blot betale selvrisikoen på 300 kr. Vi kan varmt anbefales Frankly Insure
Snakkede med louis og han var mega…
Snakkede med louis og han var mega flink!!! Så giv ham lige en øl.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.