Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har kun haft køretimer med Dennis, og det har været en virkelig fed oplevelse. Dennis er den sjoveste og mest ambitiøse kørelærer, man glæder sig faktisk til hver kør... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan klart anbefale Dennis fra Fredensborg køreskole. Super sjov og rar at køre med samtidig med jeg lærte en masse! Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, så tak for et super fedt forløb!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Timerne med Dennis var altid sjove og hyggelige. Det gik hurtigt, og man følte sig tryg under hele forløbet! Jeg ville klart anbefale det, hvis du vil have dit kørekort hurtigt, sjovt og professionelt... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Fredensborg Køreskole, og jeg kan varmt anbefale den til alle, der ønsker at tage kørekort. Fra starten har det været en professionel og positiv oplevelse.

20 de noviembre de 2024

Tusind tak Xenia.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nemt forløb, med en sjov lærer

Dennis er en sød, skør og sjov kørelærer. forløbet var sjovt med dennis, både teori og kørsel. Jeg fik kørekort på under 2 måneder, og det skyldes at Dennis er bare super effektiv. Få kørekort hos ham, i vil ikke fortryde det!

20 de noviembre de 2024

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Det er så godt gået Vincent!!! Det har været en fornøjelse!
Kør forsigtigt derude 🚗⭐️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var før tilknyttet en anden køreskole

Var før tilknyttet en anden køreskole, hvor jeg havde gået i næsten 2 år.. Dennis fik mig igennem på et par måneder. Virkelig glad for hele processen, kan varmt anbefale:)

28 de octubre de 2024

Vi kom i mål ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Godt gået og kør forsigtigt derude!

1 mrd så havde jeg kørekort

Tak og tak for kørekortet det har vært en fornøjelse og tag det hos dig Dennis 1 mrd og så havde jeg det. Du er mega grineren og hyggelig når vi køre sammen. Tak for det og vi ses nok på gaden håber jeg

29 de octubre de 2024

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Det har været en kæmpe fornøjelse! Og super godt gået af dig!!!!
Selvfølgelig ses vi på gaden! - kør forsigtigt!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tog mig ind fra HeyWay som ikke havde…

Tog mig ind fra HeyWay som ikke havde lært mig noget lige inden både teori og køreprøve, gav mig en masse guldkorn og gode tips, nu har jeg lige bestået både teori og køreprøve.
Stærk anbefaling

29 de octubre de 2024

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tak fordi jeg kunne få dig i mål! Det skal jo slet ikke være så svært!
Kør forsigtigt derude!!! ⭐️🚗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Generhvervet kortet hurtigt og…

Generhvervet kortet hurtigt og effektivt igennem Fredensborg Køreskole.
Dennis er særdeles kompetent og sympatisk, varmeste anbefalinger herfra.

22 de octubre de 2024

Tak for den fine anmeldelse Kasper ⭐️

Dennis er den rareste

Dennis er den rareste, sjoveste og mest nede på jorden kørelærer man kunne ønske sig!! 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 de octubre de 2024

Tak for alle 5 ⭐️
Tak fordi jeg måtte lære dig at køre bil!

Kæmpe anbefaling

Jeg har været så glad for at tage kørekort hos Dennis.
Dennis’ måde at undervise på er utrolig god og køretimerne var på intet tidspunkt kedelige.
Når du tager kørekort hos Dennis vil du komme hurtigt og godt igennem forløbet. Igennem hele forløbet vil du have en kæmpe støtte fra Dennis’ side, helt op til den afgørende prøve.

Tusinde tak for at jeg måtte gå til kørekort hos dig, Dennis!!

4 de octubre de 2024

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Og tak fordi du ville tage kørekort hos mig 😊
Jeg er så glad for du har haft et godt, sjovt og trygt forløb!

!!!Jorden bedste kørelærer!!!

En bedre kørelærer finde man IKKE!
Dennis er super til at lærer fra sig og tager sig virkelig af sine elever!
Jeg startede på kørekort i august og står nu d. 9 oktober med en køreprøve der er bestået i første hug!
Det har været et absolut fantastisk forløb hvor det har både været sjovt, men også seriøst.

9 de octubre de 2024

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tak Cecilie!!! Det har været en fornøjelse!

Super forløb!

Det har været både, sjovt, hyggeligt og effektivt at tage kørekort hos Dennis. Han er investeret i at få sine elever igennem bedst muligt !
Køretimerne har ligget tæt på hinanden, så man både har fordelen af ikke at glemme hvis der går for lang tid imellem og så kommer man også hurtigere nærmere en køreprøve.
Omkring køreprøven kunne jeg mærke Dennis' oprigtige opbakning for at nå i mål, og glæde da det så skete. Han er en støttende lærer, og jeg er glad for at have taget mit kørekort med ham!

9 de octubre de 2024

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Kære Lina, Tusind tak for at give dig tid til at skrive så fin en anmeldelse! Det betyder meget! Det har været en fornøjelse at lære dig at køre bil og dejligt at du "går herfra" med en god oplevelse!
Kør forsigtigt derude!

Fantastisk køreskole

Takket være Dennis har jeg fået mit kørekort på 2 måneder, det har været en kæmpe fornøjelse at tage kørekort hos ham. KÆMPE anbefaling!!

Dennis formår virkelig at gøre hver teoritime og køretime både lærerig og sjov. Han brænder for sit arbejde og gør alt for sine elever består.

TAK for kørekortet!!

5 de octubre de 2024

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tusind tak Isabella!!! Det har været en fornøjelse!!! Endnu engang tillykke med kortet 💪💪 Vi ses på vejene!

Verdens bedste køreskole

Dennis fra Fredensborg Køreskole hjalp min datter med at få kørekort på blot 2 måneder. Det kunne kun lade sig gøre ved at han fra dag 1 har udvist en ekstrem grad af fleksibilitet, ingen anden køreskole kunne tilbyde os.
At min datter samtidig har oplevet, at alle teoritimer og køretimer er foregået i et trygt miljø fyldt med sjov og ballade, gør kun det hele endnu bedre.

Som forældre har det været en fornøjelse at følge undervisning på kravlegård, i teorilokalet og ude på vejen på de sociale medier - Det er simpelthen fantastisk - TAK!!!!

Kæmpe anbefaling herfra

Respuesta de Fredensborg Køreskole

For pokker Jannick!! Tusind tak for at give dig tid til at skrive så flot en anmeldelse! Det betyder alt!!! Tak!!!

Fantastisk køreskole

Dennis er super dygtig til at lære fra sig, men også at gøre det på en sjov og interessant måde. Desuden er han meget fleksibel og gør alt hvad han kan for sine elever.

Fantastisk køreskole og kørelærer som jeg kun kan anbefale.

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Emil 👊 Tusind tak for de flotte ord og endnu engang tillykke med kortet!

Bedste (sjoveste) kørelærer

Jeg har taget kørekort hos Dennis, og det har været en rigtig god oplevelse. Mega sjove teoritimer og køretimer. Dennis er virkelig en kørelærer, som vil gøre alt for at få sine elever i mål!
Effektiv og fleksibel kørelærer, kan klart anbefales!!

28 de septiembre de 2024

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tusind tak Emilie!!! Det har simpelthen været så hyggeligt at lære dig at køre bil! Og du bestod det hele i første hug - det er så sejt!!! Vi ses ude på vejene!!

Helt fantastisk kørelærer

Helt fantastisk kørelærer, der vil gøre alt for få sine elever i mål
Tusind tak for kortet Dennis

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Velbekommen Anna!!! Det har været en fornøjelse at lære dig at køre bil!!! Kør forsigtigt derude 🩷

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super dedikeret og omsorgsfuld…

Super dedikeret og omsorgsfuld kørelærer som holder en til ilden med at få øvet teorien og tror på sine elevers succes. Dennis har mine varmeste anbefalinger.

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Kære Diana, Tusind tak for de fine ord!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis man vil have en god oplevelse med at tage kørekort er det her

Maga fedt sted at tage sit kørekort
Dennis er super god til at lære fra sig på en ordenlig og sammentid sjov måde, man er altid sikker på en sjov og lærerig lektion både bag rattet og til teori.
Helt sikkert et sted jeg vil anbefale at tage sit kørekort😊

18 de septiembre de 2024

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tak Kristian!!! Det har været en fornøjelse at lære dig at køre bil 😊 Kør forsigtigt derude!

God køreskole

God køreskole med dejlige teoretimer, Dennis er enormt effektiv i at lære fra sig. Det er nogle gode køretimer man får sig med i baggagen. Oplevelsen er generelt Rigtig hyggelig, (og der er gratis sodavand.)

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tusind tak for de fine ord Mathias! Det har været en fornøjelse!!! Tillykke med kortet!

Kæmpe champ

Kæmpe champ

10 ud 10 oplevelse, god og grundig gennemgang af teori og praktiske sager

Han er altid i godt humør, Dennis gøre alt hvad han kan for at du kommer igennem sikkert

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tusind tak for den fine anmeldelse Andreas!!! Endnu engang tillykke med kortet!!! Super godt gået.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.