De site zelf is prima. Ik vind het alleen kwalijk dat veel partijen adverteren met functies die toch detavast/midlance of zelfs ronduit op detacheringsbasis zijn terwijl duidelijk de "alleen fre... Ver más
La empresa ha respondido
Ik maak nu zo'n 2,5 jaar gebruik van Freelance.nl. Al sinds 1985 werk ik als zelfstandige in de ICT en ik heb inmiddels aardig wat ervaring opgedaan met verschillende platformen. Uiteindelijk ben ik m... Ver más
Het platform werkt op zich goed, maar de kwaliteit van de opdrachten holt achteruit. Het aanbod wordt overspoeld door recruiters en dubbele vacatures van grote partijen. Het lijkt er helaas op dat er... Ver más
La empresa ha respondido
Ik gebruik freelance.nl om in contact te komen met intermediairs. De site werkt goed en is overzichtelijk. Vooral de mogelijkheid om een filter in te stellen en zo een seintje te krijgen bij nieuw gep... Ver más
Freelance.nl verbindt als marktleider al bijna 20 jaar freelancers aan organisaties. Op ons platform brengen we zoveel mogelijk verbindingen tot stand, zodat mensen echt gelukkig worden en organisaties sneller groeien. Alle freelancers en organisaties efficiënt verbonden!
Reyjkjavikstraat 1, 3543 KH, Utrecht, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Bij inloggen en account aanmaken is veel van mijn eerdere ingevulde gegevens verloren gegaan. Wel had ik snel contact met de klantenservice.
De interface voelt oud aan en is niet intuitief: de reacties (het belangrijkste) staan helemaal achteraan.
Wel werkt de mail notificatie goed en was die makkelijk in te stellen. Ook de zoekfunctie werkt goed voor mijn vakgebied.
Wel merk ik meteen dat alleen overheidsinstanties hier hun opdrachten op zetten (in mijn vakgebied) dus vraag me af hoe het loopt met jullie acquisitie/engagement/retentie.

Respuesta de Freelance.nl
Prima platform, binnen een aantal dagen de juiste kandidaat gevonden.

Respuesta de Freelance.nl
Werkt erg snel en we hebben veel reacties ontvangen via het platform. Selectie ging ook erg snel en de responsetijd was kort met de verschillende freelancers.

Respuesta de Freelance.nl
Veel reacties gehad en een goede service ondersteuning vanuit Freelance.nl

Respuesta de Freelance.nl
3 opdrachten geplaatst, waarvan 1 kandidaten uitgenodigd. Op basis daarvan is mijn ervaring dat Freelance geschikt is voor generieke staffuncties en in mindere mate voor functies specifiek voor de sector (woningcorporatie). De site is gebruikersvriendelijk.

Respuesta de Freelance.nl
Fijn bedrijf, goede nette klantenservice.
Ik hoop op een juiste match in de nabije toekomst 👍

Respuesta de Freelance.nl
Veel aanbod aan bekwame professionals. Ik vond snel een geschikte Freelancer voor mijn opdracht.

Respuesta de Freelance.nl
Goede kwaliteit kandidaten. Snel en duidelijk. Aanrader.

Respuesta de Freelance.nl
Uitvraag online gezet en flink wat waardevolle reacties gekregen.
Handig voor als je opeens een (ICT) klusje wil laten uitvoeren en geen idee hebt hoe en met wie te beginnen.

Goed ondersteund
Duidelijke werkwijze
Makkelijk in gebruik
Snelle reacties

Respuesta de Freelance.nl
Voor ons was het de eerste keer dat we een opdracht plaatsten op Freelance.nl. We werden prettig en goed geholpen door de backoffice.
En het belangrijkste, we hebben via Freelance.nl de kandidaat gevonden voor invulling van de opdracht.

Respuesta de Freelance.nl
Goede kwaliteit van sollicitanten en goede communicatie. Enige puntje van kritiek zijn de beperkte mogelijkheden op technisch vlak.

Respuesta de Freelance.nl
Werkt goed en efficiënt. In zeer korte tijd een aantal goede kandidaten gevonden!

Respuesta de Freelance.nl
Freelance.nl faciliteert het zoekproces erg goed, zowel online als in persoonlijk contact. Hierdoor kregen wij veel reacties op onze uitvraag en uiteindelijk een topper die voor ons aan de slag is gegaan.

Respuesta de Freelance.nl
RSM is erg tevreden over de samenwerking met Freelance. Snel veel en goede kanidaten, afhandeling is perfect.

Respuesta de Freelance.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.