Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet Angel Provence Provence produkter mange gange. De dejligste naturlige hår og kropspleje produkter. God næring til krop sind og sjæl Altid hurtig levering (1- 3 dage). Og varerne er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har igennem flere år handlet hos Freshhair, når jeg har købt produkter til håret. Produkterne er af høj kvalitet, og opfylder alle mine krav til god pleje. Jeg har altid været meget tilfreds, og give... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Firmaet er enormt informative. Der var åbenbart en levering der ville gøre min ordre en dag “forsinket”, så det skrev de til mig om med det samme. Det eneste det gjorde var, at pakken ikke kom dagen e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

har brugt jeres hår produkter igennem 9 år og det er rigtig gode, både til det blonde hår men også til min ægtefælle som fik skæl, han hadve prøvet andre produkter men det endte altid op med ekstra... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos capilares

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hvorfor købe dine hårprodukter hos Freshhair? - Hos Freshhair er det professionelle frisører der står bag, så du altid kan få et professionelt svar/vejledning ved at kontakte os. - Vi har et stort udvalg indenfor anerkendte, populære, miljøvenlige, økologiske, parabenefrie, svanemærkede og parfumefrie hårprodukter til under vejledende udsalgspriser. - Hver måned er der nye attraktive tilbud til extra lave priser. - Vi garanterer hurtig levering og god service. - Du sparer penge, og får billige priser på hårprodukter.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Perfekt service

Perfekt service! Alt var som det skulle være; lækre produkter, modtog den info jeg skulle bruge undervejs og hurtig levering 👌🏼👍🏻👏🏻

23 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Fantastisk

Lynhurtig levering og set eneste pålidelige sted jeg kan finde min yndlings serie fra Angel en Provence - please aldrig lad den udgå fra jeres sortiment! Hilsen en meget glad genganger-gange-mange-kunde 😆

17 de marzo de 2026
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.