Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg det. Jeg føler mig ærlig talt snydt. Freya Copenhagen oplyser én ting og gør noget helt andet. Først fik jeg besked om, at forsendelsesetiketten va... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fup firma, Blev desværre forført af navnet Freya Copenhagen. Forsøgte at annullere køb i juni, men fik svar at varer var sendt. Har endnu ikke modtaget varer efter 3 uger, men modtaget mail d.... Ver más
La empresa ha respondido
Hvor ville jeg ønske at jeg havde læst anmeldelserne inden jeg handlede på Freja København. Har købt en hør skjorte som aldrig har set skyggen af hør. Det er rent “plastik “(kunststof) Der er ingen... Ver más
La empresa ha respondido
Det er snyd at bruge Københavns navn, fordi det er vare fra kinesisk hjemmeside, som de køber fra shein og sælger videre men lidt dyrere. Jeg kan selvfølgelig bruge vare men det er ikke fra København... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 99% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En perfekt gennemført scam - Skam jer!
Aj, hvor flovt! Altså for Freya. De kan ikke finde ud af, at sende det man bestiller. Bukser af dårlige kvalitet end dem man køber på et marked i syden - og 2-3 størrelser for små. Kan man returnere og få pengene tilbage? Uh ha, nej da! Og så vil jeg gerne bede Freya om ikke at fornærme min intelligens yderligere ved at svare på denne anmeldelse med deres intetsigende standardsvar.

Respuesta de Freya Kobenhavn
Temu/shein tøj til høje priser
Temu/shein tøj til høje priser. (Bliver også sendt fra Kina) Skjult under dansk navn.

Respuesta de Freya Kobenhavn
Det de sælger er overhovedet ikke det…
Det de sælger er overhovedet ikke det man modtager..
Havde købt 2 skjorter der på hjemmesiden var i hør. Det jeg modtog var 2 skjorter i polyester og spandex.. 😵💫😵💫

Respuesta de Freya Kobenhavn
Har lige modtaget skjorter som skulle…
Har lige modtaget skjorter som skulle være hør ! De er polyester og slet ikke som på billedet - de er så grimme og dårligt fremstillet. Tænker ikke det er lovligt at drive virksomhed på den måde! Køb aldrig her !

Respuesta de Freya Kobenhavn
Købt jakke via ønske sky en gave
Købt jakke via ønske sky en gave. Pakken er over en månede undervejs jeg kontakter dem flere gange hvor de skriver de kvalitets sikre min jakke. Jakke. Er ankommet er købt som en uld jakke 800 kr på tilbud. Jakken der er modtaget har aldrig set skyggen af uld og ekstrem dårlig kvalitet. Returnering er omstændig man skal sørge for fragt told mm samtidig med de tager 15 procent er beløbet: ren fusker firma hold jer langt væk

Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service
Skjorter som slet ikke er i det materiale som stod på billedet…
Umulig at sende varerne retur.. og det kostede 260kr at sende retur da deres lager er i Kina

Boykot
Køb ikke fra denne hjemmeside.
Trækker penge med det samme og varen er aldrig afsendt.

Advarsel
Advarsel
Dette er ren scam, deres koncept er bygget på at bestille fra sider i Kina og kvaliteten er det billigere skrammel du kan få. Og de fralægger sig alt ansvar for det og du skal selv betale for at sende det retur til Kina og så bliver der trukket 15 % fra hver del du har bestilt. Så hvis du eksempelvis køber for 600 kr. får du 100 kr retur da det koster omkring 300 kr. at sende en pakke fra Danmark til Kina. Så hvis man kunne give dem under 0 stjerner havde de fået det. Hold jer langt væk fra at handle der.

Respuesta de Freya Kobenhavn
Fusk og svindel, og vildt ringe retur-service
Jeg bestilte en strikket frakke, og fik en sweatshirt med strikket print. Totalt fusk og svindel. Hold jer langt væk. Hvis jeg vil returnere varen, er jeg overladt til mig selv. Skal selv finde fragtfirma som leverer til Kina, hvor tøjet kommer fra, og afholde alle omkostninger selv, uden sikkerhed for at jeg får pengene for varen retur.

Respuesta de Freya Kobenhavn
ABSOLUT 0 Stjerner … har modtaget…
ABSOLUT 0 Stjerner … har modtaget t-shirt som er af ringeste kvalitet!! Havde desværre ikke tjekket Trust pilot, håbløst og dyrt at sende retur til Kina ! Og så siger de at de helst vil undgå man sender retur af hensyn til klima..?? Så skulle de begynde at lave tingene MEGET bedre! Øv .. de opfordrer til at give det videre til en anden, det vil jeg virkelig ik være bekendt ! 😠 den må smides ud !
HOLD JER VÆK FRA DETTE SKODFIRMA!

Kan IKKE anbefales
Kan IKKE anbefales! Vær meget opmærksom på returvilkårene, før du handler hos Freya Copenhagen.
I vores tilfælde modtog vi varer, som på ingen måde svarede til den produktbeskrivelse der fremgik på hjemmesiden: 2 Hørskjorter var i stedet ren polyester og super dårlig passform. Kunne lige så godt have været en Temu vare.
Da vi kontaktede kundeservice, anerkendte virksomheden, at der var problemer med produktbeskrivelsen, og i stedet for at acceptere en returnering af varen, tilbød de flere gange en delvis refundering (først 10 %, så 15 % og senest 20 %) mod at vi beholdte varerne.
Da vi ønskede en fuld refundering, fik vi imidlertid oplyst, at vi selv skulle betale for at returnere varerne til et lager i Ningbo, Kina. Virksomheden fastholdt dette krav gennem hele forløbet og afviste at stille en forudbetalt returlabel til rådighed, selv efter at vi havde gjort opmærksom på, at sagen handlede om varer, som ikke svarede til beskrivelsen og at virksomheden i deres købsbetingelser klart skriver, at hvis fejlen er deres eller der er tale om 'fejl i produktbeskrivelsen', er returneringen på deres bekostning.
Jævnfør Forbrugerkøbsreglerne skal forbrugeren IKKE bære omkostningerne ved at få manglen afhjulpet.
Vi oplevede derfor, at virksomheden ikke tog det fulde ansvar for problemet, men i stedet forsøgte at løse sagen gennem tilbud om mindre delvise refunderinger eller ved at lade kunden betale den internationale returfragt.
Kundeservice svarede relativt hurtigt og høfligt, men den konkrete løsning fandt vi ikke rimelig. Mit råd til andre kunder er at læse returbetingelserne meget grundigt og være opmærksom på, at returnering kan kræve forsendelse til Kina for egen regning.
På baggrund af vores oplevelse vil vi ikke handle hos Freya Copenhagen igen.
ordre-ID: DK2514612

Scam
Scam, firmaet udgiver sig for at være dansk. Varerne bliver sendt fra Kina. Jeg har nægtet modtagelse og nu vil firmaet ikke betale mine penge retur i henhold til EU lovgivning.

Hold jer langt væk
Hold jer langt væk
Fik desværre ikke tjekket trustpilot hvilket jeg ellers plejer
Det er Kina varer man modtager dårlig kvalitet der lige så godt kunne købes på Temu eller SHEIN
Man kan ikke få retur label og sende direkte retur til firma man skal selv sende til Kina og sende tracking nummeret til Freya København 🙈 umiddelbart koster det fra 280 kr skoene stod i 725 😅
Først tilbød de 10 så 15 og så 20 % for at beholde og som de skrev evt give videre til nogen jeg havde kær
Købte skoene da der stod de var ergonomiske og jeg døjer med nedsunken forfid,de vejer ikke en skid og er virkelig dårlig kvalitet og viser sig jo så at komme fra et lager i Kina 😡😡😡

Respuesta de Freya Kobenhavn
Jeg henter ikke min pakke i tide så nu…
Jeg henter ikke min pakke i tide så nu er alle mine trøjer blevet sent tilbage og jeg har ikke fået mine penge tilbage.

Snyd og bedrag butik
Snyd og bedrag butik. Elendig kvalitet og matcher ej heller billederne. Man kan ikke returnere de elendige varer, som man har modtaget og få sine penge tilbage.
Hold Jer langt væk.

Totalt fup firma
Totalt fup firma. Satsede at sende retur - sjovt nok er pakken landet i tolden og firma vil blive kontaktet. Firmaet vil ikke hjælpe og siger jeg selv skal gøre noget. Fup og fidus.
Kina produkter! Æv jeg hoppede i med begge ben.

Respuesta de Freya Kobenhavn
Hold jer langt væk fra denne butik.
Hold jer langt væk fra denne butik.
Leveringstiden var ekstremt lang, og da varen endelig kom, var kvaliteten elendig. Produktet lignede overhovedet ikke billederne på hjemmesiden, og jeg føler mig ærligt talt snydt. Jeg betalte 350 kr. for noget, der føles som et billigt produkt til en brøkdel af prisen.
Da jeg kontaktede kundeservice, fik jeg at vide, at jeg selv skulle betale returfragt til Kina, selvom virksomheden markedsfører sig som “Copenhagen”. De tilbød først kun 15 % refundering og senere 20 %, hvilket er helt urimeligt, når varen ikke svarer til det, der er blevet lovet.
Min oplevelse har været frustrerende fra start til slut. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her.

Respuesta de Freya Kobenhavn
Det er snyd at bruge dansk navn
Jeg kan selvfølgelig bruge vare men det er ikke fra København så kvaliteten er ikke som jeg ønsker.

Respuesta de Freya Kobenhavn
ingen varer modtaget men ordren er betalt
jeg bestilte varer hos dem og så viste det sig at de ikke havde varen i den størrelse jeg bestilte. så modtager jeg en mail at jeg vil modtage en mindre størrelse. jeg skriver at det kan jeg ikke acceptere og beder dem annulere ordren. det siger de ikke kan lade sig gøre og at varen vil blive sendt. det er nu en måned siden. jeg har stadig ikke modtaget varen og har gentagne gange forsøgte at få refunderet beløbet. det skriver blot at jeg inden længe kan spore ordren. det er et fup firma og jeg har ingen fået trods det at pengene er trukket. nogle som har en måde jeg kan løse problemet på?

Værre end TEMU
Som min kæreste beskrev, så er det værre end TEMU kvalitet, til trods for at en simpel kjole koster 320kr, var stoffet ikke i nærheden af hvad det blev reklameret for- derudover var snittet på kjolen også et helt andet, og bindebåndet var langt under taljen.
Retur koster 330kr så det var ikke en mulighed.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.