Fri BikeShop - Helsingør Opiniones 40

TrustScore: 4 sobre 5

Prøvestenscenteret, Birkedalsvej 12, 3000 Helsingør, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, og service mindet personale! Ringede derop uden en tid, og da jeg lige havde skiftet bremseklodser, men stadig kunne høre mislyde, tænkte jeg at der skulle hjælp til. Andreas, s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling. Købte en cykel hos fribikeshop i Helsingør for et års tid siden. Den var til servicetjek efter 2 måneder og igen her et år efter. Da jeg havde købt cyklen med fri bikesmart aftalen,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas
  2. Servicio de alquiler de bicicletas
  3. Tienda de reparación de bicicletas
  4. Tienda de accesorios para bicicletas

Sobre Fri BikeShop - Helsingør

Escrito por la empresa

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.

Kunden i centrum

Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.

Fri BikeSmart

Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.

Populære kategorier

Fri BikeShop

Escrito por la empresa

Landsdækkende service
Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
100% Klargjorte cykler
Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
Rentefri delbetaling
0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
Serviceordning
Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 72% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

921 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det hele var bare virkelig dårligt

Det hele var bare virkelig dårligt jeg betalte 2000 for et nyt bagdæk og to bremseklodser og bremserne er virkelig ringe og siden da er jeg begyndt at få problemer med Ellen der ikke virker jeg fik fikset det igen men anbefaler ikke dette sted prøvede også at se hvornår
Den var færdig og så sagde de bare at den ikke var til værkstedet men det var den tydeligvis fordi at der kom en anden og sagde at den var virkelig dårligt sted

22 de junio de 2026

Rigtig fin rådgivning og salg

Rigtig fin rådgivning og salg

5 de junio de 2026
Logotipo de Fri BikeShop - Helsingør

Respuesta de Fri BikeShop - Helsingør

Tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både rådgivning og køb. Vi sætter stor pris på din feedback.

Magnus
Fri BikeShop

0 stjerner – Undgå Fri Bike – de prioriterer penge over sikkerhed
Jeg købte en Engwe Boost 2 hos Fri Bike Helsingør for under 2 måneder siden. Allerede fra starten havde cyklen store problemer med bremserne – både høj piven og at de pludselig låste sig under kørsel.
Cyklen har været til service hos dem flere gange. De har skiftet klodser, skiver og kabler, men problemet blev aldrig løst. Tværtimod oplevede vi flere gange, at cyklen kom tilbage i dårligere stand. Efter gentagne klager valgte de at give os gratis varer som "goodwill" – hvilket vi opfattede som en erkendelse af problemet.
Den 29. maj skete det, jeg havde frygtet: Bremserne låste pludselig, og min søn blev kastet frem over styret og kom alvorligt til skade. Der er vidner til ulykken, og skaderne på cyklen (kun på bremsegreb og styr) viser tydeligt et voldsomt fremad-fald.
Da jeg efter ulykken bad dem tage ansvar, nægtede de fuldstændig. De fastholder, at der ikke er fejl ved deres arbejde, og at de gratis varer ikke var en erkendelse af noget som helst. De skubber nu bare ansvaret over på os og vores forsikring.
Konklusion:
Fri Bike prioriterer tydeligvis at beskytte deres egen økonomi og forsikring frem for kundernes sikkerhed. De reparerer ikke ordentligt, tager ikke ansvar, når det går galt, og lader børn og andre kunder risikere livet på defekte cykler.
Jeg vil aldrig mere købe cykel hos Fri Bike, og jeg vil stærkt fraråde andre at gøre det. En dyr, men vigtig lektie.

2 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Medarbejder Andreas er meget tålmodig…

Medarbejder Andreas er meget tålmodig og imødekommende med sin professionelle service. Alt bliver forklaret grundig og mine ønsker og bekymringer taget i betragtning. Jeg er super tilfreds med den rådgivning og service, som har ført til mit køb af en el-cykel. Jeg kan kun anbefale Fribikeshop i Helsingør!
André H.

17 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, og service mindet personale!

Ringede derop uden en tid, og da jeg lige havde skiftet bremseklodser, men stadig kunne høre mislyde, tænkte jeg at der skulle hjælp til. Andreas, sagde kig forbi og han gennemgik for og bagbremsen da det var mindre justeringer. Samtidig tjekkede han bremserne (kaliberne) i dont know, for luft og lige tømte det der skulle være.

En god rabat også, alt i alt bare en SUPER service.

Så tak til Andreas! 🙏🏻☺️

5 de mayo de 2026

Fri bikeshop Helsingør.☹️

Fri bikeshop Helsingør.
Det plejer at være en fin butik, hvor en aftale gælder.
Jeg fik et eftersyn på min elcykel samt et nyt styr.
Men tilbagemeldingen, om den nu var klar, kom aldrig.
Jeg har ventet i 3 uger på min cykel, uden svar.
Først da jeg selv tropper op i butikken, får at få min cykel, nu var min tålmodighed opbrugt, finder de den, og den er færdig, men ikke meldt færdig.
Det var selvfølgelig en dyr omgang, men det havde jeg budgettet med, så hvorfor de ikke ville melde den klar henstår i det uvisse.
Men sur er jeg, for vejret var lige til at cykle i, i denne uge.

15/4 2026.
Jeg har haft en snak med en medarbejder der tog sagen alvorligt, og problemet er løst.
Det var faktisk, en fornøjelse, at det blev taget seriøst.

10 de abril de 2026

Fænomenal service

Virkelig god service af James i Fri BikeShop Helsingør og Michael i Fri BikeShop Billund.

Købte en gravelcykel ved Fri BikeShop i Billund og de 2 butikker aftalte indbyrdes at cyklen kunne leveres til Helsingør og udleveres herfra. Michael ved Fri BikeShop Billund var yderst reel og fleksibel mht køb og levering. James i Fri BikeShop var uovertruffen i forhold til at stå for klargøring, vejledning og udlevering. Hele vejen igennem købet var der uovertruffen service og fleksibilitet og når en kædebutik kan levere sådan en helhedsløsning det fortjener ros og anerkendelse.. Jeg handler der helt sikket igen :-)

9 de marzo de 2026

Uovertruffen service og hjælpsomhed

Uovertruffen service og hjælpsomhed. Hver gang jeg benytter dem er de søde, hjælpsomme og yder en fantastisk service på cyklen. Forleden dag oplevede jeg endda at de fiksede kæden på stedet så jeg kunne cykle videre med det samme - helt uden beregning. Tak!

8 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlige, imødekommende og fagligt velkvalificerede

Det første du møder i forretningen er venlighed, imødekommenhed, og et fagligt dygtigt personale.
Jeg havde tidligere fået skiftet egre og fælg på mit baghjul hos en anden cykelhandler, men efter 272 km og 4 knækkede egre, tabte jeg tålmodigheden med ham, og valgte at kontakte Fri Bikeshop Helsingør, for at få det lavet ordentligt.
Indleverede hjulet hos dem i midten af juli. Deres hjulbygger var på ferie og ville være tilbage primo august. Mandag d. 4. august får jeg en SMS at nu er hjulet klar til afhentning. Som jeg ser det, fik de udført opgaven fra dag til dag - virkelig flot.
Jeg er yderst tilfreds med arbejdet, og prisen var absolut rimelig, så jeg kommer gerne hos dem igen fremadrettet.

5 de agosto de 2025

Super venlige. Super kompetente

Kom ind fra gaden med et knækket gearkapel og 50 km hjem. Fik løst en besværlig kabelføring på stedet med stor venlighed og stor kompetence. Meget fin oplevelse i både værksted og disk. TAK

9 de septiembre de 2025

Helsingørs bedste cykelværksted

De superflinke og fagligt dygtige folk hos Fri BikeShop i Prøvestenscentret ydede en service og en rådgivning, som jeg ikke har modtaget mage til i årtier.

En anden cykelhandler monterede for nogen tid siden kostbare dækindlæg på både min og min kones cykler, for at vi ikke skulle punktere. Siden er vi punkteret 3 gange på få uger!!!

Den rare mekaniker hos FriBike fortalte til vores overraskelse, at det formentlig NETOP var indlæggene, der havde nevet hul i slangerne. Han ville personligt ALDRIG sælge sine kunder dækindlæg. Køb hellere et ordentligt dæk, rådede han mig til.

Og så tilbød han at afmontere dækindlæggene på begge mine hjul GANSKE GRATIS! Og hvis min kone kom forbi, ville han gøre det samme for hende!

Her flere timer senere smiler jeg stadig. Hvis du nogen sinde får brug for ekstraordinært god cykelservice - og et smil, der kommer helt indefra - så smut ind omkring Prøvestenen ved Helsingør.

18 de agosto de 2025

Fri Bikeshop Helsingør - 1000 Tak

1000 Tak
Jeg havde problemer med mit gear og kørte forbi fri Bikeshop i Helsingør i søndags, det fixede de med det samme og 5 minutter efter var jeg kørende igen.
Fri Bikeshop kan 100% anbefales både før og efter køb

4 de mayo de 2025

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg har netop fået min racer tilbage efter årlig klargøring og er meget tilfreds med den hurtige og professionelle service. Personalet er desuden utroligt imødekommende og venlige i butikken.

20 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Kom egentlig ind for at få luft i dækket - mens han fiksede det - fortalte jeg om min bagagebærer, der netop havde mistet sin evne til at holde fast på ting ( en mistet fjeder) troede alt skulle skiftes - men vupti, havde de fundet en fjeder til mig og fik monteret den ganske gratis. Og bagagebærer virker som en drøm. Tak👍

13 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.