Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Snyd og bedrag Bestilt vare for 1 måned siden. Ikke set eller hørt noget trods mange henvendelser.

1,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

ingen ordre leveret

Bestile en varer nr 6230 den 28 august 2025 har skrevet og rykket men ingenting sker. har bedt om at få betaling retur ej heller her sker der noget. Jeg har tænkt at anmelde det til Politiet som bedrageri er blevet opfordret til det så de kan blive stoppet.

28 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil stærkt fraråde køb fra denne…

Jeg vil stærkt fraråde køb fra denne side. Det jeg bestilte kom efter en del venten, men str. forkert og udseende ikke som lovet, ikke lækagefri
Har kontaktet dem flere gange uden held. Da jeg forsøgte at komme ind på deres hjemmeside var siden lukket, nu er den åben igen. Derfor denne advarsel.

1 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Red alert stop handl med dette firma

Red alert stop handl med dette firma. Jeg bestilte varer 26/2 og lovet hurtig forsendelse.13/3 beder jeg om tilbagebetaling,men hører ikke igen fra" firmaet" og modtager hverken penge eller varer. Jeg giver firmaet 0 stjerner.

27 de marzo de 2025

Lækagetrusser

Har købt lækagetrusser og skulle nok have undersøgt firmaet på trustpilot inden. Trusserne er overhovedet ikke til nogen som helst gavn. Kan kun bruges som alm. Trusser.
Dårligt. Jeg har kontaktet firmaet uden held men kan læse, at. Det er der også andre der har oplevet

4 de julio de 2024

Svindlerfirma

Intet levede op til mine forventninger. Bestilte og betalte med mobilpay 249 kr. De trak pengene med det samme men leverede aldrig varen! - svindlerfirma.....
Jeg har efterfølgende skrevet en mail 6.juni og forsøgt at få dem i tale - ingen respons.

22 de abril de 2024

Køb ikke deres inkotinentstrusser

Køb ikke deres inkotinentstrusser. De virker overhovedet ikke, væske løber lige igennem.
Jeg klagede over trusserne samme dag jeg modtog dem. Jeg modtog en returneringsformular, men de vil ikke betale portoen. Jeg mener at dette ikke drejer sig en fortrydelse, men om at varen er fejlbehæftet. Ifølge købeloven, skal portoen derfor refunderes.

25 de marzo de 2024

Køb ikke deres lækagetrusser

Køb ikke deres lækagetrusser. Rent snyd. Du får ikke andet end farven korrekt på den bestilte vare. Ubrugelige til andet end alm trusser, og så kan stoffet endda ikke opsuge dryp som alm. bomuld. Væske løber udenpå og lige ud på dine hvide!!!! bukser. Ren humbug.

9 de marzo de 2024

Frieza™ lækage undertøj

Købte Frieza™ - Lækagesikkert undertøj til kvinder til 249,99
De lever slet ikke op til det lovede, lækagestykket dækker kun bagtil.
Men det værste er at der kun kan returneres til Polen, hvilket koster 201,00 - men firmaet har DK hjemmeside med en adresse i DK

4 de diciembre de 2023

Penge retur? Meget svært

Varerne levede ikke op til mine forventninger. Jeg ville returnere alt. Frieza sendte en pdf-formular jeg ikke kunne skrive i. Derfor skrev jeg alle tilgængelige numre fra mine pakker i en mail. Jeg håber stadig at få mine penge tilbage. Endnu er det ikke lykkedes.

20 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle have haft 0 stjerner.

Skulle have haft 0 stjerner.
Har netop modtaget mine trusser.
Er ikke lækage trusser men bare almindelige trusser i dårlig kvalitet. Helt ubrugelige. Er lige til skraldespanden.
Køb dem ikke.

4 de noviembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.