Kina-Skrammel af værste skuffe
Kina-Skrammel af værste skuffe. Spar pengene og køb et andet sted.
Købte Elefant med vrikkende ører og låget til batteri kassen passede overhovedet ikke. Så den er uforsvarlig som børnelegetøj.!!!!
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kina-Skrammel af værste skuffe. Spar pengene og køb et andet sted.
Købte 2 såkaldte "hoodshine" - LED lysstriber til montering på bilen.
Jf. video på deres hjemmeside har de en animeret opstartssekvens. I virkeligheden lyser de bare med fast lys.
Har fået tilbudt at kunne sende dem retur til Slovenien - for egen regning. Noget der vil koste mere end produktet.
Elendig kundeservice - omend de da svarer.
Endnu en "Svindel" side som gir sig ud for at være dansk, men som IKKE er det - De påstår på deres side at det har 4.5 her på Trust Pilot, hvilket så heller ikke passer...
Domænenavn
Land
Slovenien
Telefon
+386 69788766
OPDATERING: Efter at have modtaget 2 fugle som ikke virker, fik jeg endelig en mail vedr at jeg kunne fortryde købet og sende dem retur mod at selv betale retur porto, har svaret dem retur at det ikke er en fortrydelse, men en reklamation og at sælger derfor iht dansk forbrugerlov skal betale retur porto, afventer svar... 😵💫
har købt en bevægelig fugl som selvfølgelig ikke virkede, efterfølgede klagede jeg og de sendte straks efter en ny fugl som så heller ikke virkede - da jeg denne gang anmodede om at de IKKE sendte en ny fugl men bare returnede mine penge - ja så har jeg intet hørt fra dem .. lad endelig være med at bestille noget som helst derfra !!
Modtog hurtigt varen - en fugl der burde bevæge sig.
Den stopper opladning efter 15 sec. og kan derfor ikke fungere.
Det er godt nok besværligt at klage.
Nu er jeg spændt på om jeg får en ny der virker.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.