Var inviteret på Frk. Barners Kælder af en god ven! Vi bestilte frokostplatten til 359,- pr. Person! Meget kedelig platte med det mest kedelige rugbrød/franskbrød jeg har fået i årevis! Intet delikat... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Helt vanvittigt dårligt, i stræben efter mer-indtjening, at fylde et lokale med alt for mange borde/gæster. Umuliggør en hver form for normal kommunikation og giver en utryg, indeklemt klaustrofobisk... Ver más
Vi fik anvist det forudreserverede bord. En smilende tjener kom hurtigt med de bestilte drikkevarer. Efter kort tid kom første servering. En dejlig varm fiskefilet de lækre rejer med æg og en udmærke... Ver más
Havde booket bord til kl 14 til 4 personer. Vi fik serveret drikkevarerne 14.40. Flere ting på menukortet som vi bestilte var det ikke muligt at få. Selv noget så simpelt som frikadeller var udsolgt!?... Ver más
Betjening 2 stjerner
Utrolig sød betjening, men så er alt vist også sagt. Tilsyneladende var kokken faldet i søvn. Den mest sløve servering nogensinde. Vi var 13 personer som havde bestilt bord for 2 uger siden og der gik en evighed før der kom betjening samt drikkevare. værre blev det da vi skulle have maden. Jeg havde bestilt 2 stykker og som den eneste kom begge mine 2 stk. på samme tid, resten af selskabet skulle også have 2 stk. eller mere, men der gik så ca. 1 time før de fik nummer 2 og imens ventede jeg med at spise for at vi kunne spise samlet. Jeg opgav kaffen da det åbenbart kun var muligt at modtage en bestilling i timen så gad simpelthen ikke at vente på kaffe. flere bestilte flere drikkevare som også tog en evighed. En af gæsterne gik endda ud på toilettet for at fylde et glas vand. Maden var ok, men på ingen måde fantastisk. En fik ovenikøbet en meget mærkelig friturestegt camembert som dog blev på huset da den smagte underligt og ikke blev spist op. Vi havde ikke travlt, men 3 timer om at servere 2 stykker mad er lige i overkanten. Hyggelige lokaler og ikke fyldt op. Alligevel formåede de ikke at yde ordentlig service. Igen meget venlig tjener.
De 2 stjerne får de alene for den autentiske, danske mad
De 2 stjerne får de alene for den autentiske mad.
Oplevelsen iøvrigt helt utilfredsstillende. Vi blev placeret i et lokale hvor der kom 2 andre selskaber. Det gav en aldeles uudholdelig LARM. Da vi nævner det for betjeningen, at vi faktisk ikke kan tale med hinanden, snakker tjeneren os blot efter munden. Hun kan godt forstå der er generende, men det skulle vi bare have sagt, så vi kunne få en anden placering!
Eftersom der kun var et selskab da vi begyndte at spise, var det ikke så let.
Alle bør tage hensyn til hinanden i et sådan lokale. Hvis ikke alle gæster kan tage det af sig selv, bør betjeningen sørge for det!
End ikke en mindre kompensation for den voldsomme larm, kun give os.
En ualmindelig, arrogant og uacceptabel adfærd fra personalet!
BESØG KUN DENNE RESTAURANT HVIS DU ER I FØRT HØREVÆRN ELLER ELSKER AT OPHOLDE DIG I VOLDSOM LARM!!!
Første og sidste gang, vi kommer der!
Rigtig god mad og betjening
Rigtig god mad og betjening , helt sikkert et besøg værd . Kommer helt sikkert igen.
Faktisk ikke én ⭐️ værd
Faktisk ikke én ⭐️ værd.
TYVERI - glemmer mine Rayban solbriller, og ringer ind til jer, og I forsikrer I har mine solbriller gemt til jeg kan komme forbi. Da jeg ringer for god ordens skyld at nu vil jeg hente dem, så kan i ‘ikke finde dem’
Betjening samt mad er desuden meget middelmådig.
Frk. Barners kælder Kbh
Vi besøgte Frk. Barners kælder til en lækker frokost.. det hele var fint og flot, med god stemning og servering.
Første og sidste gang jeg kommer der
Første og sidste gang jeg kommer der, der var underbemandet af tjener, de fejlede, køkkenet havde alt for travlt vi fik brændt mad. Tjeneren undskyldte men hvis der kun er 2-3 tjener og der skal være 6 så er det bedrer at melde det ud og vi evt kunne han fundet noget andet i stedet for at give penge for en dårlig oplevelse. Annelise
Virkelig en skidt oplevelse
Flere ved bordet fik ikke det de bestilte, brødet og fiskfile var brændt, pariserbøffen var rå og stadigvæk med løg, selvom den var ombyttet een gang. Meget dårlig akustik, svært at høre hvad den som sidder lige overfor siger. Tjeneren er skyld i at jeg giver 2 stjerner, hun undskyldte det bedste hun kunne.
Fantastisk betjening og mad kommer helt…
Fantastisk betjening og mad kommer helt sikkert igen 👏👏👏👏
Alt i alt en rigtig god oplevelse!
Lækkert mad, god portionsstørrelse og flink og venlig betjening. Lokalerne er fyldt med god dansk stemning.
Har netop fået leveret fra restauranten…
Har netop fået leveret fra restauranten i Valby. Persillesovsen er en gang vam mælk med persille utrolig ringe
Frokost ændring
Havde bestilt frokost d 2/4 via sweetdeal - desværre forhindrede sygdom i fremmøde og ny dato var alt booket Ved telefonisk henvendelse lød beskeden at restaurantchefen ville kontakte os, MEN trods 3 mail, hører vi intet om ny dato eller pengene retur ( 2 prs)
Dette er ikke en reel forretning, KAN KUN ADVARE MOD AT BESØGE DENNE RESTAURANT..
Som altid en kæmpe fornøjelse at besøge…
Som altid en kæmpe fornøjelse at besøge jer. Mad og drikke i topklasse 👍👍👍 tak for mad igen igen....ses igen den 4 april ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig dårlig mad
Havde som så mange gang før købt en frokostdeal.
Rugbrød tørt og kedeligt. Kiks der forment havde været ude og inde mange gange for de var alle bløde og mærkelige. Alm. og kedeligt toastbrød, der enten var ristet meget lidt eller også bare tørt... Rejerne var gummiagtige. Flæskestegsskiverne var skåret papirstyndt. Vi fandt hurtigt årsagen til det for kødet var super sejt/tørt og kedeligt. Frikadeller uden smag. Det samme gjaldt hønsesalaten. Det var heller ikke værd at spilde kalorier på. Det kunne måske være skyllet ned med en snaps, men 4 cl. til 75kr. det er sgu for dyrt!
Og gæt, dette blev så vores sidste besøg. Stedet og maden var en skygge af sig selv!!
Hårde tørre fiskefileter
Besøgte frk. Barners restaurant til frokost. Fik et Stjerneskud. Jeg har ALDRIG fået noget VÆRRE!
En overpaneret fiskefilet der var stenhård og smagte kun af kedelig panering og den såkaldte pandestegning var svær at få øje på.
Muligvis andet på menuen er udmærket, men jeg kommer aldrig i frk Barners kælder igen!
Fantastisk betjening
Fantastisk betjening de unge mennesker var fantastisk søde og gjorde alt for at hygge om os i de hyggelige omgivelser med dejlig mad vi kommer gerne igen men kun med en ret 3 retter var for meget
Fantastisk mad og skønne omgivelser
God hjemmelavet dansk mad
God hjemmelavet dansk mad. Mange forskellige øl og snaps og skønt opmærksomt personale. God stemning. De bedste anbefalinger herfra.
Prøvede den nye i Valby
Prøvede den nye i Valby. Nøjedes med en enkelt tartelet til 25 kr. Fin pris. Spiste udenfor. Høns i asparges var helt sikkert opvarmet i mikroovn. Noget af det var brændende varnt, men en del var decideret koldt. Jeg har ikke noget principielt imod mikroovn, men brug den dog rigtigt. Rør rundt i fyldet og lad det hvile, så varmen fordeler sig. Dårlig oplevelse.
Ok mad - dårlig service!
Vil ikke anbefale til andre - fortryder, vi ikke gik med første indskydelse om at gå igen og finde et andet sted.
Henvender os i baren. Får at vide, vi skal gå ud og vente igen, fordi de først åbner om 5 minutter, og så kommer tjeneren, der står for bordplanen. Men der sidder allerede 3 gæster på terrassen? Så hent i stedet den tjener, det drejer sig om, end at lade betalende gæst vente for sølle 5 min. forskel. Går ud og venter. En af tjenerne møder ind og går forbi os gnaskende på et pølsehorn. Vi får et bord udenfor som ønsket. Bestiller Pepsi Max, men det skal tjeneren lige hente i kiosken i Istedgade først så. Kommer tilbage uden, fordi der ikke var nogen, og jeg må bestille noget andet. Man skulle mene, man tjekker op på, om man har alt, inden man åbner dørene for gæsterne. Maden er ok. Tynd sovs til hakkebøffen. Mens vi spiser, går to nye gæster til et bord, fordi de godtroende tror, man bare vælger en plads. Den kvindelige tjener løber efter dem for at stoppe dem, men de hører hende ikke. På vejen får hun sagt et par ord på et andet sprog til nogle veninder, der sidder og er højlydte ved terrassens første bord. Dem som sad der, før der var åbent for os andre. Tydeligvis en bagtalelse af de gæster, hun rendte efter. Meget dårlig og snobbet service!
Super frokostrestaurant.
Vi kom på besøg gennem en Sweetdeal. Ligegyldig om det er Sweetdeal eller et normalt betalt besøg, er det topservice samt en rigtig god frokostplatte, med helt traditionelle anretninger. Der var rigeligt af alle anretninger og veltilberedt. Hvad man forventer er en lun ret var en lun ret og hverken kold eller for varm. Super. Betjeningen var unge mennesker der gjorde et fantastisk arbejde for at alle følte sig godt behandlet og der var helt fyldt op af glade kunder.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.