Jeg syntes brunchen absolut ikke er pengene værd, de kunne heller ikke klare noget til børnene. Jeg havde en blandt mine gæster der ikke må få mælke produkter, vi måtte selv tage i Rema og købe havre... Ver más
La empresa ha respondido
Var til rund fødselsdag med brunch. Jeg synes udvalget til en brunch var mere frokostagtig, bortset fra mælkeprodukt med müsli. Og generelt et sparsomt og kedeligt udvalg. Osten var meget tør og k... Ver más
La empresa ha respondido
Vi havde en fantastisk fest. Lækker mad, virkelig god betjening og alt var fint. Dejligt med en restaurant på det niveau i vort område.
Vi afholdt en mindehøjtidelighed på Frode i Farum. Personalet var super imødekommende og det hele fungerede bare. Vi havde bestilt en pakke med sandwich, drikkevarer og kage incl kaffe og det var virk... Ver más
La empresa ha respondido
På Restaurant FRODE er de nordiske råvarer i fokus, men hos os skal alt være muligt – derfor lader vi os gerne inspirere af resten af verden. Vi benytter os af sæsonens friske råvarer og tilbereder maden fra bunden – og altid med sans for detaljen. Vi bruger alle dele af råvaren og undgår dermed madspild, og vi tænker over økologi samt bæredygtighed. Maden er som indretningen – fuld af kontraster; det rustikke og det elegante, det enkle og det stilfulde. Vi serverer med hjertevarme og lægger vægt på det gode værtskab – her bliver alle budt velkommen med et passioneret ønske, om en god oplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos FRODE.
Farum Hovedgade 48C, 3520, Farum, Dinamarca
Tage mod gæsterne når man kommer ind der stod fire bag baren og de kikket bare på en dårlig oplevelse
Vi bestilte 2 børne burger 2 vores børn kunne ikke nøjes med en burger meget lille så vi måtte bestille 2 mere
Desserten var skilt så den måtte vi lade gå du
så alt i alt en dårlig oplevelse

Respuesta de Restaurant FRODE
Jeg har fejret min 60 års fødselsdag på Frode. Dejlige lokaler og de ansatte er super professionelle og søde.
Det levede op til forventningerne.

Respuesta de Restaurant FRODE
Rigtig god stemning, altid smil og imødekommenhed. Lækre vine og dejlig mad 🙏🏻 kan absolut anbefales!!

Respuesta de Restaurant FRODE
Det kan varmt anbefales at spise frokost på Frode. Virkelig veltillavede små retter. Sød betjening og rigtig hyggeligt lokale, minder lidt om en god gastropub i London.

Respuesta de Restaurant FRODE
Hjemmelavet, lækre råvarer, sød og professionel betjening, moderne og hyggelige omgivelser og virkelig, virkelig lækker tilberedning og anretning af maden.
Vi var inde og spise frokost og blev faktisk temmeligt overraskede over det høje niveau.
Vi fik sild, tatar, rejer, fiskefilet og ost. Smagen var suveræn på samtlige retter!
Flot udvalg af champagne og overraskende fair priser på hele flasker.
Det er absolut ikke sidste gang vi spiser på Restaurant Frode og jeg vil anbefale alle andre at give sig selv en oplevelse der.

var 9 personer heraf 3 børn super betjening super mad
super hyggeligt det skal man opleve
Priser er også meget rimelige
et sted der skal opleves

Respuesta de Restaurant FRODE
Super oplevelse ved min datters 25 års fødselsdag. Kommer gerne igen!

Respuesta de Restaurant FRODE
Så har vi igen haft en fantastisk aften på Frode ✨⚡️💫. Fantastisk meny - velsmagende og flot tilberedt mad med rigtig god og dejlig vin til.
Vi var 8 gæster som alle havde en dejlig aften. Tænker at vi alle kommer igen.

Respuesta de Restaurant FRODE
Tak for en rigtig dejlig fødselsdag hos Restaurant Frode!
Vi valgte Restaurant Frode fordi vi også i april måned havde en rigtig god aften - vi blev heller ikke skuffede idag!
Der var i den grad kælet for alle detaljer i vores 3-retters menu hvor smagssammensætningen var sublim.
Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten af maden hos Restaurant Frode.
Vores tjener som havde sin første arbejdsdag var med til at gøre der til en rigtig god oplevelse og med et glimt i øjet var han med i jargonen omkring bordet.
Vi kommer meget snart igen!

Respuesta de Restaurant FRODE
Meget god mad god og venlig betjening Rigtigt god mad. Ros til kokken.
Vi kommer igen.

Respuesta de Restaurant FRODE
Overraskende fin mad. Vi bestilt et bord en aften for at få noget aftensmad efter en tur rund om Farumsø og fik en kulinarisk oplevelse, som vi ikke havde forventet. De tjener vi mødt kendt deres fag og var god til at rådgive om vin og fortæl om maden. Maden var en smagsoplrvelse i første klasse.
Glæder mig til at genbesøg stedet.

Respuesta de Restaurant FRODE
Vi besluttede at prøve denne nye restaurant på vores bryllupsdag og blev ikke skuffede. Super lækker 4 retters menu, fine vine og venlig betjening. Vi kommer klart igen næste år samme dato 😊

Respuesta de Restaurant FRODE
Sidste dag før ferielukning var vi tre, der valgte dagens menu: Østers som snack, Vesterhavhavtaske og dessert. Vi kiggede lidt overrasket, da de tre hovedretter ankom: to af dem havde fine, store stykker fisk; den sidste portion var nærmest halvt så stor og tydeligvis nærmere halen på fisken. At stykket var markant mindre, kunne vi have levet med, men at det var endog meget svært at skære i, og at kødet var trevlet, var ikke i orden. Tjeneren beklagede og vendte tilbage fra køkkenet - ikke med en beklagelse fra kokken, men en forklaring. Nemlig at de tynde stykke godt kunne have en sej hinde, der var svær at skære i/over.!!! Vi sad tilbage og tænkte: Hvorfor i alverden serverer han det så? Og trevlet kød? Synd at den søde betjening skulle stå og beklage noget, hun ikke var ansvarlig for - uden nogen form for kompensation. Desserten var fantastisk og betjening og østers ligeså. 1 * til hver!

Respuesta de Restaurant FRODE
En restaurant med meget dejlig mad, selvom jeg synes det er lidt dyrt.
Jeg synes det er lidt frækt at tage kr. 25 per person for postevand. Vi var 2 personer som hovedret og købte et glas vin og øl, og så kommer regning med 50 kr. for 3/4 liter vand, det er øv.
Så synes jeg at bordene står lidt for tæt på hinanden, så når personalet kender dem ved siden af, og har et "foredrag " som jeg slet ikke er interesseret i generer mig og min medvært.
Hvor ville det være rart at sådan en restaurant serverer gratis vand, når man bestiller både vin og øl. Så vil jeg gerne komme igen. Men ikke nu.
Hilsen fra Lyngby

Respuesta de Restaurant FRODE
Det var var lidt med spændt forventning at vi bestilte bord. Vi kunde se menuen på deres hjemmeside og blev ret hurtige enig om at vælge deres fire retters menu.
Vi ankom rettidigt kl 1830 og fik et bord til to. Der sad flere selskaber i restauranten og alt ser pænt ud og da vi i forvejen havde valgt ud fra menuen bestilte vi, Høflig betjening og ved serveringen af første ret fortalte tjeneren om serveringen. En lidt kedelig og kold forret der savnede refinement. Derefter en ret, der var til den rå side, ganske lækker og smagte godt, de rå grillede grønsager var lige til den rå side.
Hovederetten var kedelig og kold, fyldte svampe og nogle fattigmans kartofler ( jordskokker ) der havde nok fået lidt formeget varme, da de var overstegt og havde derfor en skal der næsten ikke kunne skæres, kødet velsmagende men havde ikke fået nødvendig stegetid.
Desserten var en prøvelse, gennemgående trist og et forsøg på at lave noget lækkert der ikke lykkes.
Nu var klokken blevet 2015 og nogle gæster var gået men vi var dog stadig en otte - ti stykket i restauranten men de to tjenerne begyndte at ryde op på alle de borde der ikke sad gæster ved og ret støjende i alt hvad de ryde. Så ca. en halvanden times tid inden lukke tid og med gæstet siddende og spise blev der ryddet op
Det kan siges kort, Dårligt, Dyrt og ikke et sted der er vær at besøge mere.

Respuesta de Restaurant FRODE
Vi havde en skøn aften under indtagelse af en super lækker 4-retters menu med en mindst lige så god vin-menu til. Betjeningen var afslappet og yderst professionel med masser af viden om mad og vin.
Flot udvalg i hele spektret af drikkevarer før, under og efter maden.
Priserne forekommer meget rimelige i forhold til kvaliteten/oplevelsen.
Kan klart anbefales!

Respuesta de Restaurant FRODE
Super lækker mad - og vin.
Jeg har dog er stort minus minus som trækker ned:
Man man åbner sådan et lækker sted - så er man nødt til at bruge lidt tid og penge på at uddanne ens tjenere, især når man har valgt at bruge helt unge og ufaglærte tjenere.
Dem der kom med mad og vin var super søde - men de havde ingen viden om hverken maden eller vinen. Vi bestilte fx vinmenu - hver gang hældte de bare vin op - uden at sige noget - og gik igen. Da vi spurgte til vinen: ‘hvad drikker vi’: fik vi svaret - øhhhhh det er hvidvin….
Derudover kom er par retter ind uden at blive præsenteret - og vores vand til maden blev glemt.
Frode; det er ikke godt nok - i bør træne jeres tjenere langt mere - så de er på niveau med den lækre mad.

Pas på !
Holdt min fødselsdag på restauranten d. 31. marts. Fik efterfølgende besked om at min betaling ikke var gået igennem jf. deres kasseafslutning og jeg måtte forbi restauranten igen for at betale. Nu viser det sig på kontoudtog at jeg har betalt regningen 2 gange. Det burde FRODE kunne se, men jeg er ikke blevet kontaktet - der er tale om mange tusinde kroner og jeg er nok ikke den eneste kunde...

Respuesta de Restaurant FRODE
Vi havde fantastisk aften på FRODE!
Deres indretning er unik, maden var smagsfuld, og anretninger meget flotte og en oplevelse i særklasse. En et helt nyt niveau for restauranter i Farum, som er er besøg værd!
Er man til gode vine, har de en flot vinkælder med bredt udvalg! Stemning og servicen er i topklasse! Kan kun anbefale et besøg!

Respuesta de Restaurant FRODE
Más información sobre otros tipos de reseñas.