Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er rigtig glad for mit valg af vagtplanssystem. Prisen passer godt til mine behov, og systemet er nemt og overskueligt at bruge. Derudover har de den absolut mest tålmodige og hjælpsomme kundeserv... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i mit tidligere arbejde som vagtplanlægger i et stort musikhus, brugt flere systemer som aldrig helt levede op til mine forventninger. Efter at jeg er startet som selvstændig valgte jeg at tes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

har 4 butikker. de gør det VIRKELIG godt, med ALT under ét tag. kommunikation mellem medarbejder og samt oplæring video osv. nemt bruger venlig . mega fed produkt, til MEGET fornuftigt pris, ifht. an... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de software

Escrito por la empresa

Frontliners er den hurtigste vej til nem vagtplanlægning og medarbejdere der præsterer! Komplet vagtplansystem uden begrænsninger eller skjulte omkostninger til kun 29 kr. pr. medarbejder pr. måned. Udvid med Læring- og HR-modul når du vil skabe endnu bedre resultater.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

PÅ Cafe Kaiser har vi valgt at benytte…

PÅ Cafe Kaiser har vi valgt at benytte Frontliners. Det er en beslutning som vi er rigtig glade for!
Systemet fungerer rigtigt godt og udfylder vores behov. Derudover oplever vi en rigtig god og nærværende service fra Danny og hans team!

21 de mayo de 2024

Respuesta de Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Tusind tak for de fine ord Casper🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Frontliners tilbyder alle de funktioner…

Frontliners tilbyder alle de funktioner man som medarbejderansvarlig i restaurantsbranchen, har brug for. Vi har brugt Frontliners i 3 år og kan klart anbefale det.

16 de mayo de 2024

Respuesta de Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Tusind tak for de fine ord😊

Meget let overskueligt system

Meget let overskueligt system, let at komme i gang med - meget intuitivt. Derudover en helt uovertruffen - og hurtig - support. Vi er meget tilfredse.

15 de agosto de 2023

Tusind tak Berit!

godt koncept og overskuelig

Et godt koncept med masser af muligheder og samtidig overskuelig og nemt at arbejde med samt en fantastisk god service.

31 de julio de 2022

Tusind tak 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overskueligt platform og super god kunderservice og samarbejde

Jeg står for planlægning af en virksomhed med 3 afdelinger med i alt 40 medarbejder. Frontliners har en overskuelig managment og en meget brugervenlig platform.
Men udover det, jeg er mest glad for deres personligt samarbejde, hvor de tager de behov vi har i vores firma seriøs, og giver god løsninger og hjælp.
Super god kunder service og kompetente medarbejde.
Varmt anbefalet her fra.

8 de diciembre de 2022

Respuesta de Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Tusind tak for de flotte ord og det gode samarbejde.

Brilliant interfaces

Brilliant user interfaces that gives the best experience.
Always being updated and adjusted to what ever people's needs are.

20 de septiembre de 2022

Brugervenligt og god service

Super produkt som giver os mulighed for at styre vagtplaner og træning af ansatte i en platform

17 de octubre de 2022

Respuesta de Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Tusind tak for de flotte ord Jeppe!

Great app

Great app. Easy to use. Made my life easy. Keep it up. 👍

27 de septiembre de 2022

Thank you so much 🙏

Fantastic product from Frontliners

Great product from Frontliners. Its really invaluable to as a restaurant as a schedule planner, for payroll, daily to do lists and internal messaging between staff. Support is brilliant too, theres not been a time yet where they havent answered first time and talked me through it step by step. The gold standard in Customer service. Price wise its also way better value than planday. Highly recommended.

7 de septiembre de 2022

Respuesta de Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Thank you so much for your kind words🙏

Godt Vagtplanssystem

Frede & Vester's har været bruger hos Frontliners i et års tid, og vi er fuldt ud tilfredse.

Et godt system der fungerer og lever op til de behov vi har. Vi har også en rigtig servicemindet kontaktperson.

De er helt klart også blandt de billigste på markedet.

Kan klart anbefales!

6 de septiembre de 2022

Tusind tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et system der virker fuldstændig…

Et system der virker fuldstændig fantastisk, og som passer perfekt til vores restaurant. Utrolig høj service, når der er brug for det.

6 de septiembre de 2022

Tusind tak, Lis

Meget tilfreds kunde!

Virkelig brugervenligt vagtplanssystem- som er så meget mere end det. Fyldt med værdifuld data og mulighed for at bruge systemet til oplæring, måle på medarbejdertilfredshed og meget mere.

1 de septiembre de 2022

Tusind tak Cecilie

kan anbefales

Fungerer fint og man får en god pro support hele vejen.

30 de agosto de 2022

Respuesta de Frontliners - hurtigste vej til nem vagtplanlægning

Tusind tak! Jeg siger videre til supporten at de gør det godt:-)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.