Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Dejlig oplevelse

Vi fik dejlig kaffe, smukke og velsmagende kager samt virkeligt venlig betjening hos Fru Due. Dejlig oplevelse.

8 de julio de 2025

Skønne Hr og Fru Due

Skønne Hr og Fru Due
Tusinde tak for at I er fantastiske, nærværende, oprigtige, imødekommende og tillidsfulde. Det var så livsbekræftende at møde jer to.
Jeg havde forelsket mig i et af jeres smukke rulleborde og dagen efter leverede I det udenfor min dør.
Af hjertet tak

3 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte fra deres webshop, og blev ringet op fordi de ville give noget information om varen. Det var virkelig fin service. Udover det svarer de hurtigt på mail og sender hurtigt afsted! Havde min fine postkasse 2 dage efter jeg bestilte den. Som i øvrigt var pakket godt ind så den ikke tog skade under fragten. 😍

14 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har længe ønsket mig en Jielde…

Jeg har længe ønsket mig en Jielde lampe , og valgte at købe hos Fru Due 😊det har jeg ikke fortrudt - god kommunikation fra starten - hurtig levering og så kom den smukkeste , lampe - så fint og omsorgsfuldt indpakket og med et håndskrevet kort 😉jeg er så glad for min nye lampe 🥰

27 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Imponerende udvalg, hurtig forsendelse og meget venlig info hele vejen.

Efter at have været på jagt efter en Kaiser Idell 6556-lampe i en moderne farve i noget tid, faldt jeg omsider over frudue.dk, og min lykke var gjort! Aldrig har jeg set så flot et udvalg af smukke retro-lamper. Selv om de egentlig havde præcist den nuance, jeg havde drømt om, endte jeg med at vælge en helt anden. Udvalget var næsten for stort til at vælge :D.
Lampen blev sendt nærmest omgående og rigtigt fint pakket ind med et sødt, håndskrevet kort. Jeg er så glad for mit køb og vil bestemt anbefale Fru Due til andre (og handle der igen, næste gang jeg får lyst til noget retro-design i opdaterede farver)!

22 de febrero de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.