Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En oplysende rigtig fin rundtur i Københavns gader med kvinder som frontfigurer. En påmindelse om at mænd har skrevet historien, men at kvinder også har levet i alle de år der er gået. Book en tur de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En unik oplevelse venter på dig med Fruentimmerture gennem København's historie. Dyk ned i fortællingerne om stærke kvinder, fra fiskerpiger og glædespiger til historiske bedrifter, der har formet b... Ver más

La empresa ha respondido

4. Sociedad histórica
  5. Biblioteca
  6. Paseo

Escrito por la empresa

Fruentimmerture tager dig med på byvandring rundt i det gamle København, hvis historie er mageløs og uden sidestykke. Og kender du ikke Københavns historie , så er det måske på tide? Den er jo trods alt en del af din DNA ;-) På mine byvandringer er der altid et særligt fokus på kvindernes historie, som ikke hidtil er blevet fortalt, så nu kan både mænd og kvinder spejle sig og der er dobbelt så meget at fortælle om på firmaturen, jubilæet, fødselsdagen, mandeaftenen, tøseturen, teambuilding dagen. Vi skræddersyer gerne private byvandringer og/eller du kan komme på åbne ture. Chek hjemmesiden Fruentimmerture.dk

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Blåstrømper, Rødstrømper og Netstrømper

Blåstrømper, Rødstrømper og Netstrømper. Fantastisk oplevelse. Vi var en gruppe på 10 personer fra arbejde, som havde tilmeldt os ovenstående tur 1. maj. Virkelig en god oplevelse på alle parametre: underholdning, arkitektur, historie, kvindehistorier

1 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En oplysende rigtig fin rundtur i…

Book en tur det fortryder du ikke 👍

2 de mayo de 2026

Medrivende fruentimmertur med Dorte Persson

En tur gennem det gamle København med Dorte Persson som formidler er virkelig en rundtur, man ikke glemmer. Dortes store viden og fortællekunst, der blev båret af humor og talent for teater gjorde den ekstra mindeværdig.

28 de marzo de 2026

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Tak for din fine anmeldelse - jeg håber vi ses en anden gang :-)

En fabelagtig Fruentimmer byvandring

En fabelagtig Fruentimmer byvandring. Dorte er en super dygtig storyteller med stor historiekendskab, skæve fortællinger og fortalt med både seriøsitet og humor.
Jeg skal bestemt på flere af Dortes byvandringer.

28 de febrero de 2026

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Hvor er det bare godt at høre - vi ses. Tusind tak !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk historieformidling med humor og hygge

Dorte er bare den bedste guide i Københavns historie! Byvandringerne er altid fulde af spændende historier med finurlige koblinger til nutiden, kendte personer og ordsprog, man pludselig ser i et nyt lys. Og fruentimmerture er IKKE kun for fruentimmere, men for ALLE. Mine varmeste anbefalinger!

14 de febrero de 2026

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Wow hvor skønt at høre ... spred enelig budskabet blandt dine venner. Vi ses :-)

Skøn tur

Skøn tur! Gode historier, godt fortalt. Ikke for kort, ikke for lang - men lige tilpas.
Kan varmt anbefales.

23 de enero de 2026

tusind tak :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for gode byvandringer..

Jeg har nu været på 2 Fruentimmer-ture med Dorte. Begge ture har været en fornøjelse. Du kan din historie og formidler den på en spændende, levende og humoristisk måde. Man går hjem med flere aha-oplevelser og gode historier på fortidens ordsprog og det gamle København.
Stor anbefaling herfra :)

15 de septiembre de 2025

Og måske vi ses på denn 3 tur? Tusind tak

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super underholdende og anderledes…

Super underholdende og anderledes byvandring. Vi napper helt sikkert nogle flere fortællinger. Jette

30 de agosto de 2025

Hej Jette
Tak for roserne - i er SÅ velkomne :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk sjov og lærerig oplevelse…

En fantastisk sjov og lærerig oplevelse at blive guidet igennem det gamle middelalder - København og få fortalt et væld af spændende historiske fortællinger om bydele, personer og de udtryk vi stadig bruger i vores sprog og som er opstået i Københavns gamle gader. SÅ interessant 👏..og så med fokus også pa kvindernes historie!
Wow 👍

23 de agosto de 2025

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Hej Kirsten Tak for din feedback - så dejligt at du kan lide byens fortællinger og forstår at værdsætte såvel det sproglige som det særlige perspektiv på kvindernes fortællinger. Skøønt at være guide for dig og dine, jeg håber i havde en rigtig dejlig dag .

Fantastisk tur

Fantastisk tur. Kan varmt anbefales⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 de agosto de 2025

Tak Yvonne :-)

Gad godt en tur mere.

God intro, god stemme, gode historier, gode nye vinkler på mit elskede København. Velsignet af giodt vejr.
Gad godt en tur mere.
Men hvad hed bødlen? Det er mit sidste spørgsmål 🤣

8 de agosto de 2025

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Ja nemlig "dit elskede København". Det er skønt med tilhørsfølelse til sin by. Tak for roserne Maja og du er SÅ velkommen. Jeg har 9 ture du kan vælge imellem , så mon ikke vi ses :-) Bøddelen hed sigurd den Grusomme og havde klap får øjet og lus i skindpelsen ;-)))

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dorte var en meget kompetent og levende…

Dorte var en meget kompetent og levende fortæller, og hun var god til at kombinere fakts og små anekdoter på en måde, så man både følte sig underholdt og oplyst .
Turen hed : “ Danner, darlings og dygtige damer “, og kan kun anbefales .

5 de julio de 2025

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Kære Heidi - tak for din anbefaling , det glæder mig meget at du fik noget godt ud af turen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Horror med happy end/Pigen med nålen.

Horror med happy end/Pigen med nålen.

Det var ikke bare en byvandring, det var en historisk oplevelse med et solidt skud humor og attitude! Vi var afsted på familietur her til aften, og Dorthe – vores sprudlende ‘story teller’, leverede den ene vilde historie efter den anden med både skarphed og charme. Hun havde vores opmærksomhed fra første minut, og det var langt fra tørre datoer og støvede årstal. Der blev grinet, quiz’et og kastet om sig med fun facts, vi aldrig anede fandtes om vores egen by. Det var lærerigt uden at være belærende, og underholdende på den der måde, hvor man ikke opdager, man faktisk lærer noget. Vi gør det helt klart igen! Nye historier, nye grin… og måske lidt revanche i quizzen! ;-)

25 de junio de 2025

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Hej Camilla ... juhu tak for skønne ord , fedt at du fik København ind under huden :-)

Meget spændende og underholdende

Meget spændende og underholdende. Gode historier som man ellers ikke lige får. Vi vil gerne komme igen. Hilsen mor og voksen datter

25 de junio de 2025

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Hej Sophie - tak for din feedback. Jeg elsker mor og datter gæster :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Byvandring “Frem med sjoveren”

Som led i en fødselsdagsgave var vi på Fruentimmertur med overskriften “Frem med sjoveren”.
Dorthe, du gav os en rigtig sjov formiddag, med gode historier. Du er en fantastisk fortæller, og vi kommer med garanti igen 👏

16 de mayo de 2025

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Tusind tak for de fine ord - jeg glæder mig til at se jer igen :-)

Lærerig og sjov tur

Vi var fire veninder afsted på Assistensen med Dorte. Hun er en utrolig god fortæller, sjov og underholdende og vi var alle meget begejstrede. Vi skal helt sikkert prøve flere af hendes rundvisninger og giver hende de varmeste anbefalinger.

3 de mayo de 2025

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Super dejligt at i nød turen. Tak for din feedback :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvindehistorie på rundtur i hovedstsden

Se hovedstadens middelalderby gennem fruentimmernes øjne op gennem tiderne og få en helt anden kvindehistorie end du har hørt den før.
STOR anbefaling herfra.

26 de abril de 2025

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Tusind tak Lotte , for at give mig gode ord med på vejen:-)

God fortæller,medlevende

Vi var 6 venner afsted til en hyggelig dag i kbh. Startede med Dorthe og lidt om byens historie. Fremragende fortæller,medlevende. Humoristisk.vi kommer alle igen🤗

12 de abril de 2025

Respuesta de Fruentimmerture byvandring København

Gllder mig til at se jer igen Helle - tak for din skønne feedback!

Spændende byvandring

Den fedeste tur med Fruentimmerture i København. Spændende, levende og medrivende fortællinger leveret af Dorte. Kommer snart igen

18 de marzo de 2025

Hej Lene
Tak for dine ord - jeg er glad for at du kunne lide mine fortællinger og glæder mig til at fortælle for dig igen en anden gang. Det er jo SÅ skønt når mine gæster har gode oplevelser :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.