Jeg købte 2 par joggingbukser tirsdag, og har ikke modtaget dem lørdag, der stod der var hurtig levering, og jeg skulle bruge dem som en gave til i dag. Har heller ikke fået yderligere besked om noget... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Min datter ønskede sig et sæt fra Fruit of the loom, men vi kunne ikke finde det rigtige joggingsæt nogle steder. Jeg fandt fruitamager og ringede mandag morgen og forklarede at vi skulle bruge sætte... Ver más
Ringer fredag den 19. December kl 13:40 og spørge om det kan nå frem inden jul - den flinke fyr siger ja skynd dig at bestil så skal jeg gøre mit bedste. 14:30 får jeg besked om at alt er afsendt og h... Ver más
Jeg har netop haft den bedste oplevelse med Fruitamager. Jeg har handlet med dem før og det var rigtig godt, men start til slut har jeg følt mig utroligt godt behandlet denne gang og er simpelthen nø... Ver más
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Service herinde var virkelig god og det…
Service herinde var virkelig god og det var en fed butik og solgte fedt tøj.
Det hvar nemt og kundeservice hvar god…
Det hvar nemt og kundeservice hvar god og det hvar billigt
Meget god betjening
Rigtig sød og venlig service og man…
Rigtig sød og venlig service og man bliver mødt med et stort smil. Kommer helt sikkert igen!
Rigtig god service både på webshoppen…
Rigtig god service både på webshoppen og i butikken. Jeg er meget tilfreds med det endelige produkt
God service lækkert tøj
Service er perfekt
Service er perfekt, flinke arbejdere. Da jeg kom ind med det samme og spurgte kom han med alt muligt jeg kunne prøve. God kvalitet tøj og sidder rigtig godt.
Virkelig god butik
Super god service og god kvalitet.
Godt tøj fra fruit of the loom og god…
Godt tøj fra fruit of the loom og god service
Dejligtt tøj
Tøjet er mega dejligt at havde på…
Tøjet er mega dejligt at havde på specielt om vinteren
God service.
Tiden på levering er virkelig lang
Tiden på levering er virkelig lang, de lover 1-3 dages levering men der går længere tid jeg bestilte min pakke søndag d. 2 juli og har endnu ikke modtaget noget. Jeg måtte skrive til deres kundeservice, som efter noget tid endte med at svare, at min pakke var sat til at blive afsendt mandag d. 10 juli. Men nu sidder jeg her onsdag d. 12 og min pakke står stadig som "ikke-klargjort". Mega dårlig service, de lever ikke op til det de skriver.
Gode priser og høj kvalitet
Gode priser og høj kvalitet. Meget tilfreds.
Bestille et par bukser og 2…
Bestille et par bukser og 2 undertrøjer. Fik pakken efter et par dage, i pakken var der de rigtige bukser, men ingen undertrøjer. I stedet var der 2 langærmede t shirts. Jeg skrev derfor til dem for nogle uger siden og har stadig ikke fået svar.
Dårlig Kundeservice
Min datter havde bestil en trøje, efter hun havde haft den på en enkelt gang, begyndte det ene ærme at gå op.
hun har skrevet til dem d 17 april, og fik svar den 18, april at hun skulle sende billeder, og ordre nr. og det gjorde hun så. og siden har hun ikke få svar den 18 april, til trods for hun har sendt billederne igen d 20 april. og igen den 23 april. og har stadig ikke svaret på nogle af dem og i dag er det den 26 april.
Meget tilfreds med bestilling
Meget tilfreds med bestilling, levering og bytte på én vare. Jeg vil helt sikkert handle her igen
Super god service og lyn hurtig…
Super god service og lyn hurtig levering..
Tusind tak og handler gerne hos jer igen 👍🏻
ORDRE #5625
God kundeservice
Min oplevelse hos Fruitamager var rigtig god. Jeg bestilte tøjet fredag sen eftermiddag, og pakken blev sendt den næstkommende mandag, og jeg havde mulighed for at hente pakken allerede onsdag morgen. I pakken havde de lagt en forkert størrelse i, og da jeg ringede til dem tilbød de, hvis jeg havde lyst, at jeg kunne få den forkerte størrelse bukser gratis (heldigvis kunne jeg godt passe den forkerte størrelse) og så ville de, på deres regning, sende den rigtige størrelse med det samme.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.