Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan på det varmeste anbefale et retreat med Fru Strue 🩷🌸 Udover fantastisk yin yoga og funktionel træning, er det et enestående retreat, der nærer både krop og sjæl, hvor egenomsorg møder dy... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rejse jeg bærer i mit hjerte - Maldiverne2026 Jeg er løftet på mange punkter, utryghed væk, uvished væk, venskaber tilført og personlige grænser der er rykket, alt samme en positiv rejse, tak fo... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har været med Fru Strue på den skønneste aktive ferie, hvor vi har oplevede naturen i og under havet. Vi har gået morgen tur, øen rundt og lavet meditation samt trænet ca 1 time hver aften. Jeg... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastisk uge på Maldiverne med Fru Strue og ikke mindst alle de skønne kvinder, jeg mødte på turen. Rigtig god intro til yoga, og afvekslende funktionel træning. Velvalgte dagsture med snorkl... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Mentor personal

Escrito por la empresa

Vægttab, vaneændring, overspisning og mindre madstress gennem 1:1 coaching forløb, fysiske Bootcamps og retreats til Maldiverne er det jeg brænder for at hjælpe kvinder med. Farvel til kontrol og restreaktive slankekure, og ind med at finde balance mellem krop og sind i den hverdag du befinder dig i.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Livsberigende oplevelse og bedste investering❣️

Jeg kan på det varmeste anbefale et retreat med Fru Strue 🩷🌸
Udover fantastisk yin yoga og funktionel træning, er det et enestående retreat, der nærer både krop og sjæl, hvor egenomsorg møder dyb egenudvikling, og hvor fokus på dit højeste selv bliver levende.
Her skabes unikke relationer, minder om naturens magi og kulturens sjæl, alt sammen noget, der følger dig hjem og bliver en del af dig 🫶
Det er en rus af energi, glæde og inspiration – så kraftfuld, at næste retreat allerede kalder❣️✨🙏

17 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu et fantastisk retreat med Frustrue!

Er netop kommet hjem fra mit tredje retreat med Fru Strue, denne gang til Mauritsius. Og sikke en tur!🤩 Vi boede på det lækreste femstjernede hotel, hvor intet var overladt til tilfældighederne, fra øjeblikket jeg trådte ind, var der den største service, opdagede knap nok at jeg blev tjekket ind, så glat gik det, mens jeg selv blev placeret i en blød sofa. Derud over fik vi hver dag den lækreste mad, i hotellets seks restauranter, som vi besøgte på skift.
Gitte som var vores træner på dette retreat var den mest hjælpsomme og omsorgsfulde, fra første sekund. Jeg endte med at rejse alene dertil, efter situationen i Mellemøsten tvang os alle til at vælge nye ruter, og Gitte var der næsten med det samme ved ankomst, med knus og øjeblikkelig tillid. Især da jeg en af dagene måtte en tur på hospitalet var hun ved min side hele vejen igennem, med uvurderlig støtte. Også træningen, som indimellem var uden for min comfordzone, blev alle ledt kærligt og kyndigt igennem.
Jeg elsker Fru Strues retreats, hvor man møder en masse søde kvinder, og bliver tanket op på både sol, energi og oplevelser. Bla. var vi en flok der var ude at svømme med kaskelothvaler, hvilket til dato har været den største oplevelse i mit liv!😍🐋🌴
Tak til Fru Strue for at gøre det muligt, og til Gitte for dejligt selskab og gode snakke.❤️
Har allerede booket mit fjerde retreat, og ser frem til endnu flere oplevelser.

8 de mayo de 2026

Kære Lone 🐳

Tusind tusind tak for din utrolig smukke anmeldelse. Det betyder mere, end du aner, at du har taget dig tid til at sætte så mange ord på din oplevelse 🙏

Det har været en fornøjelse at have dig med igen – og hvor er jeg bare glad for, at Mauritius blev endnu en helt særlig oplevelse for dig 🌴🐋✨

Jeg ved også, hvor meget det krævede at tage afsted alene midt i alt usikkerheden omkring fly og nye ruter, og derfor gør det mig ekstra glad at læse, at du følte dig tryg og godt taget imod af Gitte ♡ Hun er virkelig noget helt særligt.

Og altså… kaskelothvalerne 😍🐋 Sikke et minde for livet!

Tusind tak for dig. Det betyder så meget for både mig og teamet bag Fru Strue.

Og hvor er jeg glad for, at vi allerede får lov til at byde dig velkommen igen til januar 🍀 Det glæder jeg mig meget til.

Kærlig hilsenBettinaFru Strue 🌴

Forkælelse - træning, yin yoga og refleksion på Mauritius

🌅🙌🧘🌞🍉🏋️‍♀️🌊🪸 jeg kunne blive ved… netop hjemkommet fra endnu et vellykket Fru Strue Retreat hvor alt bare fungerede mht. træner, træning, yin yoga, reflektion og meget mere. Alt blev ‘serveret’ af skønneste Gitte som var vores dygtige og motiverende træner. Destinationen var dennegang Mauritius og stedet var Beachcomber Resort som er et luksus hotelresort med det hele. Vi spiste på forskellige restauranter og nåede med velbehag at spise på resortets 6 luksus restauranter. Virkelig lækker varieret mad af bedste kvalitet. Vi var nogle stykker der i fritiden lånte hotellets kanoer og sup boards og vandcykler. To morgener trænede vi med træner Gitte i træningscentret i hotellet som en ekstra mulighed udover træningen på stranden. Fantatisk. Så mange gratis muligheder. Niver mig stadig i armen når jeg tænker på hvor heldig jeg og deltagerne var at opleve træner Gittes dygtige træning og hendes kyndige vejledning når vi havde både træning og yin yoga at hjælpe os med knæ-, hofte-, og lændeproblemer ved at blive vejledt til at lave nogle af øvelserne, så vi også kunne træne - bare hvor øvelsen laves på en anden måde og smertefrit. (vi var nogle stykker der døjer med disse problemer). Men fik hjælp af træner Gitte til træningen. Det sættes der virkelig pris på. Fik alt det ud af det og meget mere end jeg havde håbet på, da jeg meldte mig til retreatet. Oveni gode kærlige sjove grin og gode snakke. Samt en uforglemmelig fødselsdag da jeg havde fødselsdag under retreatet. Kongedag og aften hvor jeg fejrede det med alle kvinderne og træner Gitte. Jeg er et skaren hvis jeg ikke sætter pris på den fantastiske uge. Jeg er lykkelig og taknemmelig - kæmpe tak. Sidst men ikke mindst skal nævnes at på grund af krigen i Iran ( usa) var samtlige deltageres inkl. mit fly blevet aflyst af flyselskaberne (da afgang var via Dubai) og jeg og de andre fik alle booket selv nye afgange men med forskellige fly (afgange) som passede til den enkelte - og selvom vi ankom og afrejste på forskellige tidspunkter og langt fra alle så rejste med samme afgang som træner, så havde fru Strue sørget for transfer som stod og ventede på mig og de andre som ankom på andet/ andre tidspunkter. Virkelig en cadeau som jeg satte pris på. Og Gitte som sørgede for at alle afrejse transfer blev bestilt og vi individuelt (i smågrupper dvs. os der rejste på forskellige andre tidspunkter blev afhentet på afrejse dagen). Det blev til 6 transfer i alt T/R så det passede med de mange forskellige andre afgange jeg og de andre deltagere havde valgt. Virkelig god ekstraordinær service. Tak til Gitte og fru Strue.

16 de mayo de 2026

Kære Charlotte🍀
Tusind tak for din virkelig flotte og gennemførte anmeldelse 🌴
Det betyder utrolig meget, at du har taget dig tid til at dele så mange detaljer fra jeres uge på Mauritius — både omkring træningen, fællesskabet, hotellet og hele oplevelsen som helhed.
Gitte har også været så glad for at have dig med på retreatet og har kun haft de sødeste ting at sige om dig og din positive energi ☀️ Og hvor var det hyggeligt, at I også fik lov til at fejre din fødselsdag sammen dernede — det lyder virkelig som nogle helt særlige dage.
Samtidig betyder det meget, at du også nævner situationen omkring flyene og transferne. Det var en helt ekstraordinær situation, og vi gjorde virkelig alt, hvad vi kunne, for at hjælpe alle bedst muligt igennem det.
Tusind tak for dine ord og fordi du valgte at rejse med os igen 🙏

Håber vi ses igen derude 🍀🌏

Unikt og fantastisk retreat

En fantastisk rejse til Seychellerne er netop afsluttet. Er kommet hjem med rygsækken fuld af oplevelser. Taknemmelig for jeg var med på lige netop denne tur og mødte de andre fantastiske kvinder som også havde valgt at prioritere denne unikke oplevelse. Jeg rejste alene ud men kom hjem med nye begyndende venskaber. Et fælleskab der hurtig dannes når man rejser på retreat som dette. Bettina var fantastisk som vores træner og coach og fik på elegant og fin måde en masse refleksioner i gang hos mig. Jeg kunne mærke hvor godt det gjorde mig at mærke hendes energi men også ro, dette gjorde mig tryg og jeg kan mærke de 10 dage har udviklet mig og sat en masse ringe i vandet for hvem jeg er og hvad jeg gerne vil arbejde hen i mod som menneske. Derudover hvor godt det var fysisk at starte dagen med træning og senere med yoga, det var ren balsam for kroppen. Ved det ikke er sidste gang jeg tager afsted med FruStrue på et af hendes magiske retreat. Vil anbefale det til alle de kvinder der sidder derude og overvejer men tøver- Gør det!

1 de mayo de 2026

Kære Anja 🐢🌴☀️

Tusind tak for dine smukke ord. Det betyder virkelig meget at læse, hvordan rejsen har sat noget i gang i dig – både fysisk og mentalt 🙏

Det er præcis dét, jeg drømmer om med retreatsene… at kvinder rejser ud alene, men kommer hjem med minder, refleksioner, nye relationer og måske også en stærkere forbindelse til sig selv.

Du var en helt særlig del af gruppen, og jeg er så glad for, at du valgte at tage springet med os til Seychellerne 🌴

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak fordi du var med til at gøre turen så fantastisk 🤍

Jeg håber, vi ses igen et sted ude i verden 🌏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rejse jeg bærer i mit hjerte

En rejse jeg bærer i mit hjerte - Maldiverne2026
Jeg er løftet på mange punkter, utryghed væk, uvished væk, venskaber tilført og personlige grænser der er rykket, alt samme en positiv rejse, tak for det FruStrue.
En rejse som skal gentages og jeg vil gerne give Bettina et stort TAK for hendes engagement og energi.
Jeg bruger stadig billeder fra Maldiverne, som hjælp til meditation, ro og glæde

23 de abril de 2026

Kære Jette 🤍
Hvor bliver jeg rørt af at læse dine ord… tusind tak.
Det betyder så meget for mig, at høre hvordan rejsen stadig lever videre i dig – at du har fundet mere ro, rykket dine grænser og tager minderne med hjem som noget, du kan bruge i din hverdag ✨
Det er præcis dét, det hele handler om.
Ikke bare dagene vi er afsted – men det, der bliver hos os bagefter.
Og hvor er det smukt, at du stadig bruger billederne til meditation og ro… det siger virkelig alt 🫶
Tak fordi du var med, og tak fordi du deler det så ærligt.
Jeg håber virkelig, vi ses igen 🤍🌴

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misvisende markedsføring og manglende ansvar

"Betalt Frustre kr 2x15.000.- for et retreat vi ikke kom med på!"

Købte sidste år et retreat med afrejse d. 1 maj 2026 hos Frustrue. Vi havde begge store forventninger til både rejsen og Frustrue. Hun tilbyder retreats med fokus på fællesskab, tryghed og sikkerhed.

Flyet blev booket med transit i Dubai efter Frustrues egen anbefaling. Hun lagde video og billeder op på gruppens fælles mail med hendes flynummer, dato, tidspunkt, sædevalg og hvilken fly vi skulle med videre med til Seysellerne. Opholdet i Dubai ville være på 7 timer. Men vores rejseleder ville jo være med os.

To uger før afgang ændrede hun imidlertid sine egne planer og valgte i stedet at flyve via Frankfurt til en billetpris på yderligere kr 21.000.-.
Vi deltagere der ikke havde samme mulighed for at betale for helt nye flybilletter ville blive efterladt med de oprindelige rejseplaner gennem Mellemøsten - på et tidspunkt hvor situationen i regionen var præget af uro og usikkerhed. Og hvor udenrigsministeriet fraråder alt indrejse.

I samme periode valgte andre rejseaktører og flyselskaber at aflyse eller ændre ruter af hensyn til kundernes sikkerhed. Alligevel valgte Frustrue at retreatet ville blive gennemført uden, at der blev tilbudt tilsvarende løsninger eller taget synligt ansvar for deltagernes tryghed.

Jeg rettede herefter skriftligt henvendelse med henblik på at få Frustrue til at forholde sig til sikkerheden og tage ansvar. Jeg bad hende desuden om at give lidt opmuntring og information til gruppens fælles mail, da jeg skrev på flere deltagers vegne. Det skete dog ikke!

Efter jeg gjorde opmærksom på, at jeg ikke ønskede at deltage under de givne omstændigheder, blev jeg uden varsel fjernet fra gruppens fælles mail. Dette fremstår som uprofessionelt og i strid med almindelige forventninger til kundehåndtering og dialog.

Samlet set er der efter min vurdering en væsentlig uoverensstemmelse mellem den markedsførte tryghed og den faktiske håndtering af en konkret risikosituation.

Jeg følte mig ikke tilstrækkeligt informeret, tryg eller behandlet ansvarligt som kunde.

FruStrue kan ikke anbefales!

3 de mayo de 2026

Kære Anne Silke,
Jeg er oprigtigt ked af, at du har haft denne oplevelse – især fordi du tidligere har været med på retreat og var glad for det, hvilket også var baggrunden for, at du valgte at booke igen.

Det er vigtigt at præcisere, at retreatet gennemføres som planlagt på Seychellerne – en destination, som der ikke er rejsefrarådninger imod, og hvor vi opholder os nu. Alle øvrige deltagere har valgt at gennemføre rejsen og deltager i retreatet.
Flybilletter har ikke været en del af retreatpakken og er booket individuelt. Den situation, der opstod, skyldes en ekstraordinær og uforudsigelig udvikling i Mellemøsten, som påvirker flytrafikken bredt – forhold jeg som arrangør ikke har indflydelse på.
Jeg har været i løbende dialog med dig og har flere gange tilbudt hjælp til at finde alternative ruter, ligesom jeg har delt konkrete muligheder. Det stod jer frit for at ombooke, som de øvrige deltagere har gjort. I valgte selv ikke at benytte disse muligheder og dermed ikke at deltage i retreatet.
I forhold til din oplevelse af at blive fjernet fra gruppen, skete dette først efter gentagen dialog, hvor I havde meddelt, at I ikke ønskede at deltage. Gruppen er for deltagere på det aktuelle retreat, og derfor blev I taget ud, da I ikke længere skulle med.
Jeg er ærgerlig over, at I ikke deltager – men retreatet gennemføres som planlagt, og beslutningen om ikke at rejse var jeres egen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk rejse til Maldiverne!

Jeg er netop kommet hjem efter den mest fantastiske rejse til Maldiverne med Fru Strue. Jeg har oplevet en yderst velforberedt og professionel rejseleder i Bettina, som udover det også er en meget skøn person. Hele rejsen igennem har hun gjort sit ypperste for at tilrettelægge dagsprogrammerne så det matchede gruppens behov. Daglige Gåture i stilhed, fysisk træning og yoga på stranden. Og tænk engang; sammen med gruppen fik jeg modet til at svømme med hajer. Alt i alt er jeg vendt hjem med et fornyet positivt blik på mig selv. Tak for det Bettina!
Jeg kan se at der er nogen der skriver mindre godt omkring håndteringen af situationen da vores fly blev aflyst pga krigen i Mellemøsten. Ja det hele var rigtigt ærgerligt og flybilletterne steg i pris. Men min oplevelse er at Bettina gjorde hvad hun kunne for at hjælpe.
5 store stjerner fra mig og alle de bedste anbefalinger hvis man overvejer at rejse med Fru Strue.

Kære Julie 🙏

Tusind tak for din smukke anmeldelse – den betyder virkelig meget 🙏
Og helt ærligt… du var SÅ sej med hajerne 🦈✨ Jeg ved, det kræver noget at tage det skridt, og det var så fedt at opleve dit mod derude i vandet.
Du har haft en helt særlig energi med på retreatet – så positiv, åben og med et kæmpe ja til oplevelserne. Det smitter, og det gør virkelig en forskel for hele gruppen ♡
Tak fordi du var med og for at være præcis den, du er.
Bettina 🌴

PAS PÅ!

Pas på- rejs ikke med Frustrue, så snart du har betalt depositum eller betalt dele eller hele rejsen er du stavnsbundet. Du får ikke dine penge tilbage lige godt hvad der sker. Bliver du syg, bliver dine pårørende syg, eller er der krig i verden så flyene ikke flyver, Frustrue / Bettina er iskold forretning kvinde, uden empati og forståelse, hun truer med advokat og lover noget hun ikke holder. Vi er et helt hold der havde betalt for rejsen til Maldiverne da krisen og krigen i Mellemøsten brød ud, flyene til den lovet pris som selv skal betales selv oveni pakkerejsen blev aflyst og Bettina skrev ud hvis vi skulle afsted så skulle vi bestille og betale nye flybilletter som fløj andre ruter til destination, og til en dobbelt pris end den pris vi blev lovet da vi bestilte og betalte opholdet. De nye fly billetter kostede 15.000 kr og det var eneste mulighed for og komme afsted, de gamle fly billetter som var aflyst pga krigen kostede kun 6000 kr. selve opholdet til Maldiverne havde vi allerede betalt 15000 kr for til Bettina og nu forlangte hun vi også købte fly billetter til 15000 kr oveni for og komme afsted. Det er og presse hendes kunder økonomisk på alle måder og hvis man ikke f.eks. havde råd til og give 15000 kr mere til det nye fly jamen så var de 15000 kr til opholdet gået tabt og lige i Bettina s lommer. Vi var i alt 4 personer der kom i klemme på den måde. Jeg tror ikke de i alt 60.000 kr som Betina snød os for gør hende lykkelig, eller hun kan se sig selv i spejlet. Hun er iskold og pressede os til og rejse til Maldiverne selv om det var farligt og rejse, vi og vores pårørende var utrygge og vi skulle oveni købet betale 15000 kr mere for det. Det er ikke den slags værdigrundlag Bettina skriver om når hun rosenrødt skriver om hendes rejser. Bettina kunne for og være fair havde tilbudt os et gavekort til en rejse på et senere tidspunkt eller næste år når der var ro i verden og vi igen kunne få flybilletter til den pris hun først havde lovet os. Her skal man virkelig være OBS inden man betaler noget her og rejser med Bettina. Det er første gang i mit liv jeg har følt mig så dårlig behandlet af en iskold person og blevet snydt for så mange penge. Jeg har aldrig før skrevet en trustpilot anmeldelse, for brokker mig aldrig. Men det her er grænsen !,,,

Hej Ditte
Jeg forstår, at situationen har været både frustrerende og utryg. Det var en ekstraordinær situation, hvor mange blev påvirket af urolighederne i Mellemøsten og de deraf følgende flyaflysninger.
Jeg vil gerne præcisere følgende:
Retreats hos Frustrue.dk gennemføres som planlagt, når destinationen er åben, og når Udenrigsministeriet ikke fraråder rejser dertil. I dette tilfælde var Maldiverne ikke berørt, og retreatet blev derfor afholdt som planlagt med hotel, aktiviteter og undervisning klar til deltagerne.

Flybilletter er ikke en del af retreatet og bookes altid individuelt. Jeg oplyser vejledende prisniveauer baseret på erfaring, men jeg lover ikke faste flypriser. Da fly blev aflyst, informerede jeg om alternative ruter via Europa, som flere deltagere benyttede. Det var og er altid den enkelte deltagers eget valg, om man ønsker at rejse eller ej.
Jeg har på intet tidspunkt krævet, at nogen skulle købe nye flybilletter, men udelukkende delt information om de muligheder, der fandtes i en usædvanlig situation. Prisændringer på fly er uden for min indflydelse.

Der var desuden god tid til at reagere, da situationen opstod ca. en måned før afrejse, og flere deltagere nåede at få refunderet deres oprindelige flybilletter gennem deres flyselskab.

I forhold til udsagnet om trusler med advokat er dette ikke korrekt. Jeg har henvist til gældende handelsbetingelser og lovgivning for at sikre korrekt håndtering af situationen.

Det er vigtigt at understrege, at vilkårene for retreatet er tydeligt beskrevet ved booking og følger gældende regler. Når en rejse kan gennemføres, og ydelserne står klar, er det ikke muligt at få refusion eller overføre beløbet til en anden rejse.

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse. Samtidig vil jeg nævne, at du ikke har deltaget i retreatet og derfor ikke har oplevet selve retreatets indhold, som ellers er det, Frustrue.dk er bygget på.
Situationen skyldtes en global hændelse, som påvirkede flytrafikken – ikke selve retreatet.
De bedste hilsner

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kort og godt- rejs IKKE med Frustrue!

Kort og godt- rejs IKKE med Frustrue. Samme øjeblik du indbetaler depositum eller sågar hele rejsen- er du stavnsbundet, og du får IKKE dine penge tilbage.
LÆS købsbetingelser- de tilgodeser kun 1 person - og det er Bettina Strue.
Jeg, som flere andre, har tabt næsten 15 000 kroner på den rene ingenting.
Inden vores rejse til Maldiverne d 14.04. 2026, brød krigen i Mellemøsten ud, flyet blev aflyst og verden blev kaotisk. Det var IKKE muligt at ændre datoer på retreattet, udskyde rejsen eller få pengene tilbage, medmindre firmaet selv ikke kunne levere den købte ydelse. Vi blev på ingen måder gået i møde.
Man måtte selv finde ud af dét, med fly- flyve gennem Kina, Tyrkiet og derudover betale mindst det dobbelte for flybilletter, som gjorde, at prisen for rejsen kunne ikke retfærdiggøres- det var blevet absurd dyrt. Meget bekvemt for Frustrue, da flybilletter skal man selv stå for, og kommer du ikke- bare ærgerligt. Dine penge havner i hendes lommer. Du er ikke omfattet af samme rettigheder som hvis du køber pakkerejse. Aldrig Aldrig mere- hverken Frustrue eller andre samme slags fupfirmaer.
Der er meget tydeligt, at der står en kold forretningskvinde bag, som ikke lever efter de værdier hun prædiker. Yoga, refleksion, indre værdier, kvindepower og lignende- det er bare røgslør og lyder meget hult efter denne oplevelse!
Jeg er faktisk overrasket over, at den slags firmaer med deres regler for hvordan og om du kan få pengene tilbage- stadigvæk eksisterer i 2026. Forbrugerrådet er kontaktet.
Som kunde, har jeg rent faktisk købt en ydelse, jeg ikke fik glæde af.
Så hvis du har ekstra 15- 20 000 kroner-forær dem hellere til dyrenes beskyttelse eller anden god sag!
Jeg er sikker på, at jeg får et ret ligegyldigt svar under denne kommentar- modus operandi er den samme.
Læs andres oplevelser, inden du sender pengene til Frustrue.dk!
Vær 1000 pct sikker på, at du kan komme afsted- krig eller ej- og at du har en forsikring- det tilbyder firmaet heller ikke. Og ikke engang det, kan sikre dig noget som helst.
Jeg er sikker på, at Bettina Strue sidder med dårlig smag i munden- magen til elendig service har jeg aldrig oplevet- selvom jeg rejser meget.
I fortjener ikke engang 1 stjerne!

Kære Kristina

Retreatet til Maldiverne i april 2026 blev gennemført som planlagt. Udenrigsministeriet frarådede på intet tidspunkt rejser til Maldiverne, og alle ydelser var købt og klar til afvikling. Når man som deltager vælger ikke at rejse, kan opholdet derfor ikke refunderes.

Jeg var i løbende dialog med dig og de øvrige deltagere og delte blandt andet min egen flyrute via Europa til inspiration og orientering. Flere deltagere valgte herefter at købe alternative ruter og deltager netop nu på retreatet på Maldiverne. Det var derfor også en reel mulighed i din situation, som du valgte ikke at benytte.

Flybilletter har aldrig været en del af retreatet. Det fremgår tydeligt ved booking og er et bevidst valg, da det giver vores gæster frihed til selv at vælge rute, dato og pris – noget vi med over 500 deltagere har haft stor succes med gennem de sidste 5 år.

Når fly bliver ændret eller aflyst, er det flyselskabet eller den enkeltes rejseforsikring, der håndterer dette. Derfor opfordres alle til at have en relevant rejseforsikring inden afrejse.

De gældende handelsbetingelser er udarbejdet i overensstemmelse med dansk lovgivning og gældende praksis og er accepteret ved booking.

Bettina strue

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alle kvinder fortjener et retreat med Fru Strue!

Du vil ikke fortryde det! Det er alle pengene værd!! Rejsen til Maldiverne i januar var ikke mindre end fantastisk på flere måder! Alt lige fra vores skønne rejseleder Kirstine, hotellet, træningen, bådturene og ikke mindst alle de andre skønne kvinder i gruppen. Hele konceptet fungerer bare. Jeg skal helt sikkert afsted igen, på en af de andre spændende rejser. Tak Bettina for en fantastisk oplevelse! Alle kvinder fortjener et retreat med Fru Strue!

Hvor er det en gave at læse, Paula 🥹
Men det, der rører mig allermest, er faktisk ikke de 5 stjerner.
Det er, når du skriver: “Hele konceptet fungerer bare.”
For det betyder, at roen blev mærket.
Fællesskabet opstod.
Og at du tog noget med hjem, der er større end selve rejsen.
Tak fordi du var en del af det – og for at minde mig om, hvorfor jeg startede Frustrue i sin tid.
Vi ses igen under palmerne 🌴

Fantastisk tur til Maldiverne

Turen til Maldiverne var en helt fantastisk oplevelse både den skønne lokale ø med sand overalt, det smukkeste lagunevand, der hvor vi boede, udsigten fra værelset, caféen med det skønne musik og de skønneste mennesker på øen, en fantastisk gruppe og den bedste rejseleder Kirstine, ligesom dykkerturene og sandbankerne var en stor oplevelse samt turen til ressortet samtidig med den løbende yoga og træning 🏝️☀️🐠🦈
Tak for en fantastisk tur til Maldiverne 🙏

Birgitte 🌴
Det er præcis sådan her, jeg håber, en Frustrue-rejse bliver beskrevet.
Ikke som et program – men som en helhed, der sætter sig i kroppen.
Den lokale ø, vandet, stemningen, menneskerne, fællesskabet og bevægelsen undervejs – det er lige dér, magien opstår.
Og når både oplevelserne, naturen og gruppen smelter sammen, så ved jeg, at rammen har været den rigtige.
Dine ord om Kirstine rammer også noget helt centralt. Hun er ikke bare rejseleder – hun holder rummet. Det betyder alt.
Tak fordi du tog med⭐️🐢⭐️
Og tak fordi du satte ord på det, som mange mærker – men ikke altid kan forklare.
— Bettina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netop hjemvendt efter det skønneste…

Netop hjemvendt efter det skønneste retreat på Maldiverne, og jeg er stadig helt høj på oplevelsen. Jeg mødte de mest fantastiske kvinder, som giver mig et smil på læben, hver gang jeg tænker på dem her i kolde DK.
Jeg rejste afsted alene – og det kan jeg kun varmt anbefale! Man bliver mødt med åbne arme, og fællesskabet opstår helt naturligt.
Vores instruktør, Kristine, var intet mindre end fantastisk. Hun formåede at se alle, var empatisk, sjov og bragte en smittende energi ind i gruppen.
Jeg kan på alle måder varmt anbefale FruStue.dk – det var en oplevelse for livet.

Kære Charlotte
Din anmeldelse ramte mig lige i hjertet ❤️
Ikke fordi den er 5 stjerner (selvom det selvfølgelig betyder meget),
men fordi du sætter ord på præcis dét, jeg ønsker, kvinder skal opleve:
At rejse afsted alene – og komme hjem med minder, grin og forbindelser,
der bliver siddende længe efter, jakken er taget på i kolde DK.
Det gør mig så glad at høre, hvordan fællesskabet opstod naturligt,
og at Kristine fik lov at gøre det, hun er allerbedst til:
at se mennesker, skabe tryghed og fylde rummet med ægte energi.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Dine ord giver mod til den kvinde, der sidder og overvejer:
“Tør jeg tage afsted alene?”
Jeg håber, følelsen fra Maldiverne bliver hos dig længe endnu 🌴
– og at vores veje krydses igen et sted i verden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mere end fantastisk oplevelse med…

Mere end fantastisk oplevelse med Frustrue.dk på Maldiverne 🏝️☀️🫶🏻 En oplevelse som har været så enestående, at den stadig er svær at sætte ord på. Konceptet og programmet har været tydeligt hjemmefra - men hvad det rigtig har indeholdt, forstår man først bagefter. Én ting er fantastiske Maldiverne med skønne udflugter, planlagt af Frustrue - træning, yoga, mindfulness og refleksionsøvelser, som alle var godt tilrettelagt og bandt en fin rød tråd gennem hele opholdet.
Alt det man ikke kan læse sig til at få med - er fællesskab med skønne kvinder, høje grin, tårer, dybe samtaler og ikke mindst RO i krop og sjæl. Vores fantastiske underviser Kirstine er altid skridt foran, så du ikke skal forholde dig til andet end at VÆRE ❤️🙏 Med hendes enestående rolige personlighed og empati ser hun alle i gruppen og tager sig af os på fineste vis. Jeg håber at rejse med Frustrue.dk igen ❤️🙏

Kære Lone 🤍
Tusind tak for dine smukke ord – de rammer lige i hjertet.
Det betyder virkelig meget at læse, hvordan du har oplevet både rejsen, programmet og det fællesskab, der opstår, når kvinder giver sig selv lov til bare at være. Netop det, du beskriver – roen, grinene, tårerne og de dybe samtaler – er præcis dét, Frustrue er skabt til.
Og tak for dine ord om Kirstine 🙏
Hun er en helt særlig del af Frustrue, og det glæder mig så meget at høre, hvordan hendes ro, nærvær og empati har gjort en forskel for jer alle.
Tak fordi du rejste med – og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Jeg håber, vores veje krydses igen et sted derude i verden 🤍🌍
Kærlig hilsen Bettina Frustrue.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjemme igen efter en drømmerejse ❤️Jeg…

Hjemme igen efter en drømmerejse ❤️Jeg har været afsted i 8 dage på et retreat på Maldiverne med Frustrue.dk. Det var en fantastisk oplevelse, der levede fuldt ud til mine forventninger og mere til🙏🏻 Jeg var i selskab med 16 kvinder og den mest omsorgsfulde og dygtige instruktør Kirstine❤️ Kan varmt anbefale at du tager afsted, det er en oplevelse for livet❤️

Kære Maria ❤️
Tusind tak for dine ord – de rammer lige i hjertet.
At høre, at rejsen ikke bare levede op til dine forventninger, men overgik dem, er præcis dét, Frustrue er skabt for.
At du tog afsted alene og kom hjem med minder, fællesskab og oplevelser for livet – det betyder mere, end du aner.
Og ja… Kirstine er noget helt særligt ❤️
Den måde hun holder rummet, ser hver enkelt kvinde og skaber tryghed på, er magisk – og jeg er så taknemmelig for, at du fik netop hende med på din rejse.
Tak fordi du deler din oplevelse.
Dine ord kan være det, der giver modet videre til den næste kvinde, der sidder derude og overvejer:
“Mon jeg tør?”
Bettina 🌴✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som at bo i et postkort 🏝️

Som Nordjyde der stort set aldrig giver 5/5 stjerner, ville jeg i dette tilfælde ønske jeg kunne give 10 ⭐️ Frustrue.dk skaber det perfekte rammer og Instruktøren (i mit tilfælde vidunderlige Kirstine), skaber tryghed, omsorg og ærlighed! Jeg kan kun sige, at hvis du sidder derude og overvejer at rejse alene sammen, med Frustru.dk; SÅ GØR DET!

Kære Bitten ❤️
Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse – den betyder mere, end du aner.
At høre en Nordjyde, der sjældent giver 5 stjerner, ønske sig 10 ⭐️, det er simpelthen kæmpestort for mig.
Det glæder mig så meget, at du har mærket præcis det, Frustrue.dk handler om: tryghed, omsorg, ærlighed – og følelsen af ikke at stå alene, selvom man rejser alene.
Og hvor er jeg glad for, at du havde Kirstine som instruktør – hun er noget helt særligt, og jeg er så stolt af det fællesskab, vi skaber sammen.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for at opmuntre andre kvinder til at turde tage springet.
Du er altid hjertelig velkommen igen 🌴✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev styrket i krop og i sind

Jeg er lige kommet hjem fra retreat på Maldiverne 🙏 jeg må sige at oplevelsen var udover det jeg havde forventet ❤️
Jeg har slidgigt i min ene hofte, og skal opereres i marts, derfor var jeg lidt nervøs for, om jeg kunne klare turen.
Det kunne jeg💪 selvfølgelig i mit eget tempo. Kirstine var fantastisk til at motivere på den kærligste måde. Der var hele tiden øje på, at alle havde det godt🙏 hotellet var lækkert og rent- med de sødeste medarbejdere.
Fantastiske ture, som var super arrangeret- jeg følte jeg var med i et eventyr 🥰
Jeg kan anbefale alle kvinder at forkæle sig selv med denne oplevelse- den styrker både krop og sind🙏
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg tager en tur med frustrue ❤️

Kære Eva ❤️
Tusind, tusind tak for din smukke anmeldelse 🙏
At læse dine ord rører mig dybt – især fordi du tog afsted med mod, lyttede til din krop og gjorde det i dit eget tempo 💪❤️
Det betyder alverden for mig, at du følte dig tryg hele vejen igennem, og at Kirstine kunne støtte og motivere dig på en kærlig måde. Præcis sådan skal det være.
Og at du beskriver oplevelsen som et eventyr… dét rammer mig lige i hjertet 🥰🌴
Tak for din tillid, din åbenhed og din anbefaling til andre kvinder. Du viser så tydeligt, at man ikke skal være “i form” – man skal bare være sig selv.
Jeg glæder mig allerede til den dag, vi ses igen på et nyt eventyr sammen ❤️
De kærligste hilsner

Hjertevarm oplevelse

Min rejse med Frustrue vil altid have en særlig plads i mit ❤️Jeg har brudt flere personlige grænser før og efter rejsen🇲🇻Jeg har lært meget om mig selv har udviklet mig og gjort ting der har gjort mig stolt. Jeg rejste alene, og har mødt nye dejlige mennesker. Vores guide Gitte var den skønneste solstråle☀️Jeg gør det igen i 2027🇲🇻🤿⛱️

3 de enero de 2026

Kære Hanne
Tusind tak for dine ord – de betyder mere, end du aner.
Det kræver noget helt særligt at rejse alene, bryde sine egne grænser og turde stå ved sin udvikling. Det er ikke alle, der gør det. Du gjorde. Og det er så stærkt.
At Frustrue måtte være rammen om din rejse, tager jeg som en stor tillidserklæring. Og at du allerede siger “vi ses i 2027” gør mig både stolt og rørt.
Tak fordi du deler din oplevelse – du giver mod videre til andre kvinder, der måske stadig står og tøver.
De kærligste hilsner

Fantastisk retreat på Maldiverne

Er netop hjemvendt efter et retreat på Maldiverne hos FruStrue.dk. Det har mildest talt været en fantastisk tur, med mange indtryk og gode oplevelser. Alt har været godt planlagt. Jeg rejste alene, hvilket størstedelen af gruppen også gjorde, det fortryder jeg bestem ikke. Jeg tager unikke oplevelser, eventyr, ro og nye venskaber med mig hjem. Næste tur om et år er booket, og nedtællingen er startet.

4 de enero de 2026

Kære Jane 🥰
Tusind tak for din smukke anmeldelse – den gjorde mig virkelig glad at læse.
Det betyder enormt meget, at du mærkede både roen, fællesskabet og eventyret, som netop er kernen i Frustrue-retreats. Og hvor er det stærkt, at du rejste alene – præcis som så mange andre modige kvinder, der ender med at rejse hjem med nye venskaber.
At du allerede har booket næste tur… det er den største tillidserklæring, jeg kunne få 🙏
Jeg glæder mig så meget til at byde dig velkommen igen og skabe endnu flere minder sammen.
De varmeste hilsner
Bettina og Gitte 💫☀️

En fantastisk rejse

At rejse alene kan noget, men at rejse i en gruppe med kvinder, som jeg lige har gjort til Maldiverne, kan noget helt specielt. Der var plads til alle, et rigtig godt sammenhold og masser af omsorg for hinanden. Vi foretog rigtig meget sammen, men der var også plads til at trække sig, hvis der var behov for det.
Det har været en ferie hvor man gjorde noget godt for sig selv. Gåture, yoga, refleksion, træning og afslapning. En rigtig god kombination.
Vi fik god information undervejs, så vi hver dag vidste hvad dagens program var.
Det har været en oplevelse for livet. Både de fantastiske oplevelser vi har haft på land og i vand. Dyrelivet under vand var en af de helt store oplevelser, resort og strande er smukke og vejret var dejligt.
Det er helt sikkert ikke den sidste tur jeg har været på med FruStrue.dk

16 de diciembre de 2025

Kære Anette ❤️
Tusind tak for din smukke og meget rørende anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for mig at læse, at du har følt både fællesskab, omsorg og samtidig haft plads til dig selv – for netop den balance er hjertet i FruStrue-retreats.
At du beskriver rejsen som en oplevelse for livet og noget, hvor man gør noget godt for sig selv, rammer præcis det, jeg ønsker, kvinder tager med sig hjem.
Og ja – Maldiverne, undervandslivet, roen, bevægelsen og refleksionen… det er magi, når det hele går op i en højere enhed ✨
Jeg glæder mig allerede til næste gang vores veje krydses 💙
Bettina Frustrue.dk ✨️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Retreat du ikke får nok af 🌺🌺

Netop hjemvendt efter det skønneste retreat på Maldiverne 🙏🤲🏻
Jeg kan kun hjertelig anbefale denne skønne retreat til ALLE i alle aldre.
Programmet for dagene var perfekt af fordybelse, refleksion, yoga og træning og som alle kan være med til.
Jeg mødte de skønneste kvinder som stadig varmer mit hjerte når jeg tænker på dem.
Du kan rejse alene, og møde de sødeste kvinder som du ret hurtigt bliver en del af. Du kan vælge og deltage i alt socialt arrangement og også vælge og trække dig ind i mellem hvis du får brug for det.
Du har altid de andres opbakning.
Tak for de dejlige dage jeg har fået lov at tilbringe med Malene den sødeste og dygtige underviser og tak til de skønne stærke, smukke, seje kvinder.

8 de diciembre de 2025

Respuesta de FruStrue.dk

Tusind, tusind tak for dine smukke ord ❤️
Det betyder mere, end du aner, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Det er præcis det fællesskab, den tryghed og den frihed til både at være sammen og trække sig, som Frustrue-retreats er skabt til. At læse, at du mærkede netop dét – og at kvinderne stadig varmer dit hjerte – rammer os lige i hjertet.
Tak for din tillid, din åbenhed og for at være en del af fællesskabet.
Og et stort tak skal også lyde for dine ord om Malene – hun er noget helt særligt.
Vi håber, vores veje krydses igen 💫

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.