Mooie en goede kwaliteit Acrylic voor een scherpe prijs, snel verzonden en netjes verpakt. Ik zocht een acrylic voor een bepaalde boosterbox en dit was de enige webshop waar ik deze bepaalde ma... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kwalitatief behoort dit product tot de absolute top van de markt. Bij levering worden handige anti-schuif dopjes meegeleverd en bij mijn eerste bestelling ontving ik bovendien een Frylics poetsdoek. H... Ver más
Top bedrijf! Had 3 cases besteld kwalitatief erg mooi! Ook top service, had voor de optie verzending gekozen terwijl het gevestigd is in het zelfde dorp hebben ze mijn bestelling langs gebracht! Top s... Ver más
So happy to have found Frylics and its amazing acrylic cases for my Pokemon collection. Fast, super safe shipping (to Germany) and high quality products. Highly recommended!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Eerlijkheid en expertise staan centraal bij Frylics.nl. Wij geloven niet in marketingpraatjes, maar in transparante informatie en producten die we zelf uitgebreid testen op duurzaamheid en uv-bescherming. Vanuit Nederland leveren wij in heel Europa en daarbuiten het grootste assortiment exclusieve acryl cases. Bekijk onze uitgebreide productdetails en ervaar waarom verzamelaars voor onze kwaliteit kiezen.
Información de contacto
De Aar 89, 8253PN, Dronten, Holanda
- info@frylics.nl
- frylics.nl
La gente también ha visto
Topproduct
Topproduct! Beetje lange wachttijd maar dat zou in de toekomst opgelost moeten zijn. Zeker aanrader
Top bedrijf en goeie kwaliteit
Producten van heel hoge kwaliteit
Producten van heel hoge kwaliteit! Snelle verzending plus een heel goede verpakking. Zo tevreden van mijn eerste bestelling dat ik direct een tweede heb geplaatst 😝
Goed en netjes verpakt
Goed en netjes verpakt. Ik had er ook een microvezeldoekje bij gekregen. Producten zijn ook top en het heeft sterke magneten.
TOP service en producten
Goede verpakking en kwaliteitsproducten. Kortom TOP !!!!!
Top kwaliteit en snelle levering
Mooie PSA slab houders
Mooie en goedkope PSA slab houders! Leuk voor display op je bureau. Ook een gratis extraatje gekregen. Aanrader!
Duidelijke communicatie en altijd top…
Duidelijke communicatie en altijd top kwaliteit producten!
Boven verwachting goed
Zeer net en goed verpakt, boven verwachting tevreden met mijn product en levering
Fast sending even in Christmas
Fast sending even in Christmas! I want to give as a present and it was even earlier than what i expected 😍 and nice and safe packaging! Thankyouu
Frank is such a good guy
Frank is such a good guy, and his acrylic cases make my sealed Pokemon collection shine! I'll 100% be buying from him again in the future. : )
Jack, from Estonia
Goede en snelle service
Goede en snelle service, mooie producten en zelfs een persoonlijk bedankje!
Echt top, dankjewel en tot snel!
Super mooie/kwaliteitvolle producten!
Super mooie/kwaliteitvolle producten!! En aan een mooie prijs :D snelle levering !
Doe zo verder toppers.
Perfect
Het was heel goed verpakt! Ook kreeg ik nog wat extraatjes erbij was ook super lief is! Producten zijn van hoge kwaliteit. Ik bestel hier zeker nog een keer. Echt een aanrader.
Más información sobre otros tipos de reseñas.