Jeg kan se, at firmaet har fået utrolig mange dårlige anmeldelser på trustpilot, som IKKE passer. Jeg har fået leveret pakke fra dem ca 4-5 gange. Altid mellem 2-3 dags leveringstid. God sugeevne,... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig levering, god service, og gode produkter til en ok priser. Jeg bestilte og modtag mine varer dagen efter, god fik jeg også en forkert varer, men de var hurtige til at sende mig den rigti... Ver más
Mit sporingslink stod på »label created« i 3 uger i træk, og så dukkede det op med halvdelen af batteriet allerede opbrugt. Et totalt elendigt websted.
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bliv ved sådan
Bestil trygt her, den her er en af mine nye ynglingsbutik på nettet
Bliv endelig ved med at køre og levere så godt med super gode produkter

Respuesta de Fumot Bars
Jeg har fået leveret pakke fra dem ca 4-5 gange. Altid mellem 2-3 dags leveringstid. God sugeevne, god smag, pakket i kasser så de ikke bliver smidt rundt under levering. Ingen skader. Jeg har kontaktet kundeservice én gang på mail, fik god svar næste dag.
Jeg er en meget tilfreds kunde og bestiller selvfølgelig derfra næste gang lageret skal fyldes op 🫶🏻

Respuesta de Fumot Bars
Mand, knappen til boost-tilstand brækkede bogstaveligt talt af i min lomme allerede på dag 2.

Respuesta de Fumot Bars
Bestilte tirsdag aften, kunne hentes onsdag eftermiddag. Hurtig service og hurtig kundeservice skal det lige siges 😌

Respuesta de Fumot Bars
Jeg bestilte søndag aften 10 styks, og modtog dem tirsdag. I går tog jeg 2 i brug, som desværre var defekte. Sendte dem en mail og har i dag fået mail om de vil sende 2 nye. Jeg er helt vild tilfreds med leveringstiden, produktet og kundeservicen. Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller herfra.🤩

Respuesta de Fumot Bars
Endnu engang hurtig levering, produkt er som det skal være, se bort fra de negative.

Respuesta de Fumot Bars
Hurtig levering og god puffbars giver 5 stjerner, forhold til de svindler der alle sammen har 1 anmeldelse og giver 1 stjerne.

Respuesta de Fumot Bars
God og hurtig ekspedition/levering.
Fik det jeg bestilte og forventede. Fik min pakke efter 2 dage. Jeg vil helt sikkert købe hos dem igen.

Respuesta de Fumot Bars
My order was processed quickly, and the tracking updates were clear. The parcel arrived securely packed with no damage. I appreciated the discreet presentation and the helpful response when I asked customer support about delivery timing before placing my order.

Respuesta de Fumot Bars
Den smager bogstaveligt talt af brændt græs. Jeg er ligeglad med, hvor billig den var – ventetiden og smagen er det ikke værd.

Respuesta de Fumot Bars
Jeg må indrømme at jeg var skeptisk i starten mht. at købe fra en ny side. Men den oplevelse jeg havde med det hele har været helt igennem positiv! Både webshoppen men også de mails jeg har skrevet frem og tilbage med kundeservice har været helt i top!
De havde desværre sendt en forkert smag men eftersendte nye med den rigtige smag uden beregning eller forsinkelse!
Jeg vender helt sikkert tilbage!
Jeg vil til sidst takke “Thor” fra kundeservice for at være tålmodig og kompetent i sine svar.

Respuesta de Fumot Bars
Den sad fast i behandlingen i to uger og dukkede så op med en bøjet Type-C-port. Kan ikke engang oplade den.

Respuesta de Fumot Bars
Det er min første gang at bestille her, og jeg må sige virkelig en hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med mine varer. Jeg anbefaler denne hjemmeside! Jeg handler helt sikkert der igen. Tak!❤️

Respuesta de Fumot Bars
Jeg ventede en hel måned, bare for at kundeservicen skulle ignorere min e-mail om det døde batteri. Den værste butik nogensinde.

Respuesta de Fumot Bars
Jeg er ret sikker på, at det her er billige kopier. Den er meget lettere end de ægte, og smagen forsvinder efter omkring ti sug.

Respuesta de Fumot Bars
Boost-tilstanden ødelagde enheden fuldstændigt efter to sug. Nu blinker den bare rødt og lugter af røg.

Super god og hurtig kom efter en dag vil bestille igen 10 ud af 10

Respuesta de Fumot Bars
Det tog 3 uger at ankomme, og skærmen med sug-tælleren glitcher hele tiden og blinker med 00 % væske tilbage. Er den helt ny??

Respuesta de Fumot Bars
Hvorfor sprøjter den varm væske ind i munden på det første sug?? Nul stjerner.

Respuesta de Fumot Bars
Det tog så lang tid at få den her, at jeg bogstaveligt talt holdt op med at dampe, lol. Åbnede den alligevel, og den tænder ikke engang, så det er vel et tegn.

Respuesta de Fumot Bars
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.