Jeg kan se, at firmaet har fået utrolig mange dårlige anmeldelser på trustpilot, som IKKE passer. Jeg har fået leveret pakke fra dem ca 4-5 gange. Altid mellem 2-3 dags leveringstid. God sugeevne,... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig levering, god service, og gode produkter til en ok priser. Jeg bestilte og modtag mine varer dagen efter, god fik jeg også en forkert varer, men de var hurtige til at sende mig den rigti... Ver más
Mit sporingslink stod på »label created« i 3 uger i træk, og så dukkede det op med halvdelen af batteriet allerede opbrugt. Et totalt elendigt websted.
La empresa ha respondido
Jeg må indrømme at jeg var skeptisk i starten mht. at købe fra en ny side. Men den oplevelse jeg havde med det hele har været helt igennem positiv! Både webshoppen men også de mails jeg har skrevet... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 70% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hej nu har jeg købt noget herinde og det er tre dage siden jeg har ikke hørt noget fra det og jeg har sendt en mail til dem og de vender ikke tilbage så jeg tror det er en skam det hele så jeg har mistet 801 eller andet 😡😡
Fantastisk udvalg, gode priser og lynhurtig levering!
Jeg var lidt nervøs for om hjemmesiden var legit, men det er den! Smed en stor ordre og 2 dage senere kom min pakke, uden fejl :D Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller derfra igen!
første gang jeg køber fra dem og er virkelig super glad for den hurtig levering.. og bestemt ikke sidste gang jeg køber der.. får dem normal fra dubai med det er godt nok bleven alt andet end billig.. da mine venner så dem jeg fik denne gang fik de linket så kan kun håbe de prøver jer i stedet så er super glad for jeres side
Bestilte 3 Razz bar men kom med forkert smag:-(har skrevet til dem men intet hørt
Så god service og er tilgængelige og svarer 👌
Meget hurtig levering og god service da jeg reklamerede for en af vapes hvor batteriet i nul selvom den viste fuld opladet
Skrev dertil og de lovede at sende mig en ny
Venter på at modtage den
Vil bestille ikke
Jeg har bestilt 1, der aldrig kom. Så sagde, at den NU var på vej, men den er stadig ikke kommet.
Nu har jeg bestilt nyt hævekort, da jeg ikke har tillid til, at det er en ægte hjemmeside
Nem bestilling og hurtig levering, bestemt ikke sidste gang at jeg handler der.
It was very fast and easy. I like product and enjoit it.
I will buy it for sure next time:)
Razz bar er et godt produkt til at begynde at stoppe med at ryge rigtige cigaretter
At jeg fik det jeg købte ved jer. Men de første to fra den æske hondte ikke de 30,000 sug. Det er ikke okay.
Men kunne ikke sende en lader med til produktet bare et forslag?