Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har afprøvet to produkter: Fruity Iso whey (blåbær og passionsfrugt) og Whey 100 proteinpulver (chocolate, vanilla, ice coffee). Det første er nemt at røre ud, men jeg bryder mig ikke om smagen (... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Functional Nutrition. Super effektivt firma. Du klikker ind på dine ordre, betaler og vælger hvor du vil have leveret din ordre. GLS aflever inden for 2 dage og så er det blot at få hentet papkasse... Ver más

Información sobre la empresa

1. Productos de alimentos
  2. Servicio de fitness y nutrición
  3. Fabricante de alimentos

Escrito por la empresa

Functional Nutrition sælges ikke længere online på functionalnutrition.dk Du kan i stedet købe produkterne i et af PureGyms mange centre i Danmark.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker produkterne og leveringen er…

Elsker produkterne og leveringen er lynhurtig! De protein bar har virkelig gjort meget godt for min krop og smager fantastisk! Har brugt protein drikken ved operation og kun holde en sund vægt. Nu nydes de efter løb.
Jeg kan normalt ikke lide energi drikke eller protein og får normalt hovedpine, det gør jeg ikke her - så fedt!!

31 de enero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kvalitet af protein pulver

Jeg har altid købt mit protein pulver igennem Functional Nutrition, og jeg er ALDRIG blevet skuffet! Altid hurtig levering, ofte en lille gave med i pakken og top kvalitet. I december prøvede vi varianten med smag af jordbær og vanilje - et stort hit hos min teen, og eminent i koldskål. Nu har jeg lige fået varianten rich chocolate ind ad døren, og jeg kan kun sige WAUW! Hvor ville jeg ønske, den blev fast inventar! Cremet, dyb chokolade smag - næsten som en varm chokolade med fløde på en kold vinterdag. Generelt herfra en stor cadeau til firmaet både for produkter, levering og kvalitet.

30 de enero de 2021
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode danske produkter og hurtig…

Gode danske produkter og hurtig levering!. Jeg er laktoseintolerant, og deres laktosefri shakes er bare fantastiske, det er også et plus at morgen-shaken fåes i både en 250 + 500 ml!!

25 de enero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg afventer stadig at få pengene retur…

Jeg afventer stadig at få pengene retur efter et fejlkøb af B&O høretelefoner for 1 måned siden. Og mine tre henvendelser omkring min retur svarer de ikke på. Positivt at jeg fik varen hurtigt leveret. Jeg troede høretelefonerne var den nyeste model ud fra deres tilbud set via fitness world. Men de havde opgivet førprisen på B&Os nyeste model. Men produktet var en gammel model. Meget misvisende...

22 de enero de 2021
Opinión espontánea

kvalitet og kvalitet

super hurtig levering, rigtig gode produkter vi bruger hele familien... både til morgenmad, træning og... nå ja mere træning. beskrivelser er rigtig gode i forhold til hvad menig mand får ud af det ene og det andet produkt

20 de enero de 2021

Meget god service

Meget god service. Og tak for den ekstra gave :) kan klart anbefales. Jeres ISO protein er virkelig i verdensklasse. Resultater kan ses, og smagsvarianterne er virkelig gode.

9 de enero de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Produktet er godt men bestilling af…

Produktet er godt men bestilling af mere end 1 pose proteinpulver er ikke muligt. Jeg gav op.

3 de enero de 2021
Logotipo de Functional Nutrition

Respuesta de Functional Nutrition

Hej Jan,

Tak for dit køb :)

Jeg vil gerne høre mere omkring, hvad du mener med, at det ikke var muligt at købe mere end 1 pose proteinpulver?
Jeg kan umiddelbart se, at du fik købt mere end én pose med i din ordre :)

På forhånd tak - og ha' en god dag!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.