Finaste grejen, absolut bästa service! Man kan köpa helt unika pannband till en jättefin pris och allt skickas snabbt. Jag har köpt från denna hemsida många gånger nu och jag har aldrig upplevt proble... Ver más
Otroligt bra kundbemötande, trevlig och man får sakerna snabbt o säkert. Bra kvalité och passform. Om något mot förmodan skulle gå sönder så är Jennie behjälplig och försöker lösa.
Snygga egendesignade pannband, bra grundfoder och mineralfoder till hästar i alla åldrar och kondition. Snabba leveranser och bra kvalité på samtliga produkter i sortimentet.
Escrito por la empresa
Handgjord hästutrustning som pannband med bling och nosgrimmor samt webbshop med utvalda produkter, tillbehör & foder till häst. May the bling be with you! (tidigare Design by Furion)
Vassängsgatan 8, 66440, Slottsbron, Suecia
- 0738321961
- info@furioneq.se
- furioneq.se
Alltid bra kundservice och snabb…
Alltid bra kundservice och snabb leverans☺️ Väldigt bra kvalité på alla produkter jag köpt
Supersnabb leverans och riktigt fin…
Supersnabb leverans och riktigt fin kvalité på produkterna
Kalasbra service som vanligt ❤️
Mycket trevlig service ❤️
Snygga egendesignade pannband
Snabba leveranser och bra kvalité på samtliga produkter i sortimentet.
Alltid snabb service
Alltid snabb service, trevligt bemötande och bra kvalité på produkter.
Supertrevlig och tillmötesgående
Supertrevlig och tillmötesgående. Massor en stjärnor!
Magiskt pannband
Special beställde ett pannband och det överträffade allt. Så fint och inga synliga band eller så. Jätte nöjd och kommer absolut handla fler gånger.
Världens snabbaste och bästa leverans!
Världens snabbaste och bästa leverans!! Svarar direkt vid beställning. Bara plus!!
Super bra service och snabb leverans 👌🏼🤩
Superbra service
Jag har handlat flera gånger på tävling och på nätet. Båda är lika bra. Bra service och information. När jag beställde och hade lite bråttom med att få varan så fick jag svar samma dag och leverans i god tid. Supernöjd!
Más información sobre otros tipos de reseñas.