Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een top ervaring met Furnio! We zochten een kwalitatief hoogwaardige kast op maat voor boeken en een grote cd collectie. De cd’s wilden we achter deurtjes en de boeken in een klassieke opstelling. Mat... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben bij Furnio vier maatwerkkasten laten maken en zijn ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste moment voelden wij ons gehoord. Er werd aandachtig geluisterd naar onze we... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lang gezocht naar een geschikte kast die naar eigen inzicht was in te delen. Via internet terechtgekomen bij Furnio.nl. Afspraak gemaakt waarin ruim aandacht voor onze wensen en goede adviezen. K... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onwijs tevreden met onze wandkast en zwevend tv-meubel van Furnio! We wilden graag een tv-meubel op maat en beide kasten in dezelfde kleur als onze keuken. Communicatie ging vlot en snel. Zelfs via vi... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de armarios
  2. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Furnio.nl realiseert maatwerk kasten geheel naar jouw stijl en wensen. 100% ontwerpvrijheid, levering vanaf 10 werkdagen en persoonlijk contact vormen de basis van ons bedrijf. Opzoek naar een (maatwerk)kast? Kom met ons in contact of bezoek onze website op www.furnio.nl.

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Garderobekast op maat

We hebben een eigen maatwerk garderobekast voor de hal laten maken. Furnio heeft goed meegedacht over de indeling.
Keurig gemonteerd door de eigen monteurs.
De levering duurde wel langer dan van te voren was gezegd.

24 de octubre de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Bedankt voor het vertrouwen en deze fijne terugkoppeling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn echt super goed geholpen

We zijn echt super goed geholpen met het ontwerpen van de kast. Alles klopte uiteindelijk precies zoals we wilden 👌

20 de octubre de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Mooi om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Perfect passende kast

Van begin tot eind een goede samenwerking gehad met dit bedrijf. Gezamenlijk een kast ontworpen die paste bij het bestaande interieur die we al hadden staan. Levering was snel en het geleverde werk is perfect gedaan. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen

10 de octubre de 2025

Goede begeleiding!

Goede begeleiding van ontwerp tot plaatsing. Wij hebben onze kast volledig online ontworpen met hulp van Furnio. Ondanks dat we niet in de buurt wonen, werd er heel professioneel meegedacht. De afspraken waren helder en de levering en montage verliepen volgens planning. Super tevreden met het eindresultaat!

17 de octubre de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Mooi om te horen dat alles goed is verlopen!

Kast van kwaliteit!

We hebben voor Furnio gekozen omdat het een voor ons lokale onderneming is en we konden nergens anders de kast vinden die we in ons hoofd hadden. Bij Furnio wel! Nout dacht goed met ons mee, heeft een ontwerp gemaakt zoals we het voor ons zagen en voila: een prachtige wandkast op maat! Contact verloopt vlot, ze reageren snel en ze bieden een fijne service. Aanrader!

25 de septiembre de 2025

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vorige week zijn door Furnio onze 2…

Vorige week zijn door Furnio onze 2 zwevende tv-kasten en een boekenkast geplaatst en we zijn er erg tevreden mee. We hebben de planken van de boekenkast iets dikker laten maken, dit geeft een stoerdere uitstraling. Deze planken waren niet op voorraad en moesten besteld worden, daardoor heeft de levering wel langer geduurd, maar het was het wachten waard. Bram, Nout, Job en Lorenzo hartelijk bedankt !

1 de octubre de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Super om te lezen dat je tevreden bent, daar doen we het voor!

Prachtige alles in 1 wandkast

Wij waren opzoek naar een niet standaard wandkast. Gingen van een 2 ondereenkap woning naar een appartement, we moesten dus opbergruimte en een werkplekje creëeren en de tv moest er ook nog in. Heb contact gehad met Noud en mijn schets van de kast laten zien. Daarna zijn wij naar Furnio gegaan en hebben daar de puntjes op de i gezet. 5 weken later kwamen ze de kast al in elkaar zetten door 2 gezellige vakkundige jonge mannen. Wij zijn heel erg blij met de kast en krijg ook veel complimenten.

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Bedankt voor deze mooie feedback!

Top!

Onlangs een tv-meubel en wandkast besteld bij Furnio. We zijn er erg blij mee en krijgen er veel complimenten over. Bram en Nout denken mee en geven duidelijk advies, top jongens.

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Geweldig om te horen dat jullie tevreden zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tevreden met deze kast

Super tevreden met deze kast! Kwaliteit is top levering ook erg snel. Daarnaast vond ik het contact erg goed! Geven goed advies en ondersteuning.

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Mooi om te horen dat alles naar wens is verlopen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een ontzettend fijn bedrijf

Wat een ontzettend fijn bedrijf. Goed naar onze wensen geluisterd. En precies de perfecte kast op maat en kleur gemaakt, zoals we hem graag wilde. En ook nog snel geleverd! Wij zijn ontzettend blij!

27 de agosto de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het resultaat!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nog elke dag blij met onze wasmachine- drogerombouw

We zijn nog elke dag blij met onze op maat gemaakte wasmachine- en drogerombouw.
Er werd goed meegedacht met ontwerp. De communicatie verliep prettig en we hebben meerdere tekeningen ontvangen en niets was te veel wanneer we om aanpassingen vroegen.
De kast werd snel en vakkundig gemonteerd.

20 de febrero de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn ontzettend blij met onze…

We zijn ontzettend blij met onze maatwerk kast van Furnio.nl. Vanaf het eerste contact werd er goed geluisterd naar onze wensen en professioneel meegedacht in het ontwerp. Het proces verliep duidelijk en prettig, met veel keuze in materialen en afwerkingen. Het uiteindelijke meubel is vakkundig geplaatst, straalt kwaliteit uit en past perfect in ons interieur. Furnio combineert vakmanschap met persoonlijke service en dat merk je in alles. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kast die écht past.

20 de agosto de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Wat een mooie review, dank daarvoor!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn erg blij met onze maatwerk kast…

We zijn erg blij met onze maatwerk kast van Furnio.nl. Er werd goed meegedacht en de communicatie was duidelijk. De kast is vakkundig geplaatst en past perfect in ons interieur. Echt een aanrader!

18 de agosto de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Super om te lezen dat je tevreden bent, daar doen we het voor!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Was op zoek naar een custom kast omdat…

Was op zoek naar een custom kast omdat standaard kasten niet voldeden aan mijn wensen. Vanaf het eerste contact heb ik Furnio als prettig ervaren. Ik raad ze zeker aan

4 de agosto de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de kast precies aansluit bij je wensen. Veel plezier ermee en je bent altijd welkom bij eventuele vragen!

Prachtige kast

Prachtige kast. En keurig gemonteerd.
Erg blij met het eindresultaat en de fijne communicatie.

25 de julio de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent met de kast en de communicatie. Nogmaals heel veel plezier ermee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Furnio zou ik zeker aanbevelen

Furnio zou ik zeker aanbevelen. De kast is helemaal naar onze smaak ontworpen. Ze hebben keuze uit veel kleuren. Er werd ook goed meegedacht over de kwaliteit en sterkte van het ontwerp. Uiteindelijk hebben we niet alleen een kast op maat, maar ook een tv meubel en bijpassend bureaublad gekocht.

23 de julio de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Wat mooi om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de kasten en meubels. Heel veel plezier ermee en jullie zijn altijd welkom bij vragen!

Mooie wandkast, goede service

Ik heb onlangs een wandkast besteld bij Furnio en ben erg tevreden. De kwaliteit is boven verwachting: goed materiaal, mooie afwerking en precies zoals op de foto. De communicatie was prettig, snel en behulpzaam. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!

23 de julio de 2025

Respuesta de Furnio.nl

Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de nieuwe kast.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.