Muligvis snyd?
Tror det er svindel. vis man tilgår hjemmesiden enten via facebook eller skriver hjemmesiden ned har den ingen aktiv hjemmeside. Så enten findes det ikke ellers er det svindel på facebook.
Hos Furnishment finder du et stort udvalg af møbler til dit hjem. Med mere end +500 produkter finder du alt fra Lænestole og Sofaborde til Spisebordsstole og Barstole. Leder du efter møbler til kontor? Vi har skriveborde og kontorstole til din arbejdsplads eller hjemmekontor. Shop møbler og indretning online i dag.
Åkjærsvej 36B, 8752, Østbirk, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Syner hurtig levering. Tak for god service! 🤩
Jeg har været meget begejstret over Furnishmet. Flotte møbler til gode priser. Det er blevet mit nye go to for alt jeg skal bruge til hjemmet. :-D

Respuesta de Furnishment
Totalt lækre møbler som lever op til alle forventningerne. Skal helt klart have flere produkter fra Furnishment i femtiden, samt virkelig god kundeservice!

Hurtig kundeservice. Tak for en fin behandling af jer 😁

Respuesta de Furnishment
Top kvalitets produkter til pengene. Jeg bestilte et spisebord og nogle stole. Efter blot 3 dage, så ankom mine varer. Super hurtig levering og top kvalitets produkter. Kan klart anbefales :-)

Respuesta de Furnishment
Jeg fik min ordre for et par dagen siden og alt gik som det skulle. Jeg er mere end glad for oplevelsen :)

Respuesta de Furnishment
Er evig taknemmelig for at jeg blev introduceret til Furnishment. Nogle utrolige flotte og kvalitetsmæssige møbler, som pynter rigtig godt i min lejlighed. Ikke nok med at de er pæne, så holder de også enormt godt! Servicen og processen hele vejen igennem er der ikke en finger at sætte på! Vender helt sikkert tilbage 😁

Respuesta de Furnishment
Flot design og virkelig behagelige spisestole jeg har fået mig :) Bonus at der var hurtig levering!

Respuesta de Furnishment
Købte hos Furnishment for et par dage siden og må sige at deres produkter er i top kvalitet, samtidig med at deres kundeservice mindst er lige så god! Kan kun anbefale dem til andre 😊

Respuesta de Furnishment
God service, god kvalitet og gode produkter, hvad kan man mere bede om?
Top anmeldelse herfra, kan klart anbefales:)

Respuesta de Furnishment
Helt perfekte produkter og service!
Ikke sidste gang jeg handler her!

Respuesta de Furnishment
Super god hjemmeside, lækre produkter og god service. Kommer uden tvivl til købe her igen!

Respuesta de Furnishment
Super lækre produkter og dejlig fleksibel levering. Kan godt anbefales!