Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Hos Furnishment finder du et stort udvalg af møbler til dit hjem. Med mere end +500 produkter finder du alt fra Lænestole og Sofaborde til Spisebordsstole og Barstole. Leder du efter møbler til kontor? Vi har skriveborde og kontorstole til din arbejdsplads eller hjemmekontor. Shop møbler og indretning online i dag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,7

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Muligvis snyd?

Tror det er svindel. vis man tilgår hjemmesiden enten via facebook eller skriver hjemmesiden ned har den ingen aktiv hjemmeside. Så enten findes det ikke ellers er det svindel på facebook.

18 de junio de 2024

Fantastisk butik

Jeg har været meget begejstret over Furnishmet. Flotte møbler til gode priser. Det er blevet mit nye go to for alt jeg skal bruge til hjemmet. :-D

23 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Hej Nikolaus, mange tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du har valgt Furnishment som dit nye "go to" til hjemmet 🙏

Meget tilfreds!

Totalt lækre møbler som lever op til alle forventningerne. Skal helt klart have flere produkter fra Furnishment i femtiden, samt virkelig god kundeservice!

21 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Hej Marie, tusind tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på at du kunne tænke dig at handle hos os igen 😊

Hurtig kundeservice

Hurtig kundeservice. Tak for en fin behandling af jer 😁

15 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Hej Lykke, mange tak for at du sætter pris på vores kundeservice, det er noget vi sætter stort fokus på hos Furnishment. Tak fordi at du skrev en anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top kvalitets produkter til pengene

Top kvalitets produkter til pengene. Jeg bestilte et spisebord og nogle stole. Efter blot 3 dage, så ankom mine varer. Super hurtig levering og top kvalitets produkter. Kan klart anbefales :-)

15 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Hej Philip, vi er meget glade for at leveringen var vellykket og kvaliteten var i top. Det er noget vi går rigtig meget op i hos Furnishment. Din bemærkning er værdsat!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik min ordre for et par dagen…

Jeg fik min ordre for et par dagen siden og alt gik som det skulle. Jeg er mere end glad for oplevelsen :)

17 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Hej Johannes, tusind tak for at du ville bruge tiden på at skrive en anmeldelse efter din gode oplevelse hos os. Det sætter vi stor pris på!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er evig taknemmelig for at jeg blev…

Er evig taknemmelig for at jeg blev introduceret til Furnishment. Nogle utrolige flotte og kvalitetsmæssige møbler, som pynter rigtig godt i min lejlighed. Ikke nok med at de er pæne, så holder de også enormt godt! Servicen og processen hele vejen igennem er der ikke en finger at sætte på! Vender helt sikkert tilbage 😁

20 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Hej Daniel, vi er i teamet rigtig glade for din anmeldelse og sætter meget stor pris på, at du kan lide kvaliteten af vores møbler. Mange tak for at tage dig tiden til at dele denne nyhed med vores kunder!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Flot design

Flot design og virkelig behagelige spisestole jeg har fået mig :) Bonus at der var hurtig levering!

16 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Hej Lucas, tusind tak for at rose vores spisestole og at leveringen gik ubeklageligt. Vi sætter stor pris på din anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte hos Furnishment for et par dage…

Købte hos Furnishment for et par dage siden og må sige at deres produkter er i top kvalitet, samtidig med at deres kundeservice mindst er lige så god! Kan kun anbefale dem til andre 😊

14 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Hej Martin, tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter og ikke mindst vores kundeservice! Det er noget vi bestemt ikke går på kompromis med hos Furnishment.

Top anmeldelse

God service, god kvalitet og gode produkter, hvad kan man mere bede om?
Top anmeldelse herfra, kan klart anbefales:)

7 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Hej Rasmus, top fed anmeldelse du kommer med her. Vi er meget glade for at du kan lide kvaliteten af vores produkter og ikke mindst vores service. Mange tak for din anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt perfekte produkter og service!

Helt perfekte produkter og service!
Ikke sidste gang jeg handler her!

20 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på at du kan lide vores produkter og servicen var helt i orden! Mange tak for din anmeldelse.

Super god hjemmeside

Super god hjemmeside, lækre produkter og god service. Kommer uden tvivl til købe her igen!

14 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Tusind tak for at komplimentere vores hjemmeside. Det er vi meget glad for at du synes! Vores kundeservice sætter også stor pris på din bemærkning. Mange tak for din anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækre produkter og dejlig…

Super lækre produkter og dejlig fleksibel levering. Kan godt anbefales!

9 de marzo de 2023

Respuesta de Furnishment

Vi sætter stor pris på at du kan lide vores produkter og at leveringen gik ubehageligt. Mange tak for din anmeldelse!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.