Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter laaang tids overvejelse valgte jeg at investere i en ordentlig snusemåtte. Den er virkelig alle pengene værd. ("DogLemi Aktivitetslegetøj til Hund - snusetæppe med indbygget slikkemåtte") H... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste kundeservice!! Hurtig levering! Jeg havde bestilt fåret Fie hundelegetøj, men havde fået en skorpion i stedet for. Skrev til dem at jeg ønskede at bytte, så jeg fik den rigtige. De svare... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Med en hvalp, som er helt vild med bamser er Furryfriends helt klart en anbefaling værdig. De har et virkelig godt udvalg i forskellige størrelser og materialer 🧸 Derudover er deres lys halsbånd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

FurryFriends har rigtig gode produkter. Jeg købte en snusemåtte med mange gemmesteder til godbidder. Min hund er vild med den! Købte samtidig en smart hundehule i form af en kasse med rundt indgangs... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros para mascotas
  2. Tienda de alimentos para animales
  3. Tienda de animales

Escrito por la empresa

FurryFriends er Danmarks nye kæledyrsunivers, hvor alle vores firbenede og pelsede venner er i fokus! Vi har på vores webshop et nøje udvalgt sortiment, herunder produkter som vi selv har udviklet, som f.eks. vores populære LED-serie. Vi brænder for at levere ikke kun de bedste produkter, men også den bedste kundeservice. FurryFriends.dk - Fordi vi elsker dyr!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet til prisen

Min hund - en lille hund, blanding mellem en shitzu og malteser - var under 20 minutter om at flå sin hummer til 179 kr i småstykker, så den ikke længere kan bruges til formålet. Ræven fik også en tur og blev tømt for indmad og bidt i stykker. Køber for eftertiden tøjdyr i Ikea til en brøkdel af prisen

25 de julio de 2023
Logotipo de FurryFriends.dk

Respuesta de FurryFriends.dk

Hej Annelise,

Vi er naturligvis kede af at høre, at din hund har ødelagt sine bamser. Vi anbefaler altid at holde sin hund under opsyn så man kan fjerne bamsen såfremt ens hund går igang med at splitte dem ad (særligt hvis den har tendens til at splitte tøjdyr og bamser ad) og vi anbefaler desuden at aktivitetslegetøj som hummeren benyttes under opsyn af ejer, for derved at kunne gribe ind hvis legen bliver for vild eller ens hund bliver for ivrig efter at finde godbidderne :-)

Bamser er som oftest lavet af blødt materiale, som de fleste hunde med deres skarpe tænder desværre nemt vil kunne ødelægge dersom de har tendens til at splitte bamser ad. Til hunde der har en tendens til at splitte sine bamser ad anbefaler vi derfor altid at investere i tough toys eller serier der har ekstra forstærkede syninger og lignende, som f.eks. legetøj fra KONG eller Xtreme Seamz serien fra Outward Hound, som netop er skabt til at være ekstra holdbar :-)

Den bedste kundeservice!!

Den bedste kundeservice!!
Hurtig levering!
Skrev til dem at jeg ønskede at bytte, så jeg fik den rigtige. De svarede lynhurtigt og beklagede og sendte straks den rigtige og sagde jeg selvfølgelig bare kunne beholde den anden. I den nye pakke lå desuden godbidder til min hund.

30 de junio de 2023

Fin service!

Hurtigt levering! Den første pakke var gået i stykker men de sendte meget hurtigt en erstatning. Kan varmt anbefales.

1 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fede produkter fra FurryFriends!

Virkelig fede og brugbare produkter fra FurryFriends! Min hund Milo modtog et LED-halsbånd, en tandrensende bold samt forskelligt aktivitetslegetøj, som han stadig ikke kan lade ligge!

Han elsker at snuse, hvor aktivitetslegetøjet i den grad er brugbart, og så får han lige renset tænderne med bolden efter. LED-halsbåndet er virkelig essentielt når mørket falder på - kan varmt anbefales!

1 de mayo de 2023

5 stjerner, hvad ellers? ✨

Selvfølgelig skal furryfriends have 5 stjerner. ⭐

• Hjemmesiden er on point.
• Kvaliteten af varene er fantastisk.
• Et stort udvalg af aktivitetslegetøj og hvad vores firbenede venner ellers har brug for.
• Leveringstiden er minimal.
• Servicen er verdensklasse.

Om jeg handler der igen - Ja, selvfølgelig.

4 de mayo de 2023

Super god service!

Super god service!
Jeg fik min pakke indenfor et par dage og indholdet levede bestemt op til mine forventninger.
Det er fedt at FurryFriends har noget helt anderledes aktivitetslegetøj til hunde, end så mange andre butikker 😊

15 de mayo de 2023

5 stjerner ⭐️

Hurtig levering, nem & brugervenlig webshop og produkter af høj kvalitet. Min lille gravhund blev i hvert fald glad - Her handler jeg gerne igen.

7 de mayo de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.