Måtte rykke for status på levering efter en uge. Fik en historie om de havde forsinkelser osv. varen stod forsat som “på lager” på deres side. Da jeg endeligt modtog varen, så ankom den uden manual... Ver más
Helt vildt god service Jeg fik ikke min pakke fra dao pga en misforståelse Jeg tog fat i futureride dem jeg købte gashåndtaget fra De var villige til at sende en nye helt gratis Kan 100 anbefale... Ver más
Tingene kom i fin stand og der var ingen problemer med afsendelse af pakken, Desuden virkede tingene som det skulle.
Jeg havde brug for hjælp angående en af mine surron throttles. (Anbefaler) Han var mega sød og hjælpsom, og hjalp hurtigt med at svare på mine spørgsmål og vejlede mig.
Suele responder en menos de 24 horas
La gente también ha visto
Varen kom inden for 2 dage meget…
Varen kom inden for 2 dage meget hurtigt den virker perfekt ville køber der igen
Meget god handel
Meget god handel. Det tog maks 10 minutter og var meget sød.
Han er rigtig god til det han laver han har helt styr på det 🤩
Mega mega god service 🤩
Perfekt service
Perfekt service. Mega fedt at de kørte en time væk for at installere det på min cykel
Kan anbefale her fra
Han svare altid tilbage hurtigt og er venlig. gashåndtaget er perfect, og virker som det skal. kan 100% anbefale at købe her fra.
🐐