La empresa ha respondido
Lång leveranstid. Mycket knep och knåp att få den att överhuvudtaget sitta på plats,lysdiodskenan sitter inte fast sugkopparna lossnar från skylten,men annars fint sken.
La empresa ha respondido
I förväg skulle jag vilja ge fynd24 ett positivt betyg för den vänliga kundkontaktbehandling jag fick. Även om beställningen ännu inte har levererats litar jag på att det kommer att vara okej. Lever... Ver más
När väl paketet kom efter flera veckors orolig väntan eftersom det var en efterlängtad julklapp till vårt yngsta barnbarn var det dagen före julafton. I köpte en reservjulklapp ifall den inte sku... Ver más
La empresa ha respondido
Fynd24.se drivs av företaget Fynd24 AB med huvudsäte i Malmö. Vårt sortiment består av allt från kända leksaksvaror till slitstarka fritidsartiklar. Vår mål är att du som kund ska spara pengar och samtidigt handla smart och billigt. Vi letar ständigt världen över för att kunna erbjuda de senaste innovationerna från företag och privatpersoner. När vi planerar våra inköp så går vi efter mottot; "spara tid, spara pengar och ha roligt"! Vår hemsida är byggd med SSL säkerhet med hjälp av vår webbsida leverantör quickbutik.se och du känna dig säker när du betalar genom vårt online butik då vi aldrig säljer vidare din information eller använder det för annat än leverera din beställning. Har du tips på hur vi kan förbättra vår hemsida eller vårt sortiment, tveka då inte att kontakta oss på info@fynd24.se. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattesedel Organisationsnummer: 559418-7980
Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Lång leveranstid.

Respuesta de fynd24.se
Köpte billiga ssd diskar som hade virus som fejkade storleken och installerade en trojan på min dator så jag fick lov att formatera om och ominstallera den dessutom spred den sig till min andra USB disk 😡 De ssd diskarna ligger i papperskorgen nu.
Hej, jag har svarat direkt till fynd24’s support mail då jag inte kunde lägga till hela förklaringen här.
/Torbjörn

Respuesta de fynd24.se
Fruktansvärd service. Beställde en födelsedagspresent några veckor innan födelsedagen och fick den först 6 veckor efter födelsedagen. USB minne, som inte fungerade.

Respuesta de fynd24.se
Beställde en SSD Disk på 4 TB den 30 oktober för 349kr och som inte fungerade 🤨 och som jag returnerat en vecka senare utan någon reaktion från er ! Det innebär att jag aldrig mer ska göra någon mer beställning hos er. 😠
Per Granlund, Sturegatan 24 B, 70214 Örebro

Respuesta de fynd24.se
Hej jag skulle vilja få en Refund liksom avsluta det jag köpt och få mina pengar men när jag skulle skriva det så kom inte medels det fram så var gärna snäll och svara på det här

Respuesta de fynd24.se
Jag beställde och betalade för en SSD på 2 TB (bekräftat i mail från Fynd24 den 3 september). När leveransen anlände fick jag en SSD på 1 TB. Jag försökte då kontakta företaget via en mailadress, men meddelandet verkade inte gå fram.

Respuesta de fynd24.se
Kass produkt med kass leveranstid samt kassa krav för retur - KASST!

Respuesta de fynd24.se
Det tar tid innan man får sina prylar så man har ju nästa glömt vad man har beställt. Men det blir en à ha upplevelse när de dyker upp. Funkar bra och kommer till användning

Respuesta de fynd24.se
Bought two 4TB external ssd drives, both are useless!. cheap materials, sometimes they work, sometimes they don't. Package arrived from Aliexpress !!, HUGE SCAM of a company

Respuesta de fynd24.se
Fick inte det som utlovats på hemsidan, stod att leksaken skulle komma i originalkartong. När jag kontaktade säljaren sa de att det står i annonsen att leksaken inte skulle komma med kartongen, detta stämde dock inte utan de ändrade i annonsen först efter att jag hade haft kontakt med de flera gånger. Dessutom är de dryga, otrevliga och otydliga i sina svar när man mailar de.

Respuesta de fynd24.se
From the moment I walked through the door, I was greeted by a vibrant atmosphere filled with quirky decor and an array of fascinating products. The layout of the store is meticulously organized, making it easy to browse through the various sections. Each aisle felt like a new adventure, with everything from hilarious gag gifts to mind-bending puzzles. I was particularly impressed by the selection of retro toys that took me back to my childhood. The staff was incredibly friendly and knowledgeable, always ready to help me find exactly what I was looking for. I left with a handful of unique gifts that I can't wait to give to my fiends and family.

Respuesta de fynd24.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.