Har benyttet mig af Fysio North to gange nu - Super god oplevelse. Vi planlægger et forløb i samarbejde, så det er tilpasset hverdagen. Vores fokus var at komme stærkt tilbage og kunne have det sjovt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Efter nyt korsbånd startede jeg i genoptræning ved Fysio North. Jeg landede en god fysioterapeut der lyttede til de mål jeg havde mig. - bl.a. tilbage og spille håndbold. Med den rette træning, kan... Ver más
Jeg benyttede mig af Martin, ifbm. Et håndledsbrud. Martin var lynhurtig til at få mig "back on track", og her få måneder efter, mærker jeg intet til mit gamle brud, og træner som jeg gjorde før. Vil... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Fysio North bliver du mødt af erfarne fysioterapeuter i Aalborg. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du har brug for hjælp til at komme af med en skade, du har brug for personlig træning i forbindelse med et vægttab, eller du har brug for hjælp i forbindelse med genoptræning efter en operation eller andet.
Información de contacto
Hjulmagervej 11-13, 9000, Aalborg, Dinamarca
- kontakt@fysionorth.dk
- fysionorth.dk
Super oplevelse og kanon behandling
Jeg har været i forløb hos Martin med hensyn til en dårlig skulder.
Det har været en super god oplevelse at være ved Martin. Hans ekspertise indenfor bl.a. styrketræning har virkelig været guld værd. Hans måde at guide en gennem forløbet og sikre at man har alle de værktøjer man har brug for er også bare kanon.
Jeg kan ikke andet end at anbefale
Fysio North
Kanon oplevelse
Jeg havde et godt forløb hos Martin i forbindelse med en skulderskade. Hans ekspertise inden for styrketræning gjorde en afgørende forskel, og jeg er fuldstændig tilfreds med behandlingen. Professionalisme og viden mødte mine forventninger, og jeg kan varmt anbefale Fysio North.
Ærlig og kompetent behandling
Ærlig og kompetent behandling. Kan klart anbefales, hvis man vil have holdbare løsninger. Gør en dyd ud af at oplyse i stedet for kun at behandle.
Professionelle
Blev anvist til Fys og kontakter Fysio North.
Rigtig god og opmærksom på hvem jeg er og havde problemer med.
Gode råd og vejledning.
Fantastisk oplevelse med genoptræning!
Jeg modtog en helt fantastisk god og kompetent hjælp til genoptræning af mit knæ. Samtidig er der en meget behagelig atmosfære og der bliver lytte til ens egne ønsker og behov omkring træningen. Kommer helt sikkert igen når næste skade indtræffer ;-)
Det en rigtig godt sted til en…
Det en rigtig godt sted til en genoptræning. Jeg har været så glad og tilfreds at være her. De er venlig, tålmodighed og god til at kommunikere. Efter 1 år har brækket ankel jeg er så glad for at være hos fysio North 👍👍👍👍
Knæskade forløb
Har været i forløb hos Martin et par måneder med en revne i menisken og andre småting, Mit knæ er fuldt funktionelt igen, og meget tæt på at være tilbage hvor det var før skaden! Martin gør det meget enkelt, overskueligt og let at forstå, og er meget behjælpelig hvis man har spørgsmål eller udfordringer. Kan varmt anbefales!
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Fysio North og deres dygtige fysioteraperuter. De er gode til at lytte, forstå og tage sig god tid til klienter. Jeg er vild med deres tilgang til skader og genoptræning. De har fokus på at uddanne klienter i at håndtere egen genoptræning og forstå sine smerter. Sammen med Martin har jeg fået implementeret nogle øvelser i mit træningsprogram, som virker rigtig godt. Jeg har hurtigt kunne mærke fremgang!
Kæmpe anbefaling
Jeg kom ind med en tennisalbue samt behov for at styrke mine hofteled og min generelle holdning. Min tennisalbue er nu væk og jeg kan se en klar forbedring i min generelle styrke/holdning. Tilgangen har været overskuelig styrketræning/øvelser på et niveau hvor jeg har følt jeg kunne være med, og hvor jeg samtidig føler at jeg rykker mig fra gang til gang. Martin er superbehagelig, anerkendende og motiverende. Kæmpe anbefaling herfra.
Fantastisk forløb ved Martin!
Jeg har haft et forløb hos Martin med min skulder. Jeg har været begrænset pga. smerter og meget frustreret, da det har begrænset mig i min træning. Han har været fantastisk at gå ved, da han virkelig har hjulpet mig både fysisk og mentalt, så jeg nu står et sted hvor jeg kan mere og har lært min skulder bedre at kende!
Alle mine varmeste anbefalinger hans vej!
Fantastisk Oplevelse hos Fysio North!
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Fysio North og deres dygtige fysioterapeuter. Efter at have revet min skulder af led, blev jeg henvist til dem, og jeg har været utroligt imponeret over den professionelle og dedikerede behandling, jeg har modtaget.
Efter blot to måneders intensiv behandling var min skulder fuldstændig klar igen, hvilket overgik mine forventninger. Jeg er i dag i stand til at træne Crossfit uden smerter eller begrænsninger, hvilket jeg ikke troede var muligt så hurtigt.
Personalet hos Fysio North er yderst kompetent, lyttende og venlige, og de skaber en tryg og behagelig atmosfære. De forstår virkelig at skræddersy behandlingen efter den enkeltes behov og sørger for, at man føler sig i trygge hænder gennem hele forløbet.
Jeg er dybt taknemmelig for den indsats, Fysio North har lagt i min genoptræning, og jeg vil ikke tøve med at vende tilbage, hvis jeg skulle få brug for fysioterapi i fremtiden. Hvis du leder efter en fysioterapiklinik, der leverer resultater, kan jeg varmt anbefale Fysio North. De har gjort en kæmpe forskel i min genoptræningsproces, og jeg er nu tilbage til at leve et aktivt og smertefrit liv.
Kun ros herfra
Jeg har efter en ulykke, været i genoptræningsforløb hos (Thomas Sørensen) FysioNorth. Thomas er utrolig kompetent og rar, fra start har han guidet mig stille og roligt, men samtidig effektivt igennem min genoptræning. Thomas har lyttet og eksekveret på mine input/ønsker ifht. træningsprogram og øvelser, hvilket har gjort genoptræning lettere at komme i gang med. Tak for det 👏🏽
Jeg vil klart anbefale FysioNorth - her er plads til alle, kompetent personale, god stemning og højt humør. 😃
Jeg vil helt sikkert bruge dem igen
Dejligt, med en fysioterapeut som sætte realistiske mål til hjemmeøvelserne, så jeg fik en følelse af at lykkes med min genoptræning. I stedet for de samme 3 øvelser 3x10 gange om dagen, som jeg ender med ikke at få lavet, var det overskueligt at have 2-3 gode træninger hjemme om ugen med flere øvelser.
Jeg har haft mange fodboldskader i løbet af livet, så jeg har prøvet at genoptræne før. Men det er første gang, at jeg føler for alvor er lykkes med et genoptræningsforløb, fordi jeg kunne leve op til kravene og kom tilbage fra skaden.
En kæmpe anbefaling herfra!
En kæmpe anbefaling herfra!
Helt sikkert dygtige og kompetente fysioterapeuter. Martin har været super god til at hjælpe mig tilbage fra en mindre skade, og på en særdeles effektiv måde.
Hvis jeg behøver hjælp igen, er det helt sikkert her jeg søger hen.
Kæmpe anbefaling at starte i genoptræning hos Fysio North
Med den rette træning, kan jeg allerede starte så småt op her i efteråret.
Der er altid god stemning i centret og man føler sig altid velkommen, både grundet medlemmerne af Crossfit North, men også bare blandt fysioterapeuterne og coachene.
Jeg har både fysioterapi og træning og…
Jeg har både fysioterapi og træning og er med tilfreds.
Trænere og behandlere. Med godt humør,humor, tålmodighed og professionel til gang til behandling og træning.
Den største anbefaling!
Jeg har været i et genoptræningsforløb hos Thomas, og jeg må sige, at det er det bedste forløb, jeg nogensinde har været i. Thomas har virkelig lyttet til mig og taget udgangspunkt i mine behov. Han lagde en træningsplan, som var virkelig nem at inkorporere i min hverdag, samtidig med at den var effektiv.
Jeg fortsætter helt sikkert med træningsplanen på egen hånd!
Thomas har desuden været virkelig fleksibel ift. aftaler, og jeg er altid blevet mødt med et stort smil og en fantastisk energi!
De varmeste anbefalinger herfra!
Kære Kevin
Kære Kevin
Jeg ville bare lige tage et øjeblik for at sige en stor tak for den fantastiske behandling, du har givet mig. Efter uheldet var min nakke virkelig dårlig, og jeg kunne knap nok kigge op. Din ekspertise og omsorg har gjort en kæmpe forskel, og nu føler jeg mig helt godt igen. Det betyder så meget for mig, at jeg nu kan vende tilbage til mit arbejde som tandlæge og selvfølgelig træning i CFN uden smerter. Jeg er virkelig taknemmelig for din hjælp!
Bedste hilsner,
Vahid Abbasi
Lotus Dental Aalborg
Flinkt personale med forståelse for den enkeltes behov
Jeg havde et længerevarende forløb hos Fysio North i anledning af genoptræningen af min brækkede arm.
Fra dag 1 af blev der spurgt ind og tilpasset efter hvordan jeg havde det frem for en " one size fits all " tilgang, uden at det kom på bekostning af at blive talt for munden. Der blev ikke givet grønt lys til noget hvis ikke de vurderede det var fagligt ansvarligt.
Udover det faglige så er personalet søde og imødekommende og dejligt nede på jorden hvis man havde spørgsmål til forløbet eller noget helt tredje.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.