1. Tienda de telas
  2. Fabricante de productos textiles
  3. Mayorista textil

G&M Textiles er grossist i metervarer til professionelle kunder i sy-, møbel- og interiørbranchen. Vi leverer et bredt udvalg af kvalitetsstof – fra møbelstof, gardinstof og projekttilgange til beklædningsstoffer, tekniske metervarer og basisartikler til kollektioner. Som B2B-partner fokuserer vi på stabile kvaliteter, ensartede farver og metervarer, der kan gentages sæson efter sæson. Vi hjælper dagligt systuer, designere, producenter og indkøbere med at finde de rigtige tekstiler til både små serier og større projekter. Vi lægger vægt på hurtig og pålidelig levering, gennemsigtige vilkår og ærlig rådgivning om materialer, egenskaber og anvendelse. Målet er enkelt: at gøre det nemt og trygt for professionelle kunder at købe metervarer i den rigtige kvalitet – til den rigtige pris.

3,8

Muy bueno

Hurtig levering

Hurtig levering. Har endnu ikke taget varerne i brug.

9 de febrero de 2026
Logotipo de G&M Textiles

Respuesta de G&M Textiles

Hej Flemmiing – tusind tak for de 5 stjerner! 😊

Dejligt at høre, at leveringen var hurtig. Når du får varerne i brug, hører vi meget gerne, hvordan det går.

Venlig hilsen Jesper / G&M Textiles

God kvalitet god service!

God kvalitet god service!

19 de diciembre de 2025
Logotipo de G&M Textiles

Respuesta de G&M Textiles

Hej – tusind tak for de 5 stjerner! 😊

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og servicen. Vi står klar til at hjælpe igen, når du får brug for mere.

Venlig hilsen Jesper / G&M Textiles