Jeg havde en fantastisk tur med Flemming. Han delte åbent om sin barndom og om at vokse op som misbruger, og det gav mig en indsigt i en verden, jeg ikke kendte. Han var meget imødekommende og svarede... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde fornøjelsen af at bruge 2 timer i Christians selskab, hvor han fortalte sin livshistorie, og som i høj grad påvirkede os, og satte mange tanker i gang hos os alle sammen. Jeg kan varmt anbe... Ver más
Vi havde glæden af at have Henning som vores guide med Gadens Stemmer. Henning viste og fortalte om sit liv og var meget imødekommende og åben og i den grad tog han sig tid til at svare på spørgsmål... Ver más
Fin rundvisning og flot og ærlig fortælling fra vores guide Catja om hendes barske liv som stofbruger m.m.En oplevelse som gav stof til eftertanke,tak for indsigten. Stor respekt til Catja og hele org... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Gadens Stemmer er en socialøkonomisk virksomhed, der udbyder byvandringer med fokus på samfundets skyggesider. Guiderne hos Gadens Stemmer er personer i socialt udsatte positioner, der fortæller om et liv fra gaden, hvor temaer som hjemløshed, stofbrug, kriminalitet og psykisk sårbarhed er en del af dagligdagen. Guiderne passer typisk ikke ind på det ordinære arbejdsmarked, men kan ved Gadens Stemmer være i meningsfuld beskæftigelse. Vi afholder over 1300 ture om året i København, Odense, Aalborg, Esbjerg og Vejle. En tur med Gadens Stemmer varer 90 minutter med 5 - 6 stop undervejs. Alle turene starter og slutter tæt på offentligt transport.
Información de contacto
Ingerslevsgade 44, 1705, København, Dinamarca
- info@gadensstemmer.dk
- gadensstemmer.dk
Turguide i København
Min klasse og jeg var på turguide i København. Vores turguide, Kennet, viste os rundt og erindret om sit barske liv, som var fyldt med hårde stoffer, alkoholmisbrug, voldsomt bandekriminalitet, svigt og den mørke side af København. Det viste og lærte os en masse om at livet ikke er det samme for alle. Det var en spændende og fascinerende oplevelse, en klar anbefaling her fra.
Kenneth - Historie
vi var på klassetur i København, hvor vi havde Kenneth som fortalte os om hans historie om, hvordan hans tidligere liv havde været som hård rocker og stof- og alkohol misbruger. Det var noget af en oplevelse som man ikke glemmer, han var god til at fortælle fra hans historie.
klassetur til København
vi havde en rigtig god oplevelse.
vi var på klassetur i København hvor vi fik fortalt en meget spændende historie, den var meget fangende og vi lærte meget om hvor hårdt livet faktisk kan være, vi fandt også ud af hvad der kan ske både med din krop, med venner og med ens familieliv når man lever et så hårdt liv.
Mega fedt
Mega fedt og mega spændene og det meget spændene at høre at København er ikke bare butikker og Tivoli
Kennet gjorde det virkelig godt og…
Kennet gjorde det virkelig godt og fortalte mig og min klasse om sit barske live mens vi gik rundt og kiggede på den lidt mørke side af KBH
meget spændende og rørende historie af…
meget spændende og rørende historie af vores super søde guide Kenneth. Han var super god til at fortælle og gjorde det hele vejen rundt rigtig godt.
Med Flemming og Pixi
Jeg havde en helt særlig oplevelse med Gadens Stemmer – og især med Flemming og hans hund Pixi.
Det her var ikke bare en guidet tur, men en ærlig og rørende fortælling om et liv, der virkelig har været igennem noget – og fundet styrke på den anden side.
Flemming er en utrolig inspirerende person. Han formår at fortælle sin historie med både sårbarhed, styrke og en form for ro, der virkelig rammer én. Man kan mærke, at det er ægte. Der er ingen facade – kun ærlighed. Det gør oplevelsen meget stærkere og mere nærværende.
Og Pixi… hun er bare prikken over i’et. Så sød og loyal – man kan virkelig mærke båndet mellem dem. Det giver hele turen en ekstra varme og menneskelighed.
Man går derfra med noget at tænke over. Det sætter ting i perspektiv og giver en større forståelse for mennesker og livets udfordringer.
Stor anbefaling herfra – det er en oplevelse, der bliver siddende længe efter.
En kig ind i livet på kanten af samfundet
Jeg var med en HF klasse på tur på Nørrebro med guiden Flemming og hans hund pixi. Det var en levende og røerende oplevelse at være i direkte med en som har levet livet på kanten af samfundet. Det gav forståelse for dette liv gennem at Flemming åbnede døren til det og inviterede til samtale om det.
Virkelig hyggeligt og autentisk…
Virkelig hyggeligt og autentisk oplevelse hvor Flemming viser rundt i København og fortæller om sit vilde liv som misbruger.
Guidede tur med Flemming og Pixi
Guidede tur med Flemming og Pixi
Først og fremmest en super læringsfuld og spændende tur!
Virkelig inspirerende og vigtigt at få et indblik i, hvordan en hverdag i en som Flemmings liv kan foregå og generelt synes jeg, at det var en meget betydningsfuld oplevelse.
Vi fik en vejledning af mo.G med vores…
Vi fik en vejledning af mo.G med vores klasse på det var rigtig fint Mo han var meget god til at forklare og vise om hans livs historie og hans visdom 👍vh fourfeldt skolen
Fantastisk tur med Patrick Krüger
Jeg var på en gåtur med en der hedder patrick krüger og han var den sødeste. Det var en fantastisk tur sammen med ham og min klasse. jeg lærte en hel masse om ham og hans liv hvilket var meget spændende. der var ikke nogen der stillede nogen spørgsmål men jeg ved fra at snakke med mine venner at vi alle syndes det var meget hyggeligt og vi ønsker alle kun gode ting på hans veje.
Flemming var en kæmpe inspiration og…
Flemming var en kæmpe inspiration og mega god til at forklare om hans historie, kæmpe ros til ham og stolt af hvor langt han er kommet
Patrick
Patrick krüger kan hvirkelig noget elsker og høre hvordan han kunne komme igennem hans liv og håber det beste for ham.
Mig og min Klasse var med en som hedder…
Mig og min Klasse var med en som hedder Patrick Küger han var nok den bedste jeg har hørt fortælle sin livs historie man bliver virkelig fanget af hans historie og han er virkelig god til at snakke og give en go læring og hans humør er så degligt og beroligen bedste tig at gøre i kbh konge person anbefaler 1000%
Rundvisning med 1g gymnasieklasse
Jeg er gymnasielærer og havde en 1g klasse med på turen. Vores rundviser, Mark, ledte os rundt til steder omkring Halmtorvet, hvor han har haft personlige oplevelser på godt og ondt. Mark er fantastisk til at fortælle sin historie, - autentisk, følsom uden at være sentimental. Vi fik en meget personlig beskrivelse af den tilværelse, som ledte op til at eksperimentere med stoffer og livet som stofmisbruger. Han fortalte også om vendepunktet, hvor han tager beslutningen om at blive fri for misbruget. En fortælling som vækker til eftertanke om betydningen af, hvordan vi mennesker behandler hinanden. Jeg kan varmt anbefale en tur med Mark.
Min varmeste anbefaling af Patrick!
Jeg var på guidet rundtur med min 1.g-klasse fra Rysensteen Gymnasium den 21/4/26 og vi havde den store fornøjelse, at blive guidet af Patrick, som fortalte sin livshistorie, mens han viste rundt på Vesterbro. Patrick er en rigtig dygtig og engageret fortæller og formidler, og han fortalte ærligt, humoristisk og reflekteret om sit liv - både det svære og det glædelige. Tak til Patrick for en rigtig god tur og en stærk historie.
Byvandring
Vi var ude med vores klasse på byvandring med guiden Patrick K. Han var mega sød og det var meget rørende at høre ham stå og tale om sit liv. Det var også meget lærerigt og en hyggelig tur♥️
Vi havde en virkelig god oplevelse med…
Vi havde en virkelig god oplevelse med Gadens Stemmer. Vores guide Catja var utrolig rar, åben og inspirerende. Det var både lærerigt og tankevækkende, hun er et kæmpe forbillede. Tusind tak for en fantastisk oplevelse!
Vi har haft en fuldstændig fantastisk…
Vi har haft en fuldstændig fantastisk tur med guiden Catja, utrolig inspirerende kvinde🫶🏼
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.