Gadgetfreakzz

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor mijn dochter AirPods besteld en betaald, konden niet geleverd worden dus gemaild dat ik de bestelling wilde annuleren. Dit was in mei en tot op heden m’n geld niet terug. Na talloze mails, belle... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Als je iets bij Gadgetfreakzz bestelt maar nooit krijgt dan kan je het beste naar nietbezorgd gaan om het daar aan te geven. Via de mail van nietbezorgd kan je je probleem van Gadgetfreakzz... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb bij Gadgetfreakz een refurbished Apple Thunderbolt Display 27 inch scherm besteld aan €399,99 EUR. Is nooit geleverd. Telkens de boodschap dat het een week later zou worden geleverd maar gebeu... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

KOOP HIER NIKS!!!!!!! Een vuile oplichter die alleen maar loze beloftes doet. Ben nu al 4 maanden en 300 mails verder om mijn geld terug te krijgen. Deze vieze oplichter moet gestraft worden, kan toch... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros eléctricos

Escrito por la empresa

Gadgetfreakzz is in 2023 begonnen met de verkoop van diverse gadgets. Op dit moment zijn wij startende en bezig om dagelijks nieuwe producten toe te voegen aan ons aanbod. Het doel van Gadgetfreakzz is om de leukste gadgets tegen de laagste prijs in de Benelux aan te kunnen bieden.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sonos speaker nooit ontvangen, noch terugbetaling!

In 05/2024 een Sonos speaker besteld. Na meermaals informeren werd deze niet geleverd. Uiteindelijk heb ik aangegeven dat ik mijn geld terug wou. Na meermaals mailen met Brian en vele beloftes heb ik 4 maanden later mijn geld nog niet terug.

9 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oppassen! Dikwijls niet leveren en geen geld retour

Ik heb 17 mei 2024 Roundup besteld. Nooit gekregen. Tussen mijn bestelling en mijn uiteindelijk ontbinding van de koopovereenkomst (actie van mij) had blijkbaar iemand anders ook Roundup besteld en wel geleverd gekregen (volgens review op Trustpilot). Vreemde gang van zaken allemaal. Al verschillende keren gevraagd om geld retour te storten. Vorige week 31 augustus kort contact via email, maar geld is nog steeds niet retour. Update: ipv geld terug, toch nog 11 september 2024 de Roundup gekregen.

31 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb in mei ps5 bestel en betaald ik…

Ik heb in mei ps5 bestel en betaald ik heb nog altijd niets terug gekregen het is nu september dat zijn dieven ik wel ze kapot maken zoals zij mensen pijn doen ik zal iets moet doen wand 499euro is enorme som voor mij ik werk verdomme hard mensen niets koop daar dat zijn dieven

21 de mayo de 2024

Opgelet oplichter!

Opgelet! Oplichter!!
4 maand geleden PS5 besteld,
Kon niet geleverd worden en zo de verkoop ontbonden. Het geld zou terug gestort worden.
Blijft intussen via elke weg onbereikbaar.
Meermaals per dag bellen, mailen, nooit reactie of eens een valse hoop dat het 'volgende week' komt maar dat is intussen ook al 3 maand bezig. ...

3 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gosse arnaque, ce sont des voleurs !!

Commande 4335 ( 160€) jamais arrivée, Plusieurs mails envoyés , réponse parfois de " Brian" mais rien n'est jamais arrivé . Ce sont des voleurs !!
Plusieurs demandes de remboursement sans succès.

1 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

3 months later still no refund.

I ordered a parfume which would be delivered the next day according to their website. One week later it was still not delivered and the gift was now not needed anymore so I contacted them not to send me the product and simply refund the money. They replied that they will, without clarifying when exactly. Now we are 3 months further and I still have not received the money back. They don’t answer emails and hang up on phone calls. I’m taking legal action.

10 de junio de 2024

Betreft een oplichter

Betreft een oplichter. Je betaalt, maar de goederen worden niet geleverd. Ene Brian zal je een vaag excuus geven over leveringsproblemen en wellicht krijg je later nog eens een zeer kort antwoord op je boze mail, maar je kan naar je geld fluiten.

30 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

24 mei roundup besteld nooit gekregen a…

24 mei roundup besteld nooit gekregen a 159 euro mooie praatjes via de mails maat komt niks terecht
Telefoon je ka bellen wat je wil maar word nooit op genomen volgens mij zijn het oplichters ik ga ieder geval aangifte doen

30 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

7 juni €1155,- overgemaakt voor een…

7 juni €1155,- overgemaakt voor een iPhone 15 pro Max
Konden niet leveren dus bevestiging ontvangen van ontbonden verkoop. Geld zou hij terugstorten . Inmiddels 15 mailtjes verder maar nog steeds geen geld. Ik weet niet meer wat ik hieraan kan doen. Z’n adres is een postadres . Graag krachten bundelen met andere gedupeerden !

7 de junio de 2024

PS5 besteld

PS5 besteld. Nooit gekregen. Elke keer wordt er gemaild dat de terugbetaling over een week gebeurd, maar het gebeurd niet. Aangifte gedaan bij de politie van oplichting, maar die gaan pas actie ondernemen zodra er meerdere aangiftes zijn. Het zou daarom helpend zijn als iedereen die opgelicht is aangifte doet. Dat kan door online in te vullen aangifte politie internetoplichting.

28 de agosto de 2024

Pas op OPLICHTER

Pas op, OPLICHTER. product besteld en nooit ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd. Radar heeft net een aflevering over deze oplichter gemaakt.

1 de agosto de 2024

Grosse arnaque

Grosse arnaque, j'ai commandé un Iphone 15, après pluisieurs contact avec le service client j'ai demandé un remboursement et depuis juin toujours pas de nouvelle..

3 de mayo de 2024

Oplichter

In mei Roundup besteld en, stom genoeg, betaald. Nooit geleverd (altijd volgende week) en ook nooit terugbetaald. Herken heel veel in de ervaringen van anderen hier beschreven.

26 de agosto de 2024

Hef in eigen hand ?

Hoi mensen,

Kunnen we niet samen een rechtszaak over beginnen over de man? Hij moet echt gestopt worden. Anders moeten we zelf maar rechter gaan spelen toch?

5 de agosto de 2024

Terrible website

Terrible website - they never sent the playstation I bought nor reimbursed me. I paid 599EUR back in April and the customer service is not taking any action.
I will file a complaint via degeschillencommissie and recommend others to do the same. This website needs to stop!

24 de agosto de 2024

Grote bedrieger!!!

Grote bedrieger!!!! Heb mijn levering vd round up nooit gekregen. Tot talloze valse beloftes. Vraag geld terug en nog tot op heden niet gekregen! Is al van in mei... Ik laat dit zeker niet rusten tot ik mijn geld of round up heb gekregen!!!! Blijft zeker niet bij deze review hoor!

24 de agosto de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.