Voor mijn dochter AirPods besteld en betaald, konden niet geleverd worden dus gemaild dat ik de bestelling wilde annuleren. Dit was in mei en tot op heden m’n geld niet terug. Na talloze mails, belle... Ver más
Gadgetfreakzz
Consulta las opiniones de los clientes
Als je iets bij Gadgetfreakzz bestelt maar nooit krijgt dan kan je het beste naar nietbezorgd gaan om het daar aan te geven. Via de mail van nietbezorgd kan je je probleem van Gadgetfreakzz... Ver más
Ik heb bij Gadgetfreakz een refurbished Apple Thunderbolt Display 27 inch scherm besteld aan €399,99 EUR. Is nooit geleverd. Telkens de boodschap dat het een week later zou worden geleverd maar gebeu... Ver más
KOOP HIER NIKS!!!!!!! Een vuile oplichter die alleen maar loze beloftes doet. Ben nu al 4 maanden en 300 mails verder om mijn geld terug te krijgen. Deze vieze oplichter moet gestraft worden, kan toch... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Gadgetfreakzz is in 2023 begonnen met de verkoop van diverse gadgets. Op dit moment zijn wij startende en bezig om dagelijks nieuwe producten toe te voegen aan ons aanbod. Het doel van Gadgetfreakzz is om de leukste gadgets tegen de laagste prijs in de Benelux aan te kunnen bieden.
Información de contacto
s-Gravenweg 318d, 2911 BK , Nieuwerkerk aan den IJssel, Holanda
- 085 401 49 02
- info@gadgetfreakzz.nl
- gadgetfreakzz.nl
Oplichting!!
Niet intrappen!!!
I phone 15 Pro besteld en betaald €950 en nooit geleverd noch geld teruggestort ondanks herhaaldelijke verzoeken en loze beloftes. 0/5 sterren uiteraard.
In april bestelde ik een iPhone 15 pro…
In april bestelde ik een iPhone 15 pro max voor mijn vrouw en tot nu toe is de bestelling niet afgeleverd. Elke keer dat ik belde, antwoordde Brian en vertelde me dat ik mijn geld terug zou krijgen, niemand in dit bedrijf zal je de waarheid vertellen. Koop nooit bij dit bedrijf!!
Komt afspraken niet na
Eerder een iPhone 15 besteld bij Prijsknaller. Vanwege loze beloftes dit product laten annuleren en vervolgens nooit mijn geld terug gekregen. Meerdere malen mail contact en continu aan de lijn gehouden. Door vragen als ik alsnog de iPhone wil hebben, wat nou het geld bedrag was en dat het geld gestort. Tot op heden nog niks ontvangen en ook geen reactie mogen ontvangen. Hier duidelijk niet bestellen.
Pas op!
Pas op! Begin mei €205 betaalt voor de Garmin fietscomputer. Nooit ontvangen en ondanks diverse beloftes geld terug te storten is dat nooit gebeurd. Ik ga nu aangifte doen en roep anderen op dat ook te doen.
Don’t order here
After 1,5 month after cancelling my order, I still don’t have my money back. Horrible website and unfortinately I am forced to take legal action.
Oplichterij
Ik heb begin juni 2024 een fietscomputer gekocht in een winkel. Het geld is afgeschreven, maar het product is na twee maanden nog steeds niet geleverd. De winkel reageert niet op berichten via de website of e-mail. Niet in zee gaan - oplichterij.
Don't order here
Ordered Airpods Pro 2nd Gen from then but then decided I did not need them at all. They did not ship the product even after 1 week, so I was able to cancel the order.
I got the cancellation confirmation but no refund.
Asked them when I would receive it and they told me it would come within 24 hours.
After a week I messaged them again and was told within 48 hours.
After another week it still wasn't refunded.
During that time I already issued a chargeback through MasterCard and my bank but it's painfully slow.
Do not recommend unless you want to try your chances with PayPal maybe.
Geen product geen geld terug!
Ik heb op 8 mei twee producten gekocht op Gadgetfreakzz.nl, namelijk Apple Airpods Pro 2 en een Apple Airport TimeCapsule. Na drie weken heb ik de Apple Airport Time Capsule mogen ontvangen, maar niet de Apple Airpods.
Na meerdere malen gevraagd te hebben wanneer dit product geleverd zou worden was het verhaal telkens dat er een vertraging was opgetreden vanuit de leverancier. Ik heb op 13 juni aangegeven dat ik mijn geld terug wou en hier is niks mee gebeurd.
Sindsdien wordt er niet meer gereageerd op mijn emails/telefoontjes en vragen. Het gaat om €215 en ben gewoon opgelicht.
Na wat onderzoek ben ik erachter gekomen dat dit hetzelfde bedrijf is als TI-84shop.nl - een simpele google search geeft genoeg duidelijkheid over deze crimineel.
Ik heb een melding gedaan bij ACM en overweeg verdere juridische stappen.
Houden zich aan geen enkele afspraak
Helaas al maanden gewacht op een levering. Na weken van correspondentie diverse beloftes van Brian heb ik na mijn a2 maanden niets ontvangen en houdt hij zich ook niet aan zijn afspraak om het bedrag terug te storten. Ik kan iedereen adviseren hier nooit iets te bestellen. Zeer slechte webshop.
Hans Brekelmans
Bestel hier nooit! Grote oplichting!
Op 5 juni een fietscomputer Garmin Edge besteld. Normaal lees ik altijd recensies alleen in dit geval 1 keer niet gedaan. En ik heb het geweten ook. Bestelling kon niet geleverd worden en is dus door Brian zelf geannuleerd op 11 juli.
Hij blijft maar beloftes maken dat het geld wordt terug gestort, maar hij houd je gewoon aan het lijntje.
Het is gewoon een vuile oplichter die niks levert en zijn beloftes niet nakomt.
Ik ga nu zelf aangifte tegen deze Brian doen, om toch proberen mijn geld terug te krijgen.
Heb roundup besteld
Heb roundup besteld , nooit ontvangen en ook geen geld terug , enige reply is word deze week verstuurd, nu al 4 maanden verder en nog steeds niks.
Ik wacht nog steeds op een reactie om mij geld terug te krijgen.
Dit lijkt op een scam website
Advies om hier niks te bestellen.
Mvg
Eric
ARNAQUE ! N'achetez surtout pas sur ce site
J'ai acheté des AirPods Pro 2 le 19 mai 2024
Après avoir attendu quelques semaines, j'ai contacté Brian qui n'avait pas l'air d'être au courant de ma commande.
Je lui ai renvoyé le mail de confirmation de la commande et il m'a répondu que cela serait arrangé la semaine suivante, hélas rien ne s'est arrangé !
J'ai renvoyer plusieurs message mais il ne répondait plus.
La semaine passée j'ai envoyé un message pour lui demander de me rembourser, il a enfin répondu en disant de nouveau que ce serait arrangé cette semaine et devinez quoi : et bien toujours rien, ni AirPods Pro 2 ni remboursement !
Je viens de renvoyer un message à ce cher Brian, on se sait jamais...
Bestelling wordt niet geleverd
Eind mei 2024 een PS5 besteld met toebehoren voor € 479, maar tot op heden nog niets geleverd gekregen. Communicatie verloopt moeilijk en geld terug krijgen dus ook, ondanks reeds meerdere keren aangegeven te hebben dat ik mijn bestelling wens te annuleren.
Heb nu maar bij de politie aangifte…
Heb nu maar bij de politie aangifte gedaan.
Had begin juni een Iphone besteld.
Deze kon niet geleverd worden.
Wacht nog steeds op mijn terugbetaling
Dus niets kopen hier!
Oplichterij! iPhone 15 nooit ontvangen
Bij deze website nooit iets bestellen want je bent je geld kwijt.
iPhone 15 besteld en betaald, maar omdat deze niet werd geleverd heb ik de bestelling geannuleerd. Het geld zou binnen 14 dagen worden teruggestort. We zijn inmiddels 2 maanden en heel veel loze beloftes verder, maar nog geen cent teruggezien.
We gaan juridische stappen zetten tegen deze oplichter. Meld je met vergelijkbare verhalen via het mailadres dat ik hiervoor heb aangemaakt: gadgetfreakzz.scam @gmail.com
Een gezamenlijke aangifte zal mogelijk de aandacht van de politie eerder op deze oplichter vestigen.
Bestel hier vooral NIET
Begin dit jaar een bestelling geplaatst. Nooit geleverd gekregen. Na enige tijd geannuleerd maar nooit geld mogen terugzien. De grootste fout was om te denken dat deze shop betrouwbaar is. Net zoals velen opgelicht voor een substantieel bedrag. Indien er dan toch sprake is van enige communicatie, komen de loze beloftes tot terugbetaling en dreigingen met geld in te houden wegens smaad en laster.
Mijn advies? Vooral niet bestellen hier.
Had een PlayStation 5 besteld van 399…
Had een PlayStation 5 besteld ban 399 euro. Bericht gekregen dat het er niet meer was. 20x gemaild rn 50x gebeld of ik mijn geld terug krijg. Niet gekregen tot heden.
No good!!!
In May, I ordered a book from this website. I never received the book, nor did I get a refund! Order number: #4475. Customer support stopped responding to my messages as well. I do not recommend this site to anyone! I will be contacting a lawyer. Terrible website.
Opgelicht met iPhone 15
Ruim 2 maanden geleden een iPhone 15 besteld. Nooit geleverd gekregen. Na enige tijd geannuleerd en wordt continu terugbetaling beloofd maar geld niet ontvangen. Oplichter dus. Ik blijf stappen zetten tot ik mijn geld terug heb maar adviseer anderen vooral om niet te bestellen.
commandé un iPhone 15 le 4 juin
J’ai commandé un iPhone 15 le 4 juin dernier . À ce jour , début août, je n’ai toujours rien reçu .
J’ai envoyé une dizaine de mail et comme réponse, j’avais « est-il possible de patienter encore un peu? »
Je vous déconseille de faire un achat sur ce site . Je suis très en colère 😡
J’appelle cela de l’ARNAQUE !
Más información sobre otros tipos de reseñas.